FCV - YPA B  3 -3 (0-1, 0-1, 3-1)

Kotiturnauksen aluksi mittaa otettiin FCV:n joukkueesta. Kaksi ensimmäistä
erää oli tasaista pelailua jossa kumpikaan joukkue ei vielä parasta peliä esittänyt.
Kolmannessa erässä vastustaja sai karvauksen sekä pelinrakentelun toimimaan
ja iski kaksi maalia erän alkupuolella. Pelin lopussa, puolitoista minuuttia ennen loppu-
vihellystä Olli teki vielä johtomaalin 2-3. Ottelun lopussa harmittavasti 4 sekuntia ennen
päätöstä iski vastustaja tilanteen vielä tasoihin todellisella tahtomaalilla. Ottelu oli
hieman tahmeasta alusta huolimatta kohtuullista peliä.

YPA B - WFT 6 - 4 (1-0, 2-2, 3-2)

Päivän viimeiseen otteluun tultiin aamupäivän pelin jälkeen tiukemmalla asenteella.
Tasainen peli eteni todella rikkonaisesti, ensimmäisessä erässä sai joukkue
kolme jäähyä. Ilarin tuuletukset vielä tuomarikin tulkitsi 2+10 min arvoisiksi.
Toisessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin ja kolmannessa erässä joukkueen
asenne palkittiin ja viimeinen maali tehtiin tyhjiin. Tehotilastoissa kunnostautuivat
Ilari 2+0, Miika 1+1, Riku 1+1, Tiitus 1+0, Olli 1+0, Samille, Antille ja Markolle syöttö-
pisteet.

97-pojat

YPA – Kihu 2-3

Ensimmäinen peli YPA - Kihu oli erittäin tasainen, päättyen KihUn 2-3 voittoon. Pelissä oli monta tolppakutia ja pari ”läheltä piti tilannetta” pelissä kyllä tuli, kuten niin usein...

Maalit teki Tommi ja Samuli, Mikon ja Aleksin (Kauppinen) syötöistä.

RoPo white - YPA 1 – 2

Tässä pelissä ensimmäisen maalin syötti Atte Samulille ja toisesta maalista huolehti Saku !

C1-pojat

Hirvhe - YPA 7 - 4 (3-1, 0-1, 4-2)
Leisku - YPA 5 - 6 (2-1, 3-4, 0-1)

Aamupelissä hyvän valmistautumisen myötä joukkueen asenne oli kohdallaan.
Ongelmat olivat edelleen kyvyssä paineenalaiseen pallolliseen peliin jota
kautta
harhasyötöt ja keskialueen pallonmenetykset johtivat tappioon.
Illan trillerissä pallokontrolli oli astetta parempi mutta vastustajan
maalivahti niin kovassa vedossa,
että lukuisista laadukkaista maalipaikoista ei saatu tulosta.
Ratkaisuksi muodostui noin 42:n peliminuutin kohdalla maalivahti Kempin kaksi
peräkkäistä huipputorjuntaa, joista kenttäpelaajat kiittivät voittomaalilla ajassa 43.04.
Edelleen joukkueen peli-ilmeessä on havaittavissa tietynlaista apatiaa ja rentouden puutetta.