1. erä ottelusta oli tiukkaa ja tasaista taistelua mutta viime hetkien maalilla
siirryttiin tauolle 1-0 johdossa.
Ottelun ratkaiseva isku tapahtui 2:lle tauolle siirryttäessä kun summerin
soidessa pallo kaivettiin toistamiseen Ilveksen verkosta.
Tästä ei yhden ottelun jo aiemmin pelannut ryhmä noussut vaan Ylöjärven urhot
rymisteli viimeisessä erässä vakuuttavaan 6-3 voittoon kauden parhaalla pelillä.

FT Trackers - YPA B94   3 - 3

Todellinen trilleriottelu, joka pelitilanteiden valossa oli Trackersin hallintaa,
mutta maalinteon aloitti Miika upealla vanhanaikaisella 29 sekunnin pelin jälkeen.
Trackersin paineesta huolimatta joukkue onnistui tekemään tarvittavat maalit vasta-
iskuista.  Ottelun lopussa tuomarit viheltelivät joukkueelle yhteensä kolme jäähyä joista
viimeinen kuusi sekuntia ennen loppua vieläpä rankkarin arvoisesti. Marko oli liekeissä maalissa
ja otti komean rankkaritorjunnan. Tasuri tuntui melkein voitolta !

97-pojat

-97 pojat saivat aikaisen aamuherätyksen lauantaina 9.10.

Ensimmäinen peli alkoi Hämeenlinnassa Jukolan koululla kello 9.00.

RuRu stones - YPA   3 – 3

Peli oli erittäin tasainen, mutta YPA hallitsi peliä toisen erän loppuun asti, kolmanteen erään lähdettiin 1 - 3 lukemista. Väsymys ei kuitenkaan ollut näkyvissä aikaisesta pelistä huolimatta koska

Jussi-valmentajan mielestä "nähtiin parasta -97 peliä ikinä".

1-1 Joonas , Ola

1-2 Joonas , Elias

1-3 Saku , Joona K.

YPA - KiHu   1 – 5

Tähän peliin pojat heräsivät aivan liian myöhään, koska avausmaali tuli ajassa 44.59!

Maalin teki Samuli !

99-pojat

koovee keltaiset vs YPA tulos 10-5

Loistavan maalivahtipelin ja nöyrän puolustamisen tuloksena olisi hyvinkin voinut olla voitto. Aloiteltiin aika varovasti ja loppua kohti parannettiin peliä valtavasti.

Ässäpelaajaksi valittiin Antti Huotari, joka teki maalin ja juoksi enemmän kuin viime kaudella yhteensä :)

nops terminaattorit vs. YPA tulos 8-5

Hyvät otteet jatkuivat ja tasaisen väännön jälkeen voi vain todeta, että tämäkin peli olisi ollut täysin voitettavissa. Joukkuehenki oli mahtava ja kaikille tuli onnistumisia.

Ässäpelaajaksi valittiin Jaakko Järvenpää, joka otti puolustuksessa eniten osumia ja siivosi mallikkaasti koko oman kenttäpuoliskon.

Myös lainapelaajat Huotari, Rötsä, Hirvonen ja Koivisto lunastivat paikkansa vuotta vanhempien joukossa. Erityisesti mv Aleksi Koivisto sai kehuja niin tuomareilta, kuin yleisöstäkin, torjuipa poika näyttävästi rangaistuslaukauksenkin. Tehomiehinä huseerasivat kapteeni Roni Luojus 3+1, Huotari 1+2, Mettälä ja Kuusimäki 2+0,

98-pojat

RuRu-JBC--YPA     13-3

Ensimmäinen erä pelattiin tasaväkisesti, pojat pelasivat hyvällä sykkeellä silti
vastustaja teki 2 maalia. Toisessa erässä Sauli ja Topi väänsivät maalit erä 6-2
Viimeisessä erässä Ilari sai vielä yhden osuman, lopputulos siis 13-3 RuRu:lle.

YPA -KooVee 99   1-20

Ensimmäistä erää oltiin pelattu vain vajaa minuutti kun Konsta pamautti puolustajan
paikalta maalin. Siitä peli repesi .... vastustajalle. KooVee latoi tasaisesti maaleja joka
erässä. Lopputulos 1-20

D-tytöt

Koovee- YPA D-tytöt 20-0

Ensimmäistä kautta pelaavat D-tytöt sai lauantaina Kaukajärvellä vastaansa kovan joukkueen, koo-vee punaiset.
Tytöillä oli vain yksi vaihtopelaaja ja se näkyi toisen erän puolivälin jälkeen, siitä eteenpäin maaleja alkoi syntyyn omaan
päähän vauhdilla. Muutamia hyviä paikkoja saatiin kehitettyä vastustajan päädyssä, mutta tuloksia ei tullut.
Loppulukemiksi kirjattiin 20-0 koo-veelle ja peli keskeytettiin kun 50 minuuttia tuli täyteen. Linjamaan Heidi
palkittiin tsempparipelaajana.

96-pojat

YPA96- pojat-Ilves 5-4

Sastamalassa nähtiin sunnuntaina jo aamupäivästä alkaen
parkettisalissa venymistä, kengän luistoa ja lähes syliotteita.
Parketilla luistellessa tuli ikävä kotiluolan huippulaatuista Tarkett-
urheilumattoa ja sävytettyjä, palon näkyvyyttä parantavia seiniä. Ilves-
pelin kaksi ekaa erää meni harjoitellessa ja mutistessa vaihtopenkillä.
Voitto Ilveksestä saatiin viimeisellä minuutilla tuloksin 5-4. Useampi urho
napsi pisteitä pitkin peliä (2-3, 1-1, 2-0): Niko, Teemu, Nikke + Aapo
syöttö, Aapo + Teemu syöttö, Totte + Hannes syöttö.

YPA96-pojat-trackers 0-1

Seuraavakin peli oli jännitysnäytelmää, tosin eri lähtökohdista Trackers
Hounders- peli nostatti kulmia ja pulssia vuorotellen. Pulssi (ja kulmat)
kohosivat tuloksen ollessa 0-0  vielä 43.25. Loistavaa joukkuepeliä pojat!
Ja samalla sekunnilla Trackers sai liian hyvän vetopaikan. YPA:n pelillistä
kehittymistä nähtiin erityisesti puolustuspelissä. Massaa oli karvauksessa
ja maalilla niin hyvin, että Trackersin maalintekopaikat jäivät todella
vähiin. YPA:n hyökkäykset olivat vaarallisempia, mutta tuottoprosentissa
jäätiin alle. Harmillista, että vain pelitulos jää pöytäkirjoihin.

Ypa MII

KosBy-YPA MII 13-6

YPAn miesten II-joukkue avasi kauden Virroilla la 9.10.
Ensimmäiseen turnaukseen Virroille saatiin jalkeille kahden kentällisen verran pelaajia, 1995 ja 1994-syntyneiden junioreiden pelatessa omissa turnauksissaan samaan aikaan.
Ensimmäinen ottelun vastustaja oli Nokian KosBy, joka vei pisteet YPAlta lukemin 13-6. Runsasmaalisessa ottelussa paluun sarjapeleihin tekivät Villet, Kiiala ja Vento. Maalissa Riku Räisänen esitti hyviä otteita, mutta ei voinut sille mitään, että YPAn hyökkäyksiin lähdössä oli ongelmia ja vastustaja pääsi katkomaan avausyritykset ja viimeisteli parhaasta maalintekosektorista tehokkaasti. Valopilkku ensimmäisessä ottelussa oli vuonna 1995-syntyneen Toni Malpakan ensimmäinen maali miesten sarjatasolla.

Siivikkalan nuoret-YPA MII 8-4

Toisessa ottelussa YPA II sai vastaansa paikallisvastustajan Siivikkalan Nuoret Ylöjärveltä. Ottelu oli tasainen kolmannen erän alkuun saakka, kunnes tilanteessa 3-3 Niki Suontakanen loukkasi polvensa ja YPA joutui pelaamaan kolmella puolustajalla. Vastustaja iski kolmannessa erässä viisi maalia. YPAn pelistä puuttui suoraviivaisuus hyökkäyspäässä, vaikka viimeisessä erässä pystyttiinkin hallitsemaan hyvin palloa keskialueella. Loppunumerot kirjattiin vastustajalle 8-4. Pisteille pääsivät Ville Kiiala 2+0, Pasi Hiltunen 0+3,Toni Vanhatalo 1+0,Rasmus Selander 1+0 ja Lauri Kalliala 0+1.