Viikonlopun kierrokselta pisteitä useille joukkueille.

M40-miehet

SC Läsimäki - YPA  1-12

Bandyvaarit - YPA  2-5

M40-miehet hakivat neljä pistettä Mikkelistä saakka. Pienellä, mutta sisukkaalla ryhmällä matkaan lähtenyt porukka ei tehnyt turhaa reissua. Pelien jälkeen kaikkien pelaajien tehosarakkeessa oli  merkintöjä.

Ensimmäisessä pelissä kaatui SC Läsimäki suurinumeroisesti 1-12. Vasta viimeisessä erässä vastustaja pystyi rikkomaan hyvin pelanneen maalivahti Jouni Mustasillan nollapelin. Toisen pelin vastustaja oli astetta kovempi, mutta järkevällä taktiikalla pelaten ypalaiset tyrehdyttivät vastustajan hyökkäykset.

Voittojen jälkeen YPA vahvisti asemiaan sarjan keskikastissa.

Pistemiehet: Arto Paananen 6+4, Jouni Havu 5+3, Juha kolho 4+2, Pertti Leppänen 1+3, Juha Rötsä 1+1, Pasi Rissanen 0+2, Jouni Mustasilta (mv) 0+1

D-tytöt

Koovee keltaiset-YPA 8-3

Classic YPA 11-0

D-tytöt saivat lauantaina Ylöjärvellä ensin vastaan Koo-Veen Keltaisen joukkueen, jännitys kostautui ja ekat maalit syntyi jo parin ensimmäisen minuutin aikana. Niiden jälkeen peli vapautui ja päästiin pelaamaan omaa peliä. Maalit kuitenkin teki vastustaja, vasta viimeisessä erässä saatiin oma maalitili auki ja maaleja syntyi kolme. Peli päättyi Koo-Veelle 8-3.
Toisena vastaan tuli Classic, joka pääsi hyvällä syöttelypelillä sekoittamaan meidän puolustuksen ja sai siten paljon maalipaikkoja ja käytti ne hyvin hyväkseen. Kolmannessa erässä tytöt pääsivät kokeilemaan kahden miehen ylivoimaa lähes kaksi minuuttia Classicin jäähyillessä, mutta siitäkään ei maaleja saatu. Peli päättyi Classicille 11-0.

01-pojat

RoPo - YPA  6-5

Koko peli oli tasaista vääntämistä ja maaleja tehtiin vuorotellen. Peli oli kokonaisuutena todella hyvää ja yritteliästä salibandya. Koko joukkue yritti kaikkensa, mutta se ei tällä kertaa harmittavasti riittänyt: kaveri teki voittomaalin vain 15 sekuntia ennen peliajan loppua. Erityismaininta hattutempun iskeneelle Veetille.

FoSu - YPA  9-3

Todella hyvin palloa ja jalkoja liikuttavana joukkueena tiedetty FoSu ei antanut meille juurikaan mahdollisuuksia. 5-3 tilanteeseen vielä sinniteltiin, mutta sitten FoSu meni menojaan. Vaikka yritys oli hyvää koko pelin ajan ei se valitettavasti riittänyt tälläkään kertaa.

Joona T.

Happee ELK - YPA (3-3, erät 2-1, 0-1, 1-2)
vastasi Jere ja toisen Antti. Koko peli ja erityisesti kolmas erä oli virtaa
ja erikoistilanteita pullollaan eikä viihdearvo suotta ole 4 tähteä.
Tasapeli oli hyvä tulos lohkon kärkeä vastaan.

YPA Naiset

YPA-Hau 3-5

YPA-TaDy 5-3

Ensimmäinen vastustaja oli HaU,  joka majaili sarjassa toisena.  Peliin lähdettiin kuitenkin rohkeasti haastamaan vastustajan pakkeja kahden pelaajan kärkikarvauksella.  Tämä osoittautuikin hyväksi taktiikaksi, sillä ensimmäinen erä päättyi YPAn johtonumeroihin 2-0. Toiseen erään HaU tuntui muuttaneen karvaustaan aggressiivisempaan suuntaan ja se aiheuttikin suurta päänvaivaa YPAn avauksiin.  Toinen erä päättyi vastustajan voitoksi 0-3,  joten kolmanteen erään lähdettiin takaa-ajoon. Kolmannen erän maalinteon aloitti kuitenkin HaU,  eikä YPa onnistunut saamaan aikaiseksi kuin yhden maalin koko erän aikana.  Ottelun lopputulos 3-5  HaU:n hyväksi.   Edellinen kohtaaminenhan päättyi 9-6 HaU:n voittoon, joten tasaista on ollut molemmilla kerroilla.

Toinen ottelu olikin tunnin tauon päätteeksi, joten kauaa ei ehditty palautumaan ensimmäisestä pelistä. Vastaan asettui TaDy, joka voitti YPAn edellisellä kerralla murskalukemin 7-1.  Nyt lähdettiin revanssi mielessä pelaamaan parempi peli.
Johtuiko sitten edellisen pelin rasituksesta, vai oliko joukkue vain huonosti keskittynyt,  mutta vastustaja teki ensimmäisen maalinsa kun peliä oli ehtinyt kulua vasta 47 sekuntia. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu, vaan pikku hiljaa kurottiin etumatka kiinni erän aikana.  Erän lopuksi päästiin vielä pelaamaan ylivoimaa, ja kerrankin pallo liikkui hienosti ja ratkaisut olivat rauhallisia joka pelaajalta.  Merja Ahvenjärvi pääsi tekemään YPAn tämän kauden ensimmäisen ylivoimamaalin kun erää oli ainoastaan 7 sekuntia jäljellä.
Toisessa erässä vastustaja teki kaksi seuraavaa maalia ja tasoitti pelin hetkeksi.  YPA onnistui erässä myös maalinteossa, joten erä hävittiin 2-1. Tilanne oli jännittävästi 4-3, kun lähdettiin kolmanteen erään. Erätauolla sovittiin että taistellaan loppuun asti, eikä anneta periksi. Vastustaja jätettiin kolmannessa erässä nollille ja YPA onnistui kertaalleen maalinteossa.
Lopputulos 5-3 YPAn hyväksi.

Turnauksessa onnistuttiin laajalla rintamalla,  kahdeksaan tehtyyn maaliin löytyi kuusi eri maalintekijää! YPAn parhaat pisteidentekijät turnauksessa olivat:

SCU-YPA 12-1

Pelissä alussa olimme unessa ja vastustaja sai kotiluolassaan parketilla pelinsä kulkemaan heti hyvin. Olimme hieman liian kohteliaita vieraita. Ajoittain pelin edetessä saimme peliämme kulkemaan mallikkaastikin. Puolustus joutui kuitenkin paljon vartijaksi ja Jaakolle erikoismaininta erinomaisista sijoittumisista. Maalistamme vastasi Antti hirmulämärillään. Maalivahdillamme Allulla oli sairausviikon jälkeen kelpo suoritus vaikka joutui hyppäämään lähes kylmiltään askiin.

YPA-Ropo Black 4-11

Toisessa pelissä vastaan asteli jo kolmannen kerran tälläkaudella Ropo Black. Peli alkoi paljon sähäkämmin ja asenteella kuin ensimmäinen ja olimme kokoajan vastustajan kintereillä.Asenne oli hienoa katseltavaa. Toinen ja kolmas eräkin olivat tasaista peliä jossa sähäkät hyökkäykset aaltoilivat ja puolustus nousi hyökkäyksien tueksi ja hyökkääjät laukoivat lähes paikasta kuin paikasta sekä myös tsemppasivat ja blokkailivat laukauksia. Pelillisesti olemme koko kauden olleet Ropon kinterillä ja kokoajan kaventaneet eroa heihinkin. Maalimme pelissä viimeistelivät Joakim, Eetu, Antti ja Niko. Syöttelijöinä mm Joel, Veli ja Eero. Puolustuksessa Veikka pisti itseänsä likoon ja ansaitsi erikoismaininnan. Pelissä meillä oli myös yksi ihan uusi hyökkäysketju Erkon johdattamana joille hyökkääjänä olo oli ensimmäinen koko kaudella ja tulikoe meni ihan kivasti. Pienellä onnella olisimme voineet pelissä tehdä 3-4maalia lisää mutta metallikehikot eivät olleet puolellamme tällä kertaa. Hieno peli kuitenkin koko joukkueelta.