1.11.2010

YPA 00 poikien kausi alkoi

F01 Pojat

Classic -YPA 11-4 (6-1, 5-3)

Ensinmäisessä erässä jännitys ja vastustajan kunnioitus olivat vallassa, mutta pojat kokosivat itsensä toiseen erään. Tekemisen meininki ja peli-ilo syttyivät vasta loppu hetkillä ja siitä osoituksena saatiin monia henkilökohtaisia ja joukkueen sisäisiä onnistumisen tunteita, vaikka Classic voitti pelin "rumilla lukemilla" ei lopputulos tuo oikeutta pelille.

Ropo-YPA 6-6 (3-5,3-1)

Toisessa pelin alussa näkyi heti Classic pelissä syntynyt tekemisen meininki ja peli-ilo. Siitä osoituksena 3minuutin kohdalla saatu 3-0 johto, mutta pojilla tuli "hyvän olon tunne" ja se näkyi heti Ropon nopealla tasoituksella. Loppu peli olikin sitten tasaista vääntöä ja oikeutettuna tuloksena tasapeli.

YPA-Koovee 2-5 (1-1,1-4)

Viimeinen peli oli selkeästi voitettavissa, mutta toisessa erässä huomasi että jalka alkoi painaa ja vastustajaa kunnioitettiin liikaa, joten peli karkasi käsistä ja Koovee onnistui kovalla prosentilla maalinteko paikoista.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin pelissä oli todella paljon positiivisiä asioita, mutta puolustus pelissä on vielä paljon petrattavaa.

YPA M-40

YPA M 40 – Bandyvaarit 7- 5

YPA:n seniorijoukkue aloitti kautensa Oriveden liikuntahallilla pelatussa turnauksessa. Pieni kenttä ja parkettialusta vaativat totuttelua, mutta ensimmäisen erän loppupuolella YPA alkoi saada juonesta kiinni. Ottelu etenikin YPA:n komennossa aina tilanteeseen 5-0 asti. Tästä eteenpäin ote herpaantui ja vastustaja pääsi aina maalin päähän asti. Lopun ryhtiliikkeen ansiosta voitto tuli kotiin lukemin 7 – 5. Ottelun tehokkaimpana kentällä esiintyi Kari Rötsä lukemin 3 + 3.

PROBELLI – YPA M 40 8 – 3

Turnauksen toisessa ottelussa vastaan asettui PROBELLI Jyväskylästä. Laajemman materiaalin ja vauhdikkaan pallonsiirtelyn avulla vastustaja piti pelin ohjat käsissään. YPA kuitenkin onnistui roikkumaan mukana ja nousemaan vielä tasatilanteeseen 2- 2 asti. Loppua kohti vastustaja kuitenkin pystyi hyödyntämään maalipaikkansa ja karkasi väkisin voittoon. Tässä ottelussa hyökkäyspäässä tehokkaana oli Tero Koivula lukemin 1 + 2.

YPA 97 pojat

YPA - Classic 2-17

Peleistä ensimmäinen hävittiin 2 - 17 Classicille, 50 min. pelaamisen jälkeen.

ensimmäisen maalin teki Joonas, Aten syötöstä ja toisen Joona K. jonka syötti Saku

Sbt-PaPo Ypa 2-9

Toisessa pelissä ei ollut ihan yhtä kova joukkue vastassa ja voitto Sbt PaPosta oli komea 2 - 9! Atte ja Joonas tekivät molemmat 2 maalia.

Saku 1 + 3

Eetu P. 1 + 1

Tommi 1 maali

Jalmarin tekemän maalin syötti Elias.

Saimme joukkueeseen uuden pojan ja Aleksi K. loisti ensimmäisessä salibandypelissään tekemällä maalin, Mikon syötöstä. Kiitokset Joonalle (Tiitinen) hyvästä maalivahtityöskentelystä!!!!

YPA 02 pojat

YPA - RuRu keltainen 1-3
YPA - RuRu Musta 1-5
YPA - RuRu Sininen 0-11

Yhteenvetona siis RuRut voittivat kaikki ottelunsa ja YPA ja RoPo hävisivät kaikki ottelunsa. Pelasimme ehdottomasti kauden parasta peliämme, koska saimmehan maalihanamme jo avatuksi. Vaikka kauden ensimmäistä voittoa ei vielä tullutkaan niin pelissämme oli paljon hyviä asioita. Pelaajat pelasivat hyvällä sykkeellä kaikki pelinsä loppuun asti, tästä suuri kiitos kaikille pelaajille. Saimme huomata, että joukkuessamme on useita hyviä maalivahteja. Voimme siis tulevaisuudessakin luottaa, että meillä on aina käytettävissämme huippuluokan maalivahti. Vaihtopenkin vieressä oli kiva kuunnella kun penkillä kannustettiin ja kehuttiin joukkuetovereiden peliä eikä syyllistetty ketään vastustajan tekemistä maaleista. Opimme tästä turnauksesta, että meidän kannattaa jatkaa kovaa harjoittelua, jotta se ensimmäinen voittokin saataisiin.

YPA 95

(31.10.  Happee-YPA 3-2, YPA- SBT PaPo 10-5, Leppä-YPA 2-11)

Pirkkalan Pirkat –YPA 6-1

Lauantain eka peli oli Kalvolan Keihästä vastaan, joka päättyi lukemiin 17-1 KalvKe:n hyväksi. Meidän ainoan maalin teki kapteeni Friida Vallin ja syötön antoi uusi tyttömme Neea Piippo.
Maalissa pelasi Henna Urhonen.
Toisena vastaan tulivat Pirkkalan Pirkat, ja tytöt pelasivat hienoa peliä ja tulokseksi tuli 6-1 PirPi:n hyväksi. Meidän maalin teki Heidi Linjamaa ja Neea pääsi ottamaan toisen syöttöpisteen. Maalissa tällä kertaa Friida.
Molemmat ottelut pelattiin vain yhdellä vaihtomiehellä.

YPA - SC Läsimäki 3-9

Kauden ensimmäinen peli SC Läsimäkeä vastaan alkoi joukkueemme vahvalla aloituksella ja siirryimme nopeasti 2-0 johtoon.Maalien tekijöinä Eero ja Antti ja esityöstä vastasi mm.ensimmäisen pelin kapteeni Joel. 2-0 johtomme jälkeen vastustaja pääsi peliin mukaan kun jouduimme alivoimalle. Ensimmäisen erä jälkeen peli oli tasan 2-2. Toinen erä oli tasaista peliä ja hyökkäykset aaltoilivat päädystä toiseen mutta vastustaja sai maalit tehtyä vaikka meilläkin oli useita läheltäpiti tilanteita. Maalivahtimme Allu torjui hienosti ja useasti jonka jälkeen puolustajat Markuksen johdolla siivosivat pallot hienosti laitoihin josta hyökkääjät nousivat hyökkäysalueelle ja vyöryttivät palloja vastustajan maalille. Kolmannessa erässä teimme yhden maalin lisää jonka täräytti Niko hienosti maalin takaa tulleesta syötöstä. Paikkoja oli lisämaaleihinkin. Hyökkääjistä mm. Eetu, Veikka ja Joakim tekivät vahvoja juoksuja laitaa ylös ja syöttelivät mallikkaasti, myös laukauksia sateli. Vaikka vastustaja oli tällä kertaa voitokas 3-9 niin joukkueestamme puhkui peli-iloa ja tsemppiä. Myös ihan uudet pelaajamme Erkko,Jaakko,Santeri,Veli ja Roni pelasivat hienosti tsempaten omilla paikoillaan. Poissa kokoonpanosta oli Valtteri. Hieno kauden avaus peli joukkueelta !

Ilves East - YPA 13-0

Toinen peli Ilves Eastiä vastaan oli heti vajaan tunnin päästä ja hieman ensimmäinen kovatempoinen peli painoi jalkojamme. Vastustaja oli kokenut joukkue ja saivat pelinsä kulkemaan heti hyvin. Me asetuimme puolustuskannalle jonka seurauksena saimmekin hyviä katkoja joista hyökkääjämme pääsivät läpiajoihin/puolittaisiin läpiajoihin (ja laukaustilanteisiin) mutta vastustajan maalivahdilla oli hyvä päivä ja sai kun saikin peitettyä kaikki maaliaikeemme. Puolustuksemme joutui kovaan testiin ja suoriutui hyvin vaikka vastus oli kovaa luokka. Tällä kertaa vastustaja oli kokeneempi ja rutinoituneempi joukkue. Lopputulos: Ilvest East - YPA 13-0 .

Tästä kuitenkin hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen joka seuraavana viikonloppuna 7.11. Sastamalassa.