SB: Miehet jatkavat puhtaalla pelillä

24.10.2011

Miesten edustusjoukkuelle kauden neljästä pelistä neljä voittoa, joista kaksi nollapelillä.

MIEHET I

Warriors II- YPA I 2-5

Edustuksen toinen turnaus alkoi ottelulla Warriors II:sta vastaan. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 0-1 johtoasemassa. Toisen erän puolessa välissä Warriors II tasoitti onnekkaalla "pomppumaalilla", tämän T. Mäkinen kuitenkin kuittasi 8 sekunnin kuluttua. Kolmas eräkin oli tasaista vääntöä ja T. Mäntylän tyhjiin tekemä osuma päätti ottelun 2-5 voittoisiin lukemiin YPalle. Tehoilijoina.. O. Louhimo 2+1, T. Mäkinen 2+0, T. Mäntylä 1+1 ja L. Leinonen 0+1.

YPA I- GHB 9-0

Toinen vastustaja GHB oli koko pelin ajan vastaanottava joukkue. GHB:n maalivahdin uskomattomien torjuntojen vuoksi ensimmäinen erä YPalle vain 1-0. Ei yksi miestä joukkuetta tee, joten seuraavat kaksi erää hoidettiin kumpikin 4- 0 . Loppunumerot olivat siis selkeät 9-0. Tehoilijoina S. Pettinen 3+0, R. Grönlund 3+0 ja 2min., O. Louhimo 1+2 ja 2 min., L. Leinonen 0+3, S. Sinkkonen 1+0 ja 2 min., J-E Järä 1+0, T. Aunola 0+1, T. Mäkinen 0+1 ja O. Kesäläinen 0+1.

JOUKKUE pelasi koko turnauksen hyvin. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin otteluihin alkusarjan lohkokärkenä täydellä pistepotilla (8p). Maalivahditkin ovat tähän mennessä pelanneet vakuuttavasti joten maalisuhde on neljän pelin jälkeen 24-5.

97-pojat

YPA - LA Kings 1 - 6

Classic - YPA 12 - 0

Vastassa oli LA Kings ja Classic, molemmat joukkueet ovat karsimassa pääsystä SM-sarjaan. Yritystä oli ja pojat pelasivat hyvin tuloksista riippumatta.

Ainoan maalin teki Johannes, Sakun syötöstä. Toinen peli päättyi jo ajassa 22.55.

M III

Classic V-YPA M-III 2-11

Kauden kolmanteen turnaukseen saatiin liikkeelle sopiva sekoitus kokemusta ja uusia YPA:n paitaan siirtyneitä junioreita. Ensimmäisen ottelun alku oli molemmilta joukkueilta tarkkailua eikä pelillisiä hienouksia juuri nähty. YPA otti kaksi jäähyä mitkä kertoivat hermostuneisuudesta. Nämä onnistuttiin tappamaan ja kaksi seuraavaa erää olikin YPA:n näytöstä. Tilanteita luotiin ja maalipaikkoja syntyi vastustajan pelaajien väsyessä aktiiviseen tilanteiden rakenteluun. Loppunumerot 2-11 YPA:lle ja kauden avausvoitto selkein lukemin. Tehopisteet: Harjula 1+2,Soranummi 3+1,Välisaari 2+0, Syvänen 0+1, Vierre 1+1, Hietaniemi Jyri 1+0,Hietaniemi Timo 1+0, Kujansivu 0+2, Paananen 0+1 ja mm. tyylikkään rankkarin sisään laittanut Heikki Henttonen 2+1.

Replay -YPA M3  5-5

Turnauspäivän toisessa ottelussa vastaan asettui sarjakärki Replay, jolle YPA tuotti kauden ensimmäisen pistemenetyksen. YPA johti kolmannessa erässä sarjakärkeä  2-4. Vikkelästi liikkuvat ja syöttelevät vastustajat tulivat rinnalle ja ohi ottelun loppumetreillä tilanteeseen 5-4.  Viimeiselle minuutille saakka näytti sille etteivät YPA:n hyvät otteet riitä voittoon, kun joukkue sai vielä ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla rangaistuksen. Kuin ihmeen kaupalla Heikki Henttonen onnistui tasoituksessa alivoimalla lukemiin 5-5 kahdeksan sekuntia ennen ottelun virallisen peliajan päättymistä. Tasapeli ja turnauspäivän tulokset miellyttivät joukkuetta ja valmennustiimiä. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen kehittämistä. Pistemiehet: Hiltunen 1+0,Hietaniemi Jyri 1+0,Harjula 1+0,Hietaniemi Timo 1+1,Henttonen 1+0,Soranummi 0+1, Kujansivu 0+2.