YPA miehet

Pirkkalan Pirkat 2 - YPA 1 5-12

YPA:n miesten ykkösjoukkue aloitti pelit lauantaina murhaavasti Pirkkalan Pirkkoja
vastaan. 3 ensimmäisen vaihdon aikana syntyi joka kerta maali. Maalivahti
Ville Jokelalle ensimmäinen veto maalia kohti tuli 8 min kohdalla josta vastustaja sai
maalin. Molarille vaikea peli aloittaa kun ei tullut laukauksia heti pelin
alussa. Peli oli käytännössä ohi jo ensimmäisen erän jälkeen. Meillä toimi
tässä pelissä kaikki. Kaikki jätkät paiski kiitettävästi töitä
kumpaankin suuntaan.

YPA 1 - Kihniön Urheilijat 5-8

Peli ei oikein lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Joukkue teki hyvin duunia mutta vastustajan laukauksissa oli terävyyttä. Melkein jokainen laukaus
tuntui menevän sisään. Ja lopullisesti meidän peli tuntui hajonneen 5+20
ulosajon aiheuttaneeseen jäähyyn. Vastustaja teki 2 maalia 5 min jäähyn aikana. 2 seuraavan
erän aikana saatiin taas omasta pelitavasta kiinni jollain tapaa maali
kerrallaan tultiin takaa mutta ei riittänyt tällä kertaa. Sarjassa ei olla
vielä menetetty yhtään mitään. Sarja on ympäripyöreä tällä hetkellä.
Ei muuta kun uutta matoa koukkuun ja kohti uusia seikkailuita. Valmennus on tyytyväinen joukkueen taistelevaan ilmeeseen.
Pelaajista nostan erityisesti esiin hyökkääjät Louhimon Ollin ja Pettisen Samin
Pojat oli oivalla pelipäällä.

Pistemiehet: Grönlund Roope 2+0, Pettinen Sami 5+0, Louhimo Olli 6+2,
Leinonen Lauri 2+0, Mäkinen Topi  0+3, Kaivola Akseli 0+1,Välisaari Mikko 1+0,Kesäläinen Olli 1+0, Aunola Tuomo 0+1, Järä Jan 0+1

YPA 96

IKU-YPA 96 6-4

Peli IKUa vastaan ei mennyt putkeen. Kuvaavampaa ehkä olisi sanoa, että meni putkista. Lukemat 6 - 4 IKU:lle.  (2-0, 2-2, 2-2). Pisteitä kuitenkin karttui ja Topi avasi syöttötilinsä. Maalintekijöitä Toni (2), Jere ja Aapo.  Syöttöpisteitä Topin lisäksi Nikelle (2) ja Aapo 1

YPA-RoPo 3-4

Lohkovoittaja RoPo kohdattiin tosissaan kuten kuuluu, alkaen Eeron nappilaukauksesta, mikä eteni monen pompun kautta häkkiin. Valitettavasti vain viimeiset 3 minuuttia ovat tulleet maagisiksi YPAn pojille: Hätäily alkoi ja vastustajalle jäi liikaa etenemistilaa. Niin kävi myös tänään. YPA:n 3-2 johtoasemasta voitto RoPolle 3-4 (1-1, 0-0, 2-3). Maalintekijöinä Joonas ja Joona L, tarjoilijoina Joona T ja Aapo. Molemmissa peleissä kiitokset puolustajille ja Hannekselle, jotka siivosivat maalin edustaa sen minkä ehtivät.

YPA A-pojat

Classic - YPA 6 - 4

Kauden ensimmäisessä sarjaottelussa YPAn A-Pojat kohtasivat lähes paikallisvastustajansa Tampereen Classicin.
Kaksijakoisen ottelun kahta ensimmäistä hidastempoista erää hallitsi Classic päästen toisen erän lopussa YPAn harmittavalla omalla maalilla jo 5-1 johtoon.
Erityisesti Classicin maltillinen pallonsiirtely oli myrkkyä YPAn hivenen lepsulle puolustamiselle.
Kolmanteen erään YPA tuli kuitenkin aivan uudella asenteella valmennuskaksikon tiivistettyä pelaavaa kokoonpanoa.
Classic oli ihmeissään YPAn taistelun edessä ja kova yrittäminen tuottikin kolme maalia ja peli oli yhtäkkiä enää 5 - 4.
Ottelun viime minuuteilla YPA sai pallon vielä viidennen kerran Classis maaliin, mutta tuomari päätti ottaa kulmalyönnin uusiksi.
- En nähnyt tilannetta, mutta pallo ei kuulemma ollut aivan pisteellä kun se laitettiin peliin. Hieman kummallinen ja pelin hengen vastainen tuomiotuomio, tyytyi toteamaan päävalmentaja Lähteenmäki.
Tuomiosta harmistuneet ylöjärveläiset keskittyivät tämän jälkeen enemmän tuomariin kuin pelin kaventamiseen ja Classic osui vielä kertaalleen ohi mainiosti pelanneen Mikko Jokelan.

Maalit: Mikko Välisaari 2, Lauri Kalliala ja Olli Louhimo.

Positiivista: Joukkueen asenteen täydellinen muutos toisella erätauolla ja Mikko Jokelan maalivahtipeli.