2.2.2011

Myös miehillä peli kulkee

97-pojat

RoPo Red - YPA  3 – 4

YPA oli johdossa vielä toisen erän alussa (ajassa 21.15) 2-0 ja peli näytti muutenkin selvältä.

RoPo kuitenkin, otti aikalisän ajassa 39,52 pelin ollessa 4-1.

Ennen ei ole samanlaista nousua nähty. RoPo kavensi pelin 3-4 ja hetken näytti tasapeliltä. Meille silti 3-4 voitto!

Joonas 1

Atte 1

Tommi 1

Samuli 1+1

Juusolle 2 syöttöä

YPA - SBT PaPo 8 – 3

Maaleja tuli mukavasti ja muutenkin peliä hallittiin.

Tommi valitettavasti lähti taklauksen johdosta lääkärille, ennen kun teki 2 maalia.

Punakone 2 - YPA 2-2

1.Ottelu lähti liikkeelle tarkalla puolustuspelaamisella niin kuin numerotkin näyttävät. Vastustajalla oli harvakseltaan tilanteita joista ne käyttivät aika hyvin maalipaikkansa. Vaikka me hallitsimme peliä aika suvereenisti, niin laukaukset maalia kohden puuttuivat. Maalivahti Räisäsen Riku pelasi loistavasti ottaen paljon pahoja laukauksia kiinni. Vastustaja johti ottelua 43,30 kohdalle 2-1. Silloin otettiin aikalisä. Valmennus laittoi erikoiskentän kentälle ja pojathan laittoivat pelin tasoihin Louhimon Ollin loistavalla yksilösuorituksella.

YPA - Uhrilampaat 9-6

2. Ottelussa  tarkasta puolustuspelaamisesta ei tullut mitään. Peliä pelattiin päästä päähän. Vastustajalle annoimme Ensimmäisessä erässä 3 maalia etumatkaa. Niin kuin monta kertaa tällä kaudella ennenkin tavaramerkiksi tullut kone lähti käyntiin niin silloin tultiin takaa rinnalle ja ohi. Kun johto asemaan päästiin niin lopulta voitto tuli aika siististi omalla pelaamisella. Ja molari Räisäsen Riku piti taas meitä pystyssä pahoilla hetkillä. Nuoret pojat pelasivat peliä suorastaan loistavasti. Erityiset jäi mieleen polkukone Mäkisen Topin energinen pelaaminen, alivoimalla loistava karvaus ja jannu pallon laittaminen vielä vastustajan reppuun. Valmennus on erittäin tyytyväinen 3 sarjapisteeseen.

Tehopelaajat! Louhimo 2+1,Leinonen 2+1,Välisaari 2+0,Kalliala 2+1, Sinkkonen 1+1, Mäkinen 1+0 , Kaivola 1+1 Kesäläinen 0+1, Aunola 0+1 , Alasorvari 0+1.

YPA naiset

FoSu-YPA 5-0

Peliin lähdettiin edellisestä kohtaamisesta viisastuneena rohkeammalla pelitaktiikalla. Jostain syystä keskittyminen oli ilmeisesti jäänyt puolitiehen, sillä FoSu iski nopeaan tahtiin taululle 2-0, kun peliä oli pelattu vasta 2 minuuttia.
Peli kuitenkin tasoittui ja myös toiseen päähän saatiin maalitilanteita. Erän lopulla, 17 sekuntia ennen summeria FoSu kaunisteli tilanteeksi jo 3-0.
Toisessa erässä peli aaltoili päästä päähän ja meinasi päättyä 0-0, mutta taas erän lopulla sattui pikku nukahdus.  Nyt erää oli jäljellä 3 sekuntia ja tilanne 4-0.
Kolmas erä pelailtiin enää alta pois, ja FoSu teki vielä yhden maalin. Meillä taisi olla jo ajatukset seuraavassa pelissä.

SCU-YPA 6-2

Toiseen peliin lähdettiin sillä periaatteella että edellinen kohtaaminen, joka päättyi 3-2 SCU_lle, kuitataan tällä kertaa voitoksi.  Alku lupasikin hyvää, ja YPA pääsi 1-0 johtoon hienon kuvion päätteeksi:  Anette syötti keskialueelta Maaritille,  joka veti kohti maalia. Maalilla oli kerrankin maskia ja Emma ohjasi pallon maaliin.
SCU :lla oli kuitenkin pelissä runsaasti panosta,  ja heidän yrityksensä tuottikin tasoituksen.  Erätauolle mentiin jännittävässä 1-1 tilanteessa.  Toisessa erässä ainoa maali tehtiin uuden vahvistuksemme Maaritin, istuessa jäähyllä.  Kolmannen erän alkuun tuli heti välittömästi takaiskumaali, joka tuntui lannistavan porukan syystä taikka toisesta.  Kenties ensimmäisen pelin kova tempo ja uurastus oli vienyt parhaan tehon.  YPA teki erässä yhden maalin ja SCU sen sijaan neljä, joten tulos kirjattiin SCU:n  hyväksi 6-2.