YPA:n C1-pojat voitoon Premium Cupissa

12.9.2010

Tampereella pelatun 2-päiväisen turnauksen loppuottelussa kaatui Classic lukemin 5-3.

Joukkueen nousujohteisen turnauksen kruunasi loppuotteluvoitto Classicista. Ottelun alku oli YPA:n hallintaa ja joukkue menikin jo 3-0 johtoon. Sitten YPA:n muutama keskisalueen virhe ja Classicille kavennusmaalit. Tämän jälkeen ote siirtyi hienokseltaan Classicille, mutta YPA:n maalivahti Antti Kemppi otti muutaman "voittotorjunnan". YPA:n viidennessä maalissa Janne Rissanen karkasi Elmo Mittilän läpisyötöstä ja viimeisteli tyhjään maaliin.

YPA:n hyvää menestystä säesti C96-pojat tullen samassa sarjassa neljänneksi. Pronssiottelussa loukkantumisten rasittama joukkue jaksoi taistella kahdella ketjulla kovaa Classicin 96-joukkuetta vastaan yhden erän. Sen jälkeen pitkä turnaus näkyi liikkeessä ja ottelu Classicin voittoon 6-0.

Joten 95/96-arjassa YPA ja Classic jakoivat neljä ensimmäistä sijaa, YPA vieden kirkkaimmat mitalit.