YPA - Rauman Salba 6-2
YPA- West Coast Sheriffs 5-3

Yläloppusarjan pelit alkoivat lauantaina Turussa.
Kaksi jännittävää ottelua onnistuttiin hoitamaan kurinalaisella ja
hyvällä asenteella viisikkopelissä keskittyen omaan tekemiseen.Sarjan tasaisuudesta kertonee jotain se, että kahden pelin jälkeen
enää kaksi joukkuetta on täysin pistein.
Pelit jatkuvat 12.12. Raumalla, jolloin vastaan asettuvat viime kaudelta
tutut Leisku Loimaalta ja HirvHe Turusta.

97 pojat pelasivat Parkanon urheilutalolla lauantaina 20.11

Vastassa olivat kärkipään joukkueet: RuRu-JSB Stones ja NoPS Kojootit.

Molemmat pelit hävisimme, mutta YPA:n poikien peliä ei silti voi moittia!Maalivahti Joona, otti aivan mahtavia koppeja .!!!NoPSin valmentajakin sanoi pelin jälkeen että YPA on kehittynyt paljon eteenpäin.

D-tytöt

Classic-YPA 8-0

Koovee keltaiset -YPA 16-1

Lauantaina tytöt kohtasivat kotiturnauksessaan classicin ja kooveen keltaisen joukkueen. Uusia tyttöjä on tullut joukkueeseen ja myös maalivahti on löytynyt. Kaiken kaikkiaan turnauksessa oli mukana 6 uutta tyttöä ja heillä maksimissaan 4 treeniä alla... Classic pelin ekassa erässä näkyi jännitys ja ensimmäisen pelin tuomat haasteet, erän jälkeen peli oli luvuissa 5-0. Erätauon jälkeen peli selkiytyi ja puolustus saatiin toimimaan ja pelissä oli paljon hyvää, maalitiliä ei saatu auki, vaikka tilanteita olikin. Peli päättyi lukuihin 8-0 classicille.
Seuraava peli oli alusta asti sekavampaa, palloa ei hallittu juuri lainkaan, herätys tuli 20 minuutin kohdalla kun yhdeksäs maali tuli taululle. Silloin löydettiin oma peli ja puolustus saatiin vihdoin toimimaan. Peli sujui niin hyvin, että Salla Liimola teki avausmaalin Huotarin Jennan syötöstä. Maalin jälkeen innostuttiin ehkä hiukan liikaa, ja taas unohtui puolustus ja vastustaja pääsi tekemään maaleja kymmenen minuutin tauon jälkeen. lopulta niitä syntyi. Lopputulos 16-1 kooveen keltaisten hyväksi.

98-pojat

Jatkosarjan pelit käynnistyivät Kaukajärvellä. Molemmat ottelut
pelattiin tasaväkisesti kaksi ensimmäistä erää. Pojat pelasivat hyvällä
asenteella. Silti hävittiin molemmat pelit, toista ottelua jopa johdettiin toisen
erän loppupuolelle saakka. Eetu pelasi maalissa hyvin, mutta sekään ei riittänyt.
Neiti fortuna ei ollut tällä kertaa joukkueen puolella.

Classic hurrikaanit -YPA    9-1

SCTOP Riihimäki- YPA  15-3

00-pojat

YPA - SC Läsimäki 8-8

Peli alkoi joukkueemme vahvalla aloituksella sekä iloisella hallinnalla ja vyöryimme nopeasti 4-0 johtoon. Peli oli täysin hallinnassamme ensi sekunneista asti. Toisessa erässä nukahdimme hetkeksi ja vastustaja pääsi mukaan peliin parilla nopealla erikoisella maalillaan ja kuroi etumatkamme sekä meni vielä johtoon ihmetellessämme hieman mitä juuri tapahtui. Sitten heräsimme jälleen taistelemaan sekä otimme komennon pelistä takaisin ja mm. Antin kovilla laukauksilla nousimme tasoihin ja taas taistelemaan voitosta. Hyökkäykset lähtivät terävästi ja saimme paineen todella hyvin vastustajan päähän koko pelin ajan. Pakit hoitivat tonttinsa ja hyökkääjät olivat teräviä. Summerin soidessa pelitaulu näytti 8-8. Pelissä oli koko draamankaari monen pelin edestä ja koko joukkue pelasi taistellen ja kaikkensa antaen, pieniltä kolhuiltakaan ei säästytty. Pelitilanteiden hallinta oli joukkueellamme ja todella lähellä oli kauden ensimmäinen voitto, joka pelitilanteet huomioiden olisi ollut ansaittu.Hieno peli joukkueelta ja ansaittu ensimmäinen sarjapiste! Myös katsojat kannustivat taistelevaa sekä yritteliästä joukkuettamme äänekkäästi ja motivoiden! Joukkue kiittää.

Ilves East - YPA 13-1

Toinen peli Ilves Eastia vastaan oli jo tunnin päästä ja ensimmäinen kovatempoinen sekä ankaran taistelun vaatinut peli painoi kovasti pelaajien jalkoja. Lisäksi osa pelaajistamme pelasi pienien  kolhujen kera. Vastustaja oli tuorein jaloin ja he onnistuivat saamaan pelinsä heti uomiinsa.Taistelimme kuitenkin ja saimme muutaman puolittaisen läpiajon ja yhden maalin. Vastustaja vei kuitenkin voiton ennen täyttä aikaa.

02-poikien raportti

Ilves West-YPA 2-1

Ensimmäinen peli pelattiin Ilves Westiä vastaan. Alkuminuuteilla Ilves sai tehtyä ensimmäisen maalinsa. Pelasimme 1-0 tilanteessa pitkään, kunnes ensimmäisen erän puolivälissä hienon syöttöpelin jälkeen tasoitimme tilanteeksi 1-1. Kahdeksan sekuntia ennen ottelun loppua Ilves valitettavasti sai toisen maalinsa, joten peli päättyi Ilveksen voittoon 2-1. Peli oli todella jännittävä loppuun saakka, kiitos siitä kaikille pelaajille

Classic Black-YPA 12-1

Toinen ottelu oli Classic Blackiä vastaan. Ottelussa oli tyrmäysalku, kun 17 sekuntia oli pelattu niin Classic teki ensimmäisen maalinsa. Toinen tuli ajassa 2:08. Kolmas ajassa 2:46. Erän lopussa saimme parannettua peliämme ja ensimmäisen maalimme saimme ensimmäisen erän lopussa ajassa 14:10, jolloin tilanne oli 7-1. Toinen erä oli tasaväkinen ja saimme hyvän maalipaikan mutta pallo osui valitettavasti tolppaan. Classicilla oli parempi tuuri kun seitsemän minuutin pelin jälkeen he saivat kaksi maalia peräkkäin. Peli päättyi lopulta Classicin voittoon 12-1.