SB: Miehillä viimeinen turnaus

21.3.2011


YPA miehet


1.Ottelu SB NMP - YPA  5-6          2.Ottelu  Kovo - YPA 8-2

 

YPA:n miehille voitto ja tappio. Nämä tulokset tietävät että ensi kaudella pelit jatkuu 5 divarissa. Unelmasta ei tullut totta, meidän aikamme ei ollut vielä tällä kaudella. Kun huomioidaan että meillähän oli pitkä matka alku sarjan jälkeen kun lähtöpisteet oli vähän huonot , siihen nähden hyvä nousu pisteitä poimimalla. Mutta se vaan ei riittänyt tällä kertaa. Fiilikset ovat joukkueella hiukan apeat. Mutta elämä jatkuu tästä ja kohti uusia haasteisiin ensi kaudella.
Joukkueelle ISO KIITOS ! tästä kaudesta noususuhdanteista pelaamista
ja eteenpäin olemme menneet joukkueena.


1. Ottelu Ei oikein lähtenyt käyntiin niin kuin suunniteltiin. En tiedä menikö tämä jännityksen piikkiin kun panokset olivat kova . Tästä ottelusta oli pakko voitto ottaa ja kyllähän se tuli mutta vaikeimman kautta. Taas tuli meille paljon virheitä mutta onneksi ei tappiota tullut. Saatiin jännitystä säilymisestä viimeiseen peliin. Maalivahti Jokelan Ville pelasi hyvin torjuen paljon pahoja hyökkäyksiä. Ja Välisaaren Mikon 3 maalia ( tehokkaasti käytti maalipaikkansa hyväksi )ja Louhimon Olli joukkueelle pelaamista. Positiivista pelaamista pelaajilta jotka ovat maininnan arvoisia.

2.Ottelu  Tästä pelistä ei ole mitään positiivista kerrottavaa. Ei toiminut mikään pelaamisen suhteen. Ei osattu pelata paineen alla. Tunteet olivat pinnassa pelaajilla. 

 


Tehopelaajat: Välisaari 3+0, Leinonen 1+1, Sinkkonen 1+0, Grönlund 0+1,
Louhimo 1+3, Aunola 0+2, Mäkinen 1+0, Kesäläinen 1+0, Pettinen 0+1