26.9.2011

Uusi kausi saatiin alkuun

B-pojat

SuodU – YPA 5-5

Ensimmäisessä B-poikien ottelussa päädyttiin lopulta tasapeliin. Ypalaisille tulos maistui hienoisesti tappiolta, koska Suodun maaleista kolme tuli ypalaisten avustuksella. Ottelun loppuhetkiin mahtuu Miikan hiuksen hieno lirutus ohi tyhjästä maalin ja sen jälkeen Suodun tasoitus edelleen ilman maalivahtia.

Miika Ruuskanen 2+1, Jere Nenonen 1+1, Olli Teronen 1+0, Tiitus Takala 1+0, Eero Myllymäki 0+1, Sami Perälä 0+1, Joonas Laine 0+1

YPA – KooVee  0-12

Toisessa pelissä asettui vastaan KooVee. Ottelun alun kilpikonnapuolustus kesti runsaat 10 minuutta, mutta sitten YPA:n jäähy päättyi Kooveen avausmaaliin. Tämän jälkeen Koovee syötteli ryhmittymän auki riittävän monta kertaa, joten ottelu Kooveelle.

E-2 pojat

Nokian KrP - YPA 4-0

Pojat olivat selvästi vielä hieman unessa. Laukaukset jäivät puuttumaan, eikä oikeastaan pystytty tarjoamaan kunnon haastetta KrP:n puolustukselle. Krp teki tarvittavat maalit ja nappasi avauspelistä pisteet helpohkosti.

YPA - SCU Musta 1-5

SCU:ta vastaan olimme jo alusta asti hyvällä jalalla mukana. SCU:n pelaajien huikea yksilötaito käänsi muuten tiukan pelin loppujen lopuksi selvin numeroin SCU:lle.

Classic Dynamo - YPA 3-2

Classic-pelissä olimme koko ajan hyvin mukana ja peli pyöri Classicin muutamaa hyökkäystä lukuun ottamatta kaverin päässä, harmillisesti vain maalit jäivät uupumaan. Viimeisessä pelissä olimme täysin eri joukkue kuin kahdessa edellisessä. Myös sinnikkäästi harjoiteltu pelityyli ja erityisesti karvauspeli onnistui ilahduttavasti erittäin hyvin. Classic kuittasi voiton tekemällä kolmannen maalinsa pari minuuttia ennen ottelun loppua. Lopussa pallo pomppi vielä maaliviivalla, mutta sen lähemmäksi ei tällä kertaa päästy.

Miehet II

YPA II– SBJuju 4-4

Ottelun alku oli tasaista vääntöä, mutta ensimmäisen erän puolivälissä alkoi Miika Ruuskanen–show, kahden sekunnin välein maalit ja YPA 2-0 johtoon.SB Juju kavensi vielä ensimmäisen erän lopussa.Toistaerää oli pelattu vain12 sekuntia, kun Miika maalasi jälleen. Muutama minuutti MiikanjälkeenketjukaveriJere Nenonen liruttijäätävästirankkarin maalivahdin längistä. Siihen loppuikin YPA:n maalitehtailu. SB Juju kavensi vain 20 sekuntia rankkarimaalin jälkeen, ja onnistui erässä vielä kahdesti.Kolmas erä sinniteltiin 4-4 tasatilanteessa alusta loppuun. Tehot: Miikka Ruuskanen 2+1, Jere Nenonen 1+1, Jussi Kaaja 1+1.

SC Läsimäki II– YPA II 3-10

Toisessa miesten ottelussa YPA otti ohjat käsiinsä heti alusta saakka.Läsimäki jaksoi ensimmäisen erän YPA:n vauhdissa, mutta toisen erän voitto YPA:lle 5-0 katkaisi selkärangan. Viimeinen erä surffailtiin kurittomasti,siitä huolimatta YPA olierässämaalin parempi kuin vastustaja. Tehoja:Miika Ruuskanen 3+2, Mikko Mustasilta 2+2,Jere Nenonen 2+0, Riku Tervonen 1+1, Jussi Kaaja 1+0, Joonas Lahti 1+0, Lauri Juntunen 0+1.