21.12.2010

Peleissä nähty paljon maaleja

98-pojat

KooVee-YPA  5-5

Ensimmäisessä ottelussa lähdettiin ilmiömäisellä sykkeellä peliin ja pojat olivat hereillä heti alkuvihellyksestä saakka. Kun peliä oli pelattu 2.43 täräytti Ilari Vilin syötöstä maalin. Ajassa 11.45 Miro lisäsi rakoa toisella maalilla. Toiseen erään lähdettiin samalla meiningillä ja  Miro latasi jo kolmannen maalin. Johto oli siis jo 3-0. KooVee keräsi myös peliin ja teki 2 maalia. Jarkko kasvatti  meidän johdon 4-2:n. Sen jälkeen KooVee kavensi kahdella maalilla ja oltiin tasanumeroissa 4-4 erän lopussa Ilari vei meidän 5-4 johtoon ja vielä 36 sekuntia ennen loppuvihellystä KooVee tasoitti pelin 5-5 Saimme siis tärkeän pisteen "varastettua" kärkijoukkueelta.

RoPo-YPA     12-9

Toinen ottelu oli RoPoa vastaan, johon pojat lähtivät hyvällä asenteella ja erän loppupuolella johdimme peliä jo 5-1. Erän loppuun RoPo sai 2 kavennusta ja se sai poikien pelin sekaisin. Toisessa erässä RoPo pääsi peliin mukaan ja meni ohi vieden pelin lopulta 12-9  Pelin häviäminen oli niin sanotusti päästä kiinni.
Lauantain pelit kuitenkin näyttivät että joukkue on mennyt huimasti eteenpäin ja pystyy myös voittamaan.

B-pojat

Ilves B94 - YPA  5-5
Turnauksen aamuottelussa kohdattiin tuttu vastustaja. Käyntiinlähtö turnaukseen sujui hieman takkuillen, avaukset eivät sujuneet kovin mallikkaasti, mutta onneksi vastustajalla tuntui olevan yhtä vaikeaa. Maaleja tehtiin tasatahtiin ja peli lainehti kentän päästä päähän. Viimeiseen erään lähdettiin tasaisissa luvuissa 4-3. Kolmannessa erässä joukkue heräsi taistelemaan Ilveksen johtaessa 5 - 3. Loppukiri tuotti tulosta ja hyvällä pelillä noustiin tasalukemiin. Onnistujia joukkueessa erityisesti Miika 1+3, Jere 2+0,
Riku 1+0, Joonas 1+0 ja Ossi 0+1.

YPA - TiPa 1-6

Alemman jatkosarjan uutta vastustajaa vastaan pelattiin tasainen ensimmäinen erä (1-1).
Pelin hallinta oli vastustajalla, joukkue pystyi kuitenkin hyödyntämään vastaiskut ja puolustamaan ja peittämään tehokkaasti vastustajan laukaisut. Peli sekosi kuitenkin toisen erän lopulla otettuihin turhiin jäähyihin (2+5+20 min).  Ottelun lopun valopilkkuja oli Markon koppaama rankkari ja joukkueen
alivoimapelin sitkeä taistelu.

M II

Warriors – YPA II  5-4

Ottelussa miesten joukkueessa ensiesiintymisensä suorittivat nuoret Antti Muranen, Joona Toivonen ja maalissa mainiosti torjunut Hannes Heikkilä.Antti ja Joona vastasivat YPA:n ensimmäisistä maaleista, joiden avulla YPA johti 1. erän jälkeen 2-1.Toinen erä edettiin tasatahdissa 1-1, mutta kolmannessa erässä vastustajan miesylivoima käänsi ottelun niukaksi yhden maalin tappioksi.Ottelun voittomaali kirjattiin vain puoli minuuttia ennen loppusummeria

00-pojat

Nokian Krp -YPA 15-1

Hyvällä asenteella joukkue pelasi taitavaa vastustajaa vastaan. Pelimme oli parantunut hieman viime kohtaamisesta, joskin vastustaja oli edelleen edellä niin fyysisesti kuin pelillisestikin. Niko teki ainokaisen maalimme ja hyökkäyksessä Valtteri Vireaholle maininta rohkeasta pelistä. Hetkittäin saimme painetta vastustajankin päähän. Rankkarilaukauskin hyväksemme tuomittiin mutta tällä kertaa pallo karkasi ratkaisevalla hetkellä lavasta. Puolustukselle (ja koko joukkueellekin) peli oli puolustusharjoittelua ja uudet pelaajammekin Valtteri Viitala, Justus sekä Jussi läpäisivät tulikokeen hienosti ensimmäisen pelin tohinoista huolimatta.

YPA - Ropo Black 3-11

Toisessa pelissä vastaan asettui Ropo Black. Ensimmäisessä erässä joukkueemme oli unessa eikä pelissä mukana ja vastustaja rokotti armotta ja jopa onnekkaastikin ratkaissen pelin 0-7 erällään. Toinen ja kolmas erä olivat tasaista peliä jossa hyökkäykset aaltoilivat ja puolustus purki ja taisteli. Toinen erä meni ilman maaleja tasaisissa merkeissä .Saimme vasta viimeisessä erässä maalihanat auki kun Eetun viimeistely Veikan komeasta syötöstä painui verkonperille ja saimme siitä intoa ja virtaa. Viimeinen erä niukasti 3-4 Ropolle tiukasta otteestamme huolimatta. Hieman jäi joukkuettamme ensimmäisen erän hankaluudet kaivelemaan ja seuraavassa pelissä olemme heti alusta hereillä. Maalivahti Allu torjui pelissä vastustajan rankkarin upeasti. Hieno suoritus.

YPA miehet

YPA - Pirpi 2-3
Kihu - YPA 3-3

Joukkue pelasi hyvät 2 peliä vaikka ei täyttä pistepottia saatukaan .Mutta joukkue taisteli hyvin ja pelisuunnitelma toimi. Muutamasta puolustuspään virheestä vastustajat rankaisivat maalilla . Molemmissa peleissä pelattiin nousujohteisesti. Voitettiin molemmissa peleissä 3 erä. 2 pelissä taas viimeisellä minuutilla jouduimme ottamaan maalivahdin pois pelaten 6-5 vastaan ja tasoitusmaalinhan taas miehet värkkäsivät. Maalivahti Räisänen pelasi taas loistavasti ottaen monta varmaa maalipaikkaa kiinni ja oli joukkueen selkärankana. Ja puolustaja Alasorvari pelasi erittäin loistavasti, hyviä pelin avauksia ja laukauksia puolustajalta.

Tehopelaajat: Järä 1+0,Alasorvari 1+1, Huiskonen 1+1, Leinonen 0+2, Kaivola 1+0, Pettinen 0+1, Kesäläinen 1+0,

99-pojat

Ropo -YPA 11-11

Ensimmäiset vaihdot menivät hieman nukuksissa, mutta sitten kapteeni Tiitus Toivonen näytti miten vastustajaa viedään, kuin pässiä narussa ja muut ottivat mallia. Ensimmäisen erän jälkeen johdettiin 5-2 Toinen ja kolmas erä olivat tasaisia vääntöjä, maaleja tehtiin puolin ja toisin. Ropo peluutti kolmannen erän parhaita pelaajiaan sillä seurauksella, että loppulukemiksi kirjattiin 11-11. Pakit ja Allu hoitivat hommansa kunnialla loppuun saakka.
Maalinteossa onnistuivat: Ville Toivonen 2+2, Roni Luojus ja Juho Mettälä 2+1, Eerä Rötsä 2+0, Jaakko Kotiranta ja Tiitus Toivonen 1+1, Niko Hirvonen 1+0, Antti Huotari ja Leevi Ruuhikorpi 0+1.

Classic white-YPA 15-3

Peliä oli pelattu minuutti ja kapteeni Toivonen vei YPA:n 0-1 johtoon!
No hyvän alun jälkeen jalka alkoi painaa, puolustus unohtui ja Classic voitti perinteisesti, mutta hienoa taistelua oli loppuun asti ja maalipaikkoja oli useampia. Mikä hienoa, myös tässä pelissä onnistumisia tuli kaikille. Allu torjui ilmiömäisesti ainakin tuhat vetoa ja pakit: Joona Huppunen, Leo Nissilä, Jaakko Järvenpää ja Antti Huotari jaksoivat painaa puolustuksessa, kuin viimeistä päivää. Sen seurauksena historian kauneimmat lukemat Classic-joukkueesta. Lukemat olivat    15-3. Maalinteossa onnistuivat Mettälä 2+2, T.Toivonen 1+2, Rötsä 0+1

YPa A

YPa A - SC TOP 2-14
Ensimmäiseen otteluun Hollolan parketille asettui vastaan sarjan ykkösjoukkue, Riihimäen ylpeys SC TOP. Pelaajia lähti Hollolaan vain 8 kenttäpelaajaa + maalivahti Ville Jokela, joten peli perustui lähinnä puolustamiseen ja energian säästämiseen ennakolta tasaiseen toiseen peliin. Ottelu karkasikin jo ensimmäisessä vaihdossa käsistä vastustajan päästessä maalin makuun ja 8 minuutin jälkeen peli oli jo 3-0. Vastustajan pallollinen peli oli parasta kohdattua tämän kauden vastustajista ja kun motivaatio peliin oli vain saada hyvä alkulämpö toiseen peliin, tuloksena on tämä. Tehoille pääsivät Mikko Välisaari 1+0, Iiro Pitkänen 1+0, Olli Louhimo 0+1 ja Lauri 'Lapa' Kalliala 0+1. Ville Jokela nappasi SC TOPin tilastonikkarin mukaan rapsakat 27 torjuntaa.

YPa A - Classic K 6-5
Toisessa ottelussa iskettiin yhteen pari sijaa ylempänä sarjataulukossa majailleen Classic Karelian kanssa. Peli alkoi TOP-matsista päälle jääneellä mollivoittoisella sävelellä, sillä jälleen ensimmäisen vaihdon aikana omissa kolisi. Hölmistynyt YPa-viisikko seurasi vain katseella, kun Classic-puolustaja avasi yllättävällä syötöllään läpiajon hyökkääjälleen. Tuska jatkui seuraavassa vaihdossa kun Classic siirtyi 2-0 johtoon. Tämän jälkeen joukkue kuitenkin kokosi rivinsä ja sai kentällä otteen hallintaansa. Kolmannen erän alkuun asti hallitsimme peliä valehtelematta yli 70% pallonhallinnalla. 5-3 tilanteessa iski sitten synkkä minuutti n. 3 minuutin kohdalla kolmatta erää ja Classic pääsi peliin helpohkosti mukaan, tilanne 5-5. Ajassa 40.44 YPa pääsi ylivoimalle, kun Louhimoa rikottiin puolittaisessa läpiajotilanteessa jäähyn arvoisesti. Ylivoima ehti pyöriä vain 26 sekuntia, kun Kalliala löysi tuttujen veiviensä jälkeen poikkittaissyötöllä Välisaaren, joka ei laukaustaan säästellyt. Lopun puolustustaistelu keräsi hollolaisyleisöltä aplodit YPan hoitaessa pisteet kotiin. Tehomerkintöjä Kallialalle 2+1, Välisaarelle 1+1, Jebu Lähteenmäelle 0+2, Louhimolle 2+0, Pitkäselle ja Niki Suontakaselle 1+0.