Ottelu alkoi tasaisesti. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli vasta 0-3

Toinen erä meni nihkeästi. Classic teki 6 maalia ja ottelu
näytti jo aika epätoivoiselta. Viimeisessä erässä pojat
heräsivät ja latoivat 4 maalia. Jos pelissä olisi ollut 5 erää

Peliä ei ollut pelattu kuin 23 sekuntia kun jo meillä häkki heilahti.
Tuntui että poikien selkäranka katkesi heti ensimmäiseen maaliin.
Toivottavasti jatkosarjan peleissä saadaan tasaisempia lopputuloksia

00-pojat

YPA- Nokian Krp 1-16 (0-7, 0-7,1-3)

Kovalla asenteella pojat pelasivat todella vahvaa vastustajaa vastaan. Tekemisen meininkiä oli ja kroppaa laitettiin likoon. Tässä pelissä joukkue pääsi harjoittelemaan puolustuspelaamista tosissaan.

Hetkittäin saimme myös luotua jokusia vaarallisia maalintekotilanteita ja lopulta viimeisessä erässä onnistuimme Antin kovasta vaparista joka meni sisään osuen maalilla maskissa olleeseen pelaajaamme. Kaikilla oli hyvä asenne vaikka vastustaja oli tosi kova. Molari Eetu sai pelissä paljon torjuntoja ja hiki virtasi.

Ropo Black-YPA 13-5 (4-1, 5-3,4-1)

Toisessa pelissä vastaan asettui kahdella Y-pelaajalla vahvistettu Ropo Black. Vajaamiehisenäkin joukkueen otteissa näkyi työnteon meininki ja peli-ilo. Saimme luotua maalintekotilanteita ja painetta hyvin jokaisessa erässä. Pääsimme näkemään pojilta kuvioita ja hienoja maaleja sekä upeita tuuletuksia. Harmiksemme ylärimakin oli hetkittäin vastustajan molarin puolella ja meiltä hylättiin yksi selvä maali sekä lisäksi pari meni omiin omien pelaajien kautta. Jännittävä hetki oli myös kauden ensimmäinen rankkarimme jonka saimme kun 20 minuutilla Joakimia rikottiin rankkarin arvoisesti ja hän lähti itse ampumaan rankkaria. Joakim vei vastustajan molarin "kahville” eli teki rankkarista maalin. Erityismaininnan saa hyökkäysketju tehoista Joakim, Antti sekä Niko ja puolustuksessa Markus oli lähes ohittamaton. Koko peli oli tasaista peliä ja lopputulos ei tee oikeutta vaan peli oli paljon tasaisempi kuin mitä numerot kertovat. Jokainen pelaajamme tsemppasi ja taistelu oli hienoa katseltavaa.

YPA naiset

SCU-YPA 3-2

Peli pystyttiin pitämään jännittävänä loppuun asti ja sisukkaasti naiset tasoittivat kahteen kertaan pelin, ensin 1-1 ja sitten 2-2 tilanteeseen.
Kolmannen erän loppupuolella, kun peliä oli pelattu n. 40 minuuttia, vastustaja sitten sai tekaistua voittomaalin.  Loppukiriä yritettiin, mutta vastustaja pelasi lopun tarkasti eikä oikein ollut paikkaa ottaa edes maalivahtia pois.

HAU-YPA 9-6

Toinen peli olikin vauhdiltaan hieman verkkaisempi kuin ensimmäinen. YPan taktiikkana toiminut kova karvaus toimikin alussa loistavasti. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 4-2 johtoasemassa.
Vastustaja sai tehtyä ensimmäisen maalinsa ylivoimalla, toinen olikin enemmänkin tuurimaali, joskin sekin lasketaan..

Mahtoiko ensimmäisen erän johtoasema aiheuttaa hyvänolontunteen, vai reagoiko vastustaja paremmin pelin toiseen erään, mutta toinen erä ei ollutkaan enää niin selkeää YPan hallintaa - itseasiassa päivastoin. Toisen erän jälkeen peli oli kuitenkin vielä 5-5 tasatilanteessa

Kolmannen erän alku olikin sitten eräänlainen katastrofi:  vastustaja tekaisi 1 min 24 s.  ajassa kolme maalia. Tästä ei enää toivuttu edes aikalisän avulla, joten loppupelin aikana syntyneet maalit molemmille joukkueille olivat enää kosmeettisia korjauksia tilanteeseen.  Lopputulos siis HAU:n hyväksi 9-6