30.11.2010

Voittoja joka joukkueelle

YPA miehet

Banditos - YPA 1-7

Peli lähti liikkeelle sovitulla systeemillä, puolustettiin tiiviisti ja käännettiin nopeasti pelin suunta vastustajan maalia kohti. Vastustajalla oli vaikea pysyä meidän pelinopeudessa mukana, pidettiin jalka liikkeellä koko pelin ajan. Numerotkin sen kertovat. Peli oli ohi käytännössä  ensimmäisen erän jälkeen.Tässä pelissä toimivat kaikki osa-alueet.

YPA - Kilmy  5-5

Tämä peli ei lähtenyt käyntiin niin kuin toivottiin. Vastustaja rankaisi meidän pallon menetyksistä keskialueella nopeasti ja terävästi maaleilla. Mutta meidän joukkue ei siitä hätkähtänyt. Tultiin peliin maali kerrallaan mukaan, jonka jälkeen otimme aikalisän ja ukot keräsivät vähän happea. Sitten aloitimme viimeisen kirin. Otettiin maalivahti pois 44 minuutin kohdalla 5-6 vastaan rakennettiin hieno tilanne ja 44.30 tasoitusmaali 5-5(itse pallovarmuus Lauri toimitti pallon vasempaan yläpesään) . Tämä oli sitä hienoa salibandyn peluuta konsanaan. Nostaisin esiin pari peluria pakkiparin Leinosen ja Kallialan pojat oli hienolla peli päällä ja homma toimi. Mäkisen Topi pisti tossua tossun eteen karvasi hyvin ja aiheutti vastustajan päässä kaaosta nopeudellaan ja tietysti taas molari Räisäsen Riku hyviä koppeja molemmissa peleissä. Ja ( Pappa Rissasen avausmaali).Valmennus on erittäin tyytyväinen saatuihin 3 pisteeseen.

Tehopelaajat: Leinonen 3+3 ,Kalliala 3+1, Louhimo 2+2, Sinkkonen 2+0, Rissanen 1+0, Huiskonen 1+0, Mäkinen 0+1, Aunola 0+1, Henttonen 0+1

94-pojat

WFT- YPA B94 0- 4

Alemman jatkosarjan ottelut käynnistyivät Iittala-hallissa pelatulla turnauksella. Joukkue esitti kauden parasta peliä kokonaisuudessaan vieden valkeakoskelaisilta voiton puhtaasti 0-4 (0-1,0-3,0-0). Ensimmäinen
erä pelattiin tarkkaa puolustuspeliä ja Lauri iski maalin hyvän hyökkäyksen päätteeksi Juhon esityön jälkeen.
Toinen erä oli tiivistä puolustamista sekä tilanteiden hyvää viimeistelyä. Maaleista vastasivat Miika ja Olli (yv).
Kolmas erä ei tuonut muutosta, vaan tilanne oli joukkueen hallussa koko ajan, Markon koppaillessa vastustajan vedot.

YPA B94 - FCV 3-0

Ottelu lähti räväkästi käyntiin ensimmäisen hyökkäyksestä tehdystä maalista. Pelikellossa oli aikaa kulunut 10 sekuntia kun
Jere pöllytti vaajakoskelaisten verkkoa. Joukkueen hyvä ote jatkui kuten ensimmäisessä pelissä ja Marko hoiti varmalla
otteella vastustajan vedot. Toisesta maalista vastasi Miika, joka viimeisteli rankkarista lukemat 2-0. Vastustaja pääsi
peliin vasta viimeisessä erässä jossa erän ainoasta maalista kuitenkin vastasi Lauri tarkalla rannevedolla. Markon täydellisen
päivätyön täydensi pelin lopussa torjuttu rankkari. Tästä on hyvä lähteä sarjan seuraaviin turnauksiin tutustumaan hieman tuntemattomampiin vastustajiin.

YPA M II

KosBy - YPA  4 - 8
YPA - SiiviN  2 - 8

Raholassa pelatut sunnuntaipelit onnistuivat mainiosti; kummatkin
vastajoukkueet keskittyivät alasarjoille epätyypillisesti salibandyn peluuseen, joten
C1-pojat saivat mukavasti kokemusta fyysisesti vahvempia joukkueita vastaan
pelaamisesta. Loistavasti onnistui myös ´vahvistuksena´ ollut Ville-Rami-Ville -ketju
sekä ensimmäisen pelin keikkamaalivahti Late.

YPA M 40

YPA  - Pro Stars 4-14

Ottelun alku oli tasainen aina toisen erän lopulle saakka. Hyvällä viisikkopuolustamisella, onnistuneella maalivahtipelillä sekä terävillä vastaiskuilla YPA pystyi roikkumaan taitavamman vastustajan mukana ja peli pysyi suhteellisen tasaisena. Kolmannessa erässä Pro Stars kuitenkin venytti eron lopulliseen suuruuteensa.

SC Läsimäki – YPA 2 – 14

Toisessa ottelussa YPA jatkoi tehokasta viimeistelyään ja pudotti vastustaja kyydistä jo ottelun ensimmäisessä erässä. Tehomiehenä turnauksen kahdessa pelissä oli erityisesti Arto Paananen tehoilla 11 + 1. Erikoista toisessa ottelussa oli, että hyvän maalivahtipelin lisäksi Jouni Mustasilta keräsi 2 syöttöpistettäkin.