21.11.2011

Muille niukkoja tappioita

03-pojat

YPA - SCU mustat 2 – 1

Ottelun tahdin määräsi heti alusta lähtien YPA. Syöttöpeli kulki hyökkäyspäässä hienosti ja kaikki taistelivat tilanteissa loppuun asti joukkueensa puolesta. Otto, Leevi, Nea, Santeri G, Miikka, Jesse, Markus, Veikko ja Raivis pyörittivät peliä hurjalla tempolla vastustajan päädyssä. YPA:n maalissa Petteri torjui varmasti harvat vastustajan yritykset ja käynnisti monta hyvää hyökkäystä hienoilla avausheitoilla. Ensimmäisessä erässä YPA:lla olikin maalipaikkoja ainakin kolmeen lisämaaliin, mutta tauolle mentiin ansaitussa 1 - 0 tilanteessa. Toisessa erässä jatkettiin hurjaa painostusta ja saatiin vihdoin toinen maali. Puolustuspäässä Pyry, Artturi ja Juho pelasivat koko pelin erittäin varmasti. Aivan viime sekunneilla vastustaja sai harmittavasti lirutettua pallon Petterin selän taakse. Lopputulos oli oikeutettu ja ansaittu - hieno kauden avausvoitto! Hyvää oli se että pelillisesti olimme menneet hurjan harppauksen eteenpäin edellisestä turnauksesta. Pelissä oli positiivinen ilme ja peli-ilo näkyi kauas koko joukkueesta!

YPA - LFT 2 - 9
Toisessa ottelussa vastaan asettui hetkeä aikaisemmin Classicin kahdella maalilla voittanut LFT lopulta. Vastus tiedettiin kiven kovaksi, mutta peliin lähdettiin ilman liikoja ennakkoluuloja. Taistelu oli kovaa ja pelitilanteet hyvin tasaisia. LFT:n kova rutiini ja muutama erittäin taitava pelaaja nousivat esiin ottelun ratkaisijoiksi. YPA voi olla tekemiseensä kuitenkin erittäin tyytyväinen. Ensimmäisen ottelun tapaan jokainen pelaaja antoi koko panoksensa joukkueen menestyksen eteen. Puolustus toimi taas erittäin vahvasti ja pääsipä Pyry tekemään pakin tontilta jopa hienon maalinkin tarkalla kaukolaukauksella.

YPA naiset

ÄSSEE - YPA 10 -1
YPA - SB JUJU 0-9

YPA:n naiset jatkoivat pelejään 2 tappiolla lauantaina raholassa. Pelit eivät lähteneet käyntiin niin kuin ajattelimme. Emme saaneet omaa peliä käyntiin millään koko päivänä tulokset kertovat totuuden pelistä. Noin huonoja me emme ole mitä numerot olivat. Vastustajille vaan pomppi pallot joista ne rankaisivat meitä isolla kädellä. Kyllä me saatiin peliä myös vastustajien päätyyn mutta hyvin vastustajat sai peitettyä meidän maalipaikat pois. Ainoan maalimme saimme tehtyä hienon kuvion päätteeksi Jarkon Terhi syötti Välisaaren Millalle poikki kentän ja tämä tälläsi kuuluisan lyöntilaukauksensa varmasti maalin perukoille. Siihen meidän joukkueen ilon hetket päätyivätkin. Nyt vaan laitetaan naisille päät pystyyn ja eteenpäin kohti seuraavaan turnaukseen. Molarit pelasivat hyvin tuloksista viis. Pakeista positiivista oli Henna Marjakosken energinen yritys ja Anne Ilveksen toipilaana varma pelaaminen. Ja hyökkääjistä nuoret energiset duracel-puput Milla Välisaari ja Jenna Huotari yritystä näiltä likoilta ei lopu koskaan. Harjoittelemaan sitten vaan ja kohti uusia seikkailuita. Pää vielä pystyyn vaan.

99-pojat

Happee – YPA 5-1

PaPo – YPA 8-4

Lauantain 19.11. turnauksessa Parkanossa ensimmäiseksi vastustajaksi asettui lohkon ykköseksi rankattu Happee Jyväskylästä.
Ottelu alkoi hienolla taisteluasenteella ja ensimmäisen erän jälkeen ei oltu kuin 1-0 häviöllä. Toisen erän alussa onnistui vastustaja kolmasti neljän minuutin aikana ja erä hävittiin noilla maaleilla. Omaakin peliä onnistuttiin koko ajan rakentamaan ja valmennusjohto asetti erätauolla tavoitteeksi avata maalihanat. Puolentoista minuutin pelin jälkeen Tiitus Toivonen toteuttikin ylöjärveläisten toiveet Jaakko Järvenpään syötöstä. Erän lopulla Happeekin sai lisämaalin. Lopputulos oli siis 5-1 Happeelle.

Loistavan ottelun pelanneesta joukkueesta tulee erityisesti nostaa esille maalivahti Mikael Juntunen.
Valmennusjohdon kuultua YPA:n joukkueen suitsutusta useammastakin suusta ja jaettua sitä auliisti myös joukkueelle mentiin seuraavaan peliin kenties takki levällään. (Vaikuttiko ottelujen välissä juostut hippaleikit? ;-) Vastaan asettui paikallinen Parkanon joukkue.
Alun avoimien ovien jälkeen peli oli kohta 3-2 vastustajalle.  Vaikea ottelu jatkui sen jälkeen omalla maalilla ja vastustajan tahattomalla jalkamaalilla. Toiseen erään lähdettiin siis 5-2 tappiolukemilla. Toisen erän alussa vastustaja sai vielä kaksi maalia, kunnes YPA löysi oikean peliasenteen. Ottelun jälkipuoliskolla oltiinkin sitten selvästi vastustajaa vahvempia voittaen se 2-1. Maalin teko isokokoisia parkanolaispelaajia vastaan vain tuotti ongelmia.
Ottelun tehopelaajat olivat Eero Rötsä 0+3, Tiitus Toivonen 2+0, Jaakko Kotiranta 1+0, Leevi Ruuhikorpi 1+0 ja Antti Huotari 0+1.