00-pojille Classicia vastaan tasapeli

00-pojat

Classic  -YPA 10-10

"Kotiturnaukseemme" Raholassa ensimmäiseen peliin Tampereen Classicia vastaan lähdimme altavastaajan roolissa Classicin ollessa suursuosikki. Joukkueemme oli hieman alimiehitetyllä nipulla, koska osa pelaajista oli kipeänä ja osa poissa muiden menojen vuoksi. Saimme kuitenkin jalkeille kovan, taistelutahtoisen ja nälkäisen joukkueen. Päätimme pukukopissa, että lähdemme yrittämään kaatamaan paikallisvastustajaa periksi antamattomalla asenteella pitäen hauskaa samalla.

Heti aloitusvihellyksestä alkaen otimme hallinnan ja veimme omaa peliämme suunnitellusti/upeasti ja siirryimme nopeasti 0-2 johtoon upeiden sommitelmien jälkeen. Sitten Classic pääsi mukaan peliin muutamalla onnistuneella pomppumaalillaan. Ja he siirtyivät pelin edetessä 6-3 johtoon hallinnastamme ja paineestamme huolimatta. Meillä oli todella monta paikkaa tehdä maaleja, mutta laukauksemme suhahtelivat joko ohi tai sitten yli. Selkärankamme kuitenkin pysyi lujana vaikka jäimme tappiolle ja sitten alkoi todellinen YPA show ja laukauksemme alkoivat osua maalikehikoiden väliin tuhoisalla teholla. Kolmannessa erässä Classic tiivisti kovin pelaajiensa/kentällistensä peluutustaan johtoasemassamme. Noin 7 minuuttia ennen loppua johdimme peliä vielä 7-10 ja ensimmäinen sarjapeli voittomme tuntui olevan hyppysissämme. Sitten kuin tyhjästä Classic teki 2 maalia jälleen hieman onnekkaastikin. Ja samassa joukkueemme peli sekosi hetkeksi ihmetyksestä ja Classic runnoi vielä yhden tasoittavan harmittavasti. Vastustajan ja meidän aikalisiemme jälkeen loppupelin pariminuuttinen oli taas suvereenia hallintaamme mutta emme nyt pystyneet kääntämään ottelua voitoksemme. Classicia vastaan tasapeli on joukkueelle kuitenkin nyt kuin voitto sillä viimeksi hävisimme 20 maalilla heille. Onnistuimme pelissä laajalla rintamalla ja siitä kertoo se että 7 pelaajaamme pääsi merkauttamaan maalin tai enemmän itselleen ja vielä lisäksi useat saivat syöttöpisteitä. Maalintekijöitä olivat Antti, Veli, Joakim, Niko H, Niko N, Eetu ja Eero. Veikan asenne oli kova maalin edessä maskissa. Antti toi puolustukseemme rauhallisuutta, puolustajan nousuja ja lisäksi tulivoimaa "viivalta" ja Antti tekikin näyttävästi hattutempun. Muukin puolustus urakoi hienosti. Erikoismaininnan olisi voinut antaa kenelle vaan mutta tällä kertaa maininnan sai Veli joka onnistui kahden suunnanpelissä hyvin eli onnistui niin hyökkäyksessä kuin auttamassa puolustustammekin. Niko N. teki ensimmäisen maalinsa turnauksessa (Niko N:llä oli vasta 3 peli jossa mukana). Maali tuli läheltä ylös ja vielä yläkulmaan! Onnea!

Peli oli yksi kauden parhaista peleistämme. Asenne ja onnistumiset olivat upeaa katsottavaa. Näimme kaikki mahtavan, nopeatempoisen, jännittävän pelin, hienoja maaleja, uhrautuvaa puolustusta sekä peli-iloa asenteella ja paljon onnistumisia pojilta ! Kannustusta saimme myös katsomon täydeltä !  KIITOS JA UPEAA !.

YPA- FoSu 3-15

Toisessa pelissä vastaan asettui FoSu Forssasta. Vastustaja oli terävämpi alkusekunneilta alkaen ja vei ottelua. Olimme itse väsyneitä edellisen koitoksen haasteista. Ensimmäisessä erässä pysyimme kuitenkin iskuetäisyydellä mukana Allun monella hienolla torjunnalla. Vastahyökkäyksemme aukesivat hetkittäin hyvin mutta viimeistelyssä emme onnistuneet kunnolla tai vastustajan pakit ennättivät viimetipassa tilanteisiin. Maaleistamme vastasivat mm Eetu ja Antti. Eetulle erikoismaininta pelistä, Eetun sijoittuminen hienolla tasolla eli oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Pelissä olimme lähes kokoajan askeleen jäljessä johtuen väsyneistä jaloistamme ja sksi puolustajien sekä hyökkääjiemme väliin muodostui iso aukko jota vastustaja käytti armotta hyväkseen. Hetkittäin saimme myös luotua jokusia vaarallisia maalinteko tilanteita ja saimme myös muutaman maalinkin, mutta vastustaja oli tällä kertaa parempi. Hienosti kuitenkin taistelimme vaikka jaloissa ei ollut enää "ruutia". Kaikki tsemppasivat toisessakin pelissä ja asenne pysyi hyvänä. Forssalaisiakin vastaan parannettiin ensimmäisestä jatkoturnauksesta reilusti.

02-pojat

YPA - MuurY Reds 7-4

YPA - MuurY Blacks 5-2

Ensimmäisessä pelissä vastassamme oli MuurY Reds. Koska katsomossa oli YPA:n johtohenkilöitä, niin suunnittelimme tarkoin millainen peli olisi katsojien mieleen. Jotta peli olisi täydellinen, sen pitäisi olla jännittävä ja sen pitäisi päättyä meidän voittoomme. Niinpä pelasimme ensimmäisessä erässä hyvin tasaväkisesti jotta jännitys säilyisi. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 2-2. Toisen erän alun jatkoimme vielä tasaisissa lukemissa, ajassa 5:31 tilanne oli 3-3. Sitten päätimme sinetöidä voittomme ja teimme 58:ssa sekunnissa kolme maalia. Lopulta peli päättyi meidän voittoomme 7-4.

Koska katsojat kiittelivät meitä ensimmäisen pelin jälkeen, päätimme pelata toisenkin pelimme samalla kaavalla. Nyt vastassamme oli MuurY Blacks. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli taas tutusti 2-2. Sitten toisessa erässä sinetöimme voittomme kolmella maalilla, joten lopputulos oli lopulta 5-2.