21.2.2011

M40-miehet päättivät kautensa voittoon. Myös 97-pojille pisteitä.

97-pojat

KiHu- YPA 5-5

Ensimmäinen peli KiHua vastaan oli juuri niin tasainen kun 5-5 lopputulos näyttää.

Saku teki maaleista 2

Eetu P. 1 + 1

Johannes oli oikeaan aikaan oikeassa paikassa (kuten usein muutenkin pelien aikana).

Tästä seurasi komea maali Juuson syötöstä.

Joonas teki maalin

Ola syötti kolmannen maalin ja Atelle jälleen kaksi hienoa syöttöpistettä.

Fosu – YPA 7-3

Toiseen peliin lähdettiin jännityksellä, koska FoSu on todella kova joukkue ja edellisestä tapaamisesta on jo yli vuosi aikaa...

Mahtavasti peli sujui kuitenkin.

Lopputulos Fosulle 7-3

Tätäkin tasasta peliä YPA hallitsi alkuun ja vielä toisen erän kahdella viimeisellä minuutilla oltiin 1-3 johdossa.

2-3 maalin jälkeen ajassa 27.10, alkoi FoSu hallitsemaan peliä, vaikka mitään moitittavaa ei Ypan pelistä löydy.

Fosulla oli hyvä maalivahti, mutta niin oli meilläkin!

KIITOS JOONA.

Atte hoiteli 2 maalia, Samuli yhden ja se olikin komea!

Syötöistä huolehti:

Joonas +2

Eetu P +1

02-pojat

Koovee Punaiset - YPA 6-6

Ensimmäisenä vastassa oli Koovee Punaiset. Peli alkoi meille tuttuun tapaan, eli vastustaja aloitti maalien tekemisen ja me katselimme vastustajan hienoja suorituksia. Koovee teki maaleja kun pelikello näytti seuraavia lukemia: 1:02, 4:42, 6:16, 10:50 ja 13:55. Ensimmäinen erä päättyi siis Kooveen 5-0 voittoon. Tässä vaiheessa Kooveen vaihtopenkiltä kuului "me voitetaan tämä peli". Sääntöihin kuitenkin kuuluu että pelissä on 2 viidentoista minuutin erää, nyt oli pelattu vasta ensimmäinen. Toisessa erässä aloitimme sitten pelaamisen. Ensimmäinen maalimme tuli 21 sekunnin pelin jälkeen. Annoimme Kooveelle vielä yhden maalin 52 sekunnin pelin jälkeen, jolloin tilanne oli siis Kooveelle 6-1. Loput maalit teimme kun pelikello näytti seuraavia lukemia: 2:30, 4:11, 5:14, 11:11 ja 11:59. Jännittävä peli päättyi siis lopulta tasapeliin 6-6. Kannattaa muistaa pelata molemmat erät.

Koovee Keltaiset – YPA 2-3

Toisessa pelissä vastaan asettui Koovee Keltaiset. Jostain kumman syystä meidän pitää aina antaa vastustajalle johtoasema heti pelin alkuun. Niin kävi tässäkin pelissä, eli Koovee teki ensimmäisen maalin heti 51 sekunnin jälkeen. Nyt emme uskaltaneet antaa viiden maalin etumatkaa, vaan aloimme tekemään maaleja heti ensimmäisessä erässä. Teimme kolme maalia peräkkäin, joten ajassa 7:26 peli oli meille 1-3. Ensimmäisen erän loppupuoli oli maaliton, joten erätauolle mentiin meidän komennossa. Yleisö rakastaa tiukkoja pelejä, joten annoimme toisen erän alussa Kooveelle yhden maalin. Enempää maaleja ei sitten nähtykään, joten voitimme jännittävän kamppailun 2-3.

Taisi Pirkkalan apteekista nitrot loppua, niin tiukkoja molemmat pelimme olivat. Toivottavasti ei ollut sydänsairaita katsomossa. Molemmissa peleissä jaksettiin pelata hienosti loppuun asti. Puolustus toimi vakuuttavasti ja hyökkääjät saivat hyvin maalintekopaikkoja. Eniten voitostamme saamme kuitenkin kiittää maalivahtia. Lauri pelasti monta tukalaa tilannetta ilmiömäisillä torjunnoilla.

YPA M 40

Papat päättivät kautensa voitokkaasti

YPA – Pro Stars 3 - 7

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa oli vastassa sarjajohtaja Pro Stars, joka oli vahvistanut muutenkin nimekästä miehistöään mm. Janne Tähkällä. Ottelu oli YPA:n kannalta melkoista puolustustaistelua ja hyvin syöttelevää vastustajaa vastaan pelistä tuli osin rikkonainen ja hidastempoinen useiden jäähyjen vuoksi. Ottelussa nähtiin myös yksi rangaistuslaukaus, jossa YPA:n maalivahti Jouni Mustasilta tyynellä olemuksellaan jäädytti Janne Tähkän kädet ja ilmaveivin sijaan nähtiin kohtalaisen kesy laukaisu, jonka Jokke hoiteli tyylikkäästi.

Ma-Ha – YPA 5-6

Päivän toisessa ottelussa vastaan tuli sarjakakkonen, Ma-Ha Mikkelistä. Peli sujui hyvin tasaisissa merkeissä ja maaleja tehtiin vuorotellen. Kolmannen erän lopussa tasatilanteessa 5-5 Ma-Ha tajusi tarvitsevansa voiton jatkopaikkaan ja otti maalivahtinsa pois. Silloin Ypan ukot iskivät ja Kassu Rötsä sinetöi tyhjiin ottelun neljännen maalinsa. Hieno tapa lopettaa kausi voittoon

YPA naiset

YPA - Rhyno  1-3

Ensimmäisessä ottelussa oli vastassa samoista sijoituksista kamppaileva Rhyno, joka voitettiin ensimmäisellä kierroksella varsin selkeästi.
Nyt oli kuitenkin varsin unisen oloista peliä heti alusta pitäen, vaikka alkulämpö otettiin huolellisesti.
Unisuus johtikin siihen että vastustaja teki kaksi ensimmäistä maalia varsin nopeaan tahtiin. Jostain syystä sama flegmaattisuus jatkui toiseenkin erään ja Rhyno lisäsi johtoaan heti erän alkuun, tilanne siis jo 3-0. Kolmannen erän alkuun yritettiin vähän tiivistää porukkaa, ja se tuottikin kavennusmaalin, mutta siihen se kiri sitten jostain syystä tyssäsi.
YPA:n ainoan maalin teki Sanna Huoponen

YPA - TorSpo 2-2

Toiseen peliin yritettiin löytää peli-iloa ja enemmän tekemisen meininkiä kuin ensimmäisessä pelissä.
Siinä onnistuttiinkin hienosti ja ensimmäisessä erässä peli pyörikin lähinnä vastustajan päässä.
Maaleja saatiin aikaiseksi 2 kpl.  Toinen erä olikin maaliton, vaikka paikkoja pelin ratkaisemiseen olikin useita.
Kolmanteen erään lähdettiinkin komeassa 2-0 johdossa, mutta heti erän alkuun vastustajan nopea hyökkääjä pääsi tuikkaamaan maalin.
Peli aaltoili päästä päähän, mutta tolppia lähemmäksi ei YPA onnistunut tässä erässä.  Vastustaja sen sijaan sai hieman kevyin perustein rankkarin, jonka vetäjä pisti varman oloisesti kaukovedolla sisään ajassa 42:25. Tämä tuntui riittävän molemmille joukkueille, eikä lisämaaleja nähty enää.  Näin ollen kauden ensimmäinen tasapeli oli tosiasia.