Naisille voitto ja tappio, 97-pojille tappiot.

Pikajuna - YPA  2-11

YPA - SiivN  5-5

Naiset

YPA - ÄSSEE 4-2

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui edellisessä turnauksessa murskalukemin YPAa opettanut ÄSSEE, jonka pelityyliä oli oikein videolta opeteltu valmennusjohdossa katseltu. ÄSSEE aloitti kuitenkin maalinteon jo ajassa 1:37, kun maalivahti Lea yllätettiin etukulmasta. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu, vaan aloitettiin kiri, joka tuottikin tulosta ajassa 8:56, kun Milla Välisaari tekaisi kauden kuudennen maalinsa Jenna Huotarin syötöstä. Ensimmäiselle erätauolle mentiinkin tasalukemissa 1-1. Toisen erän ainoasta maalista vastasi YPA, ajassa 20:40, tekijänä Katri Ilomäki.

Kolmanteen erään mentiin niukassa johdossa 2-1. ÄSSEE onnistui tasoittamaan tilanteen lähivaparista äärettömän tarkalla alakulmavedolla. Muurista ei juuri palloa suurempaa koloa varmasti löytynyt, mutta harmiksemme vastustaja sen hyödynsi.  Tästä ei kuitenkaan lannistuttu, vaan Terhi Jarkon loistavalla yksilösuorituksella jälleen johtoon ajassa 38:56. Muutamaa minuuttia myöhemmin, ajassa 42:09 Terhi löysi maalin edestä yksin unohdetun Katrin, jolla oli aikaa ja malttia siirtää YPA jo kahden maalin johtoon.

Loppupeli pelattiinkin sitten YPAn päässä ja todella uhrautuvasti pelannu YPA ei enää vastustajaa huippupaikoille päästänyt. Näin ollen YPAlle ansaittu (ja kautta aikain ensimmäinen!) voitto ÄSSEEstä.

YPAn pisteet: Terhi Jarkko 1+2, Katri Ilomäki 2+0, Milla Välisaari 1+0

SB JuJu - YPA 4-0

Toisessa ottelussa vastassa oli niinikään edellisessä turnauksessa YPAa kylvettänyt SB JuJu.  Peli ei lähtenyt ollenkaan suunnitelmien mukaan, sillä ajassa 1:12 kaukoveto puolesta kentästä yllätti YPAn maalivahdin täysin. Tästä ainoastaan reilun minuutin päästä toinen epäonnekas tilanne, omasta pelaajasta kimmahtanut maalineduspallo, yllätti jälleen. Erätauolle mentiin 2-0 tappiotilanteessa, mutta päätimme että periksi ei anneta! Eikä peli missään tapauksessa huonoa ollutkaan, ainoastaan maalit jäivät uupumaan. Toinen erä oli maaliton. Kolmanteen erään lähdettiin kirimään vastustajan johtoasemaa. Erän alussa kuitenkin vastustaja järjesti mylläkän YPAn kenttäpäätyyn ja onnistui reboundista siirtämään Juupajokelaiset jo 3-0 johtoon. Samanlaisesta mylläkästä vastustaja onnistui vielä lisäämään johtonsa lukemiksi 4-0 ajassa 42:13. Vastustaja otti vielä jäähyn erän loppuun, mutta ylivoima ei tällä kertaa tuottanut tulosta. Parannusta joukkueiden edelliseen kohtaamiseen oli kuitenkin tullut rutkasti lisää.

Tästä on oikeasti hyvä jatkaa tuleviin turnauksiin!

97-pojat

Matkasimme -97 poikien kanssa lauantaina 3.12. Vaajakoskelle.

Ensimmäinen peli YPA - LeKi 1 - 5

Ainoan maalin teki Mikko, Sakun syötöstä.

Toisessa pelissä vastassa oli SBT PaPo ja ottelu päättyi 12-maalin eroon ajassa 39,42. lopputulos: 14 - 2

Saku ja Samuli tekivät maalit, ilman syöttäjiä, tässä ottelussa.