0-1 johtoon. Ottelun hallinta oli lievästi YPA:lla, mutta tasoihin
päästiin vasta toisen erän lopulla. Kolmannessa erässä käytiin pari
kertaa johdossa vastustajan kuitatessa molemmilla kerroilla heti pelin
tasoihin. Kolmannen erän lopulla Tuomo Aunola sai pelivälineen haltuunsa
vaan lähti laukomaan. Upea laukaus ja hyvä maski vastustajan maalilla
hyvää ottelua vieden jokaisen tilanteen loppuun asti. Tästä on hyvä
lähteä 2 viikon päästä Raholaan jatkamaan voittoputkea.

97-pojat

97 pojat matkasivat Laukaalle asti aloittamaan kauden.

Matkaan lähdettiin jo kello 8.00 bussilla ja paluu oli vasta illalla yhdeksän aikaan.

Valitettavasti hävisimme kaikki kolme peliäVain viikko ennen turnausta tuli tietoon, että ainoa maalivahtimme ei jatka joukkueessa.Niko lupautui maaliin ja pelasikin loistavan turnauksen, vaikka ennen ensimmäistä peliä oli harjoitellut vain vajaan kaksi tuntia.Monella kenttäpelaajalla on paljon oppimista Nikon asenteesta!!!

Molari jaksoi hymyillä ja tehdä hienoja torjuntoja, vaikka puki vaatteet vasta 3. kerran päällensä.

Myös vastustajat olivat joukkueelle uusia (ainoastaan SC Läsimäki on ollut vastassa aikaisemminkin).

Miehet II

YPA II – Kosby 10-7Kauden kolmas ottelu tarjosi hienoa pallon liikuttelua ja maali-iloittelua. Toisen erän 7-2 johtoasema tuuditti joukkueen vääränlaiseen tunteeseen. Löystyneen asenteen takia Kosby tulikin jo yhden maalin päähän, mutta lopun parannus takasi pisteet YPA:lle.  Antti Salonen 3+4, Jere Nenonen 2+1, Joonas Lahti 2+0, Ville Vento 1+1, Juha Vilenius 1+0, Sami Perälä 1+0, Santeri Tervonen 0+2, Ville Kiiala 0+1.

Vihuri- YPA II 10-4

Toisessa ottelussa vastus olikin astetta kovempi ja Vihuri tuli hyvällä liikkeellä karvaamaan. Joukkuepuolustuksen rakoilu näkyykin loppulukemissa.

99-pojat

Koovee – YPA 12-2

Steelers – YPA 18-0

Fosu – YPA 14-0

99-pojat joutuivat kovaan kouluun.
Sunnuntaina alkoi Iittalassa kausi kovien vastustajien kanssa.   Vastustajien kovuuden takia ainoastaan ensimmäisessä pelissä pystyttiin tekemään omaa peliä. Hyvistä jaksoista huolimatta hävittiin Kooveelle isonumeroisesti 12-2. Seuraavat kaksi peliä tiedettiin jo etukäteen erittäin haastaviksi. Hämeenlinnan Steelers ja Fosu ovat ikäluokkansa kovimpia joukkueita. Pelien teemaksi valittiinkin puolustuspelin kehittäminen. Eka peli hävittiin Hämeenlinnalaisille 18 -0 ja toinen 14- 0. Jälkimmäisessä pelissä oli välillä havaittavissa noppavitosen sisäistyminen.
Turnaus osoitti uudistuneen joukkueen kehitystarpeet pelin kaikilla osa-alueilla. Pelit jatkuvat alkusarjan viimeisessä turnauksessa Ylöjärvellä 29.10.

00-pojat

YPA vs KrP tulos: 0-24

Sarja-avauksessa vastaan asettui entisestäkin tiivistynyt lohkomme ennakkosuosikki, joka oli nyt vielä joka pelialueella askeleen edellä. Pelaajat tekivät parhaansa ja näin saatiin sarja-avaus pois alta. Teemanamme olleet asenne ja puolustus olivat kohdillaan, vaikka ero syntyikin. Erikoismaininnat: 3 tähteä: ELIAS SIIRA, 2 tähteä: JUSSI VESARANTA,1 tähteä :NIKO HIRVONEN

-00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :VELI UOSUKAINEN

RoPo Red vs YPA tulos: 11-6

Toisessa pelissämme vastaan asettui RoPo joka meille tuttu myös viimekaudelta joka lohkomme kakkossuosikki. Peli alkoi meiltä hieman erikoisesti uinahdellen ja RoPo karkasi nopeasti 4-0 johtoon. Sitten joukkue heräsi taistelemaan ja pelaajat nostivat tasoaan hurjasti. Nousimme upeiden maalien, sommitelmien ja suosionosoitusten tulvassa jo tilanteeseen 6-5. Kakkoskenttämme dominoin ja vei RoPolaisia välillä kuin metrin mittaa. Nähtiin myös kauden komein tuuletus kun Elias tuuletti maalejaan Joakimin passeista. Lopussa kuitenkin RoPo pääsi kääntämään pelin itselleen vaikka meillä todella monta laadukasta tekopaikkaa joita hukkasimme hieman turhan paljon. Oli tolppavetoja ja muita läheltä piti tilanteita. Tasapäin taistelimme todella hienosti. Teemanamme oli maalintekopaikkojen viimeistely. Joukkueen sisäinen piste/tähti/trophypörssi päivityy pian osoitteeseen: https://posti.suomi24.fi/cp/ps/Mail/ExternalURLProxy?d=suomi24.fi&u=oskari94&url=250611309

Erikoismaininnat: 3 Stars: JOAKIM HIETANIEMI,2 Stars: JUSTUS MYLLYNIEMI, 1 Stars : VELI UOSUKAINEN

-00  Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut): ELIAS SIIRA

YPA vs KU-68   tulos: 6-5

Viimeisessä pelissämme vastaamme asettui Kangasalan ylpeys KU-68. Joukkueemme puhkui pelihalua ja asenne oli kohdallaan. Hieman kolmannessa pelissä jalka jo painoi. Vastustaja siirtyi 0-1 johtoon hallinnastamme huolimatta. Pian kuitenkin tasoitimme ja otimme ohjat itsellemme. Pelin aaltoillessa päästä toiseen loimme paikkoja ja pidimme itsellämme pitkään hankkimamme 2 maalin johdon kunnes vastustaja sai heppoisin perustein rankkarin ja rankaisi siitä. Tavoillemme uskollisesti kuitenkin kuittasimme maalilla melkein heti perään. Ahkerin viimeistelijämme oli Niko "Hirvo" Hirvonen hattutempullaan. Viimeisillä minuuteilla vastustaja pääsi vielä tiivistyksellä maalin päähän mutta hallitsimme lopun minuuttien trillerin tapahtumia eikä vastustaja päässyt enää koittamaan tosissaan maalia puolustaessamme ansiokkaasti. Joukkue taisteli/pelasi upeasti ja otti kauden/joukkueen ensimmäisen sarjapeli voiton ! Voitto kuuluu kaikille joukkueenpelaajille, myös niille jotka olivat kipeänä, muuten poissa tai vahvistamassa toista vanhempaa ikäluokkajoukkuetta sekä myös todella äänekkäälle fani/vanhempi/tukijoukoillemme. Teemanamme oli tiivis puolustaminen ja hyvät purkupallot omalta puolustusalueelta. Joukkueen sisäinen piste/tähti/trophypörssi päivittyy pian osoitteeseen: https://posti.suomi24.fi/cp/ps/Mail/ExternalURLProxy?d=suomi24.fi&u=oskari94&url=250611309

Erikoismaininnat: 3 Stars: NIKO HIRVONEN, 2 Stars: MARKUS KAREMA,1 Stars : ELIAS SIIRA.