C-pojille jaksovoitto kauden viimeisessä pelissä

13.9.2010


Hämeenkyrön Räpsä oli tänä vuonna ylitsekäymätön vastustaja. Viimeisessä kauden ottelussa onnistuttiin pusertamaan peli kotiutuslyönteihin asti.

Lähtökohdat otteluun olivat jälleen hankalat. Edellisestä kotiottelusta poiketen pätevät tuomarit löydettiin kuitenkin omasta leiristä. Sairastumiset ja päällekkäiset menot rajoittivat pelaajien saamista. Hankalista lähtöasetelmista huolimatta peli oli ensimmäisellä jaksolla kohtuu hyvää, vaikka se päättyikin Räpsän 16-5 voittoon.

Toiselle jaksolle lähdettiin samalla paletilla ja kun ensimmäisen aloittavalla onnistuttiin kotiuttamaan neljästi Räpsän jäädessä yhteen juoksuun oli alku lupaava. Toisessa vuorossa Ville Sippola onnistui lyömään ajotilanteessa Ylöjärven kentällä harvinaisen kunnarin. Kaikkiaan joukkue teki seitsemän juoksua Räpsän jäädessä nollaan. Kolmannen vuoroparin jälkeen Räpsä luovutti jakson pimeän syysillan painaessa päälle. Jakso siis YPalle 11-4.

Superissa YPa aloitti sisällä tehden yhden juoksun. Hyvän alun jälkeen Räpsä hyytyi myös yhteen, minkä jälkeen seurasi kotiutuslyöntikisa. YPa ei onnistunut kuin viimeisellä parillaan ja kun Räpsän kaksi ensimmäistä paria tekivät juoksun oli peli selvä.

YPan parhaina palkittiin Teemu Leppänen ja Ville Sippola. Tehot: (tuodut/lyödyt) Teemu Leppänen 4/2, Antti Uusikartano 1/1, Jarno Tapiainen 1/1, Tiia Leppänen 3/1, Aki Heittola 2/1, Ville Sippola 2/1+5, Lauri Juntunen 0/1, Jere Näräkkä 1/3, Pietu Kokkonen 1/0, Laura Salonen 1/0 ja salibandymaalista kiirehtinyt Premium-cupvoittaja Antti Kemppi 2/0.

 Joukkueen tulevaisuus on nyt laitettava pohdintaan. Lisää vetoapua tarvitaan ja muutama lisäpelaajakaan ei olisi pahitteeksi. Yhteistyö Räpsän kanssa söisi yhden muutenkin vähäisistä ikäluokan joukkueista. Yritetään löytää yhteinen loppupalaveri ajankohta jossain vaiheessa syksyllä. Jokainen pelaaja miettiköön omia motiivejaan valmiiksi jatkamisen osalta.