19.12.2011

Peleissä vaihtelevat tulokset

B-pojat

Steelers Rudes - YPA 4-3 (2-0, 0-3, 2-0)

Turnaus lähti käyntiin "uusintaottelulla" Steelersiä vastaan.  Pirkkalan epätasainen parketti
tarjosi haastavan avausottelun, jossa vastustaja hyödynsi ensimmäisessä erässä maalipaikat
hyvin ja siirtyi 2-0 johtoon. Toinen erä oli kokolailla täydellistä peliä, vastustajan virheistä ja
jäähyistä päästiin rankaisemaan ja tekemään kaksi ylivoimamaalia. Kolmannessa erässä
joukkueelle iski väsymys ja vastustaja pääsivät nousemaan tasoihin ja ohi. Viimeisen
erän ylivoimatilannetta ei pystytty hyödyntämään ja kiri jäi hieman kesken.  Tehot
ottelussa Joonas 1+0, Jere 1+0, Miika 1+1, Sami 0+1 ja Lauri 0+1.

YPA vs BS tulos: 7-11

Pelin alku ei lähtenyt joukkueella oikein rullaamaan, vaikka ennusmerkit näyttivät energiaa ja intoa löytyvän. Pallojen meillä pomppiessa / kimpoillessa ja syöttöjen jäädessä ensimmäiseen vastustaan BS rokotti armotta kolme kakkosilla parhailta maalintekosektoreilta ja karkasi parin kolmen maalin karkumatkalle heti alusta. Peliä kuvaa hyvin se, että pääsimme ja nousimme aina maalin tai kahden päähän, jonka jälkeen BS onnistui tekemään pari helpohkoa isoista virheistämme ja sitten taas jouduimme kirimään ja tekemään työtä hurjasti maaliemme eteen, jotta pääsisimme lähelle johon aina pääsimmekin, jonka jälkeen taas muutama pomppu omiin. BS:llä oli tiivistetty n. parin kentän nippu, joka sai pelimme hieman sekaisin ja joukkueella oli myös muutama taitava kaveri. Tuomarit sallivat kovan pelin, jota pelaajamme hieman ihmettelivät, mutta ei peli siihen kaatunut. Nyt pelissä olimme ok hyviä, niin se ei nyt riittänyt tällä erää enempään. Pieni lisärutistus olisi vaadittu voittoon asti, silti hieno tsemppi kaikilla pelaajilla. Niko H:lla oli maalivainu kohdillaan ja Niko nakutti hattutempun jo toisessa turnauksessa peräkkäin. Hyökkäyspää toimi muutenkin oivasti, pienellä tarkkuudella olisimme taistelleet voitosta, joka ei olisi ollut mahdottomuus ottaa. Joukkueen sisäinen piste/tähti/trophypörssi päivittyy pian joukkueen omalle sivulle.

Pisteet: Niko Hirvonen 3+1,Joakim Hietaniemi 1+1, Elias Siira 1+0, Valtteri "VK" Kuusimäki 1+0, Eero Rötsä 1+0, Eetu Kuusimäki 0+1 ja Valtteri Viitala 0+1

Erikoismaininnat: 3 tähteä: Niko "Hirvo" Hirvonen, 2 tähteä: Joakim Hietaniemi, 1 tähteä: Eero Rötsä -00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :Valtteri Viitala

YPA vs FOSU tulos: 7-14

Forssalaisia vastaan pelimme kulki hyvin vaikka vastus oli reilusti kovempi kuin aiemmassa pelissämme ja lisäksi vielä Forssan ensimmäinen peli ja meillä toinen turnauksessa. Kaksi erää pelasimme todella hienosti taistellen ja olimme kokoajan lähietäisyydellä ja noin maalin päässä vastustajasta, välillä tasoissakin ja vääntö oli tiukkaa. Peli oli tiivistä ja liikkuvaa. Forssa oli kuitenkin ehkä hieman rutinoituneempi. Antti oli huimalla pelipäällä tehden 2+2 ja näyttäen esimerkkiä kuinka itsestä otetaan energiaa irti ja taistellaan tosissaan. Onnistujia oli muitakin ja mm. Joel nakutti toiseen turnaukseen peräkkäin upean hattutempun tehden 3+1, Jussi maalissa vaikean ensimmäisenpelin jälkeen oli terävänä. Sentterit Eero, Joel ja Elias juoksivat ja hoitivat kahdensuunnan pelimme uhrautuen ja mallikkaasti, kääntäen usein nopeasti pallot hyökkäys-suuntaan. Veli oli myös hyökkäysalueella terävä tehden maalin ja antaen passin. Eetu jakeli namusyöttöjä pariin maaliin. Puolustuksessakin pelaajat laittoivat itsensä likoon paitsi viimeisen erän viimeisillä minuuteille jotka olivat meille synkät. Forssalaiset saivat pelin kolmannen erän lopussa taottua 6maalia 5 minuuttiin josta tauluille jäi hieman väärä kuva pelitasoerosta. Forssalaiset olivat hieman edellä kuitenkin liikkeessä ja syöttöjen kovuudessa ja tarkkuudessa ja suoraan syötöstä vedoissa, joita jäimme kaipaamaan itseltämme. Kuitenkin kyseisellä pelillä olisimme vieneet ensimmäisen ottelun todennäköisesti nimiimme.

Joukkueen sisäinen piste/tähti/trophypörssi päivittyy pian joukkueen omalle sivulle.

Pisteet: Joel Hietaniemi 3+1, Antti Huotari 2+2, Veli Uosukainen 1+1, Eetu Kuusimäki 0+2 ja Niko Hirvonen 1+0

Erikoismaininnat: 3 tähteä: Joel Hietaniemi, 2 tähteä: Antti Huotari, 1 tähteä :Eetu Kuusimäki   -00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :Elias Siira

97-pojat

YPA - KU-68 6-1

RoPo – YPA 6-5

YPA:n eka maali tuli ajassa 3.37 ja sen teki Ola. 1-0 lukemissa mentiin toiseen erään, missä KU-68 tasoitti.

1-1 lukemissa oltiin pitkään YPA:n hallitessa peliä, kunnes Ola teki toisen maalin Nikon (koivisto) syötöstä.

Tässä vaiheessa alkoi "maalit paukkua" eli vajaassa kahdessa minuutissa YPA teki kolme maalia...

Joonas teki kaksi ja syötti yhden, Saku ja Samuli kirjattiin maalin tekijäksi myös ja Mikko syötti Samulille.

RoPoa vastaan, hävittiin niukasti 6-5.

Peli oli todella tasaista ja tuntui aika loppuvan kesken, koska viimeisen maalin teki Samuli, molse Nikon syötöstä ajassa 43.48. Tämän jälkeen otettiin maalivahti pois ja haettiin tasoitusta...

Happee – YPA 17-0

Peli eteni molempien mättäessä tasaisesti maaleja. Heti kolmannen erän alussa saatiin vastustajan 6-4 johto tasoitettua. Siihen loppuivatkin sitten juhlat YPA:n leirissä Parkanon tehdessä kolme viimeistä maalia. Tuloksena oli siis harmittava 9-6 tappio tasaisesta ottelusta
Tehot: Tiitus Toivonen 4+1, Leevi Ruuhikorpi 1+1, Eetu Vuorenmaa 0+2, Jaakko Kotiranta 1+0, Roni Luojus 0+1 ja Jaakko Järvenpää 0+1.
Toisessa ottelussa vastaan asettui lohkossa täysin omalla tasollaan oleva Happee. Parkanon ihme ei YPA:lta toistunut ja peli päättyi keskeytykseen luvuin 17-0. Joukkueen kapteeni Jaakko Järvenpää pelasi molemmat pelit pirteästi.
Molemmissa peleissä oli havaittavissa kurinalaisen puolustuksen katoaminen. Alemmassa sarjassa joukkue on pystynyt pelaamaan myös hyökkäyspeliä, joka on johtanut oman pään puolustamisen unohtamiseen. Lisäksi joukkueen selkeä ongelma on maalintekoarsenaalin kapeus.