SB: Miehet murskavoitoilla kohti sarjanousua

20.2.2012

Myös C97- ja F04-pojille täydet pisteet. E00- ja B-pojille voitto ja tappio.

YPA Miehet

YPA-SFC 11-5

Ensimmäisessä ottelussa YPA kohtasi SFC:n, joka oli voittanut oman alkulohkonsa YPA:n tavoin.
SFC tiedettiin hyvin palloa liikuttavaksi joukkueeksi, joka pystyy voittamaan pelejä hyvin organisoiduilla vastahyökkäyksillä. YPA pääsi otteluun lähes täydellä miehityksellä, kun ainoastaan Roope Grönlund oli jalkavammansa vuoksi katsomon puolella. Vastapainoksi SFC lähti otteluun kolmella vaihtomiehellä, joten alusta asti oli selvää, että tempo pitää pystyä pitämään nopeana.

Vain 24 sekuntia oli ehtinyt kulua, kun YPA-maalivahti Ville Jokela joutui todistamaan avausmaalin synnyn. YPA rakenteli maalipaikkoja tasaiseen tahtiin, mutta viimeistely jäi ensimmäisessä erässä haaveeksi. Ensimmäinen erätauko vihellettiin SFC:n johtaessa 0-2. Pelin ohjakset olivat tuloksesta huolimatta YPA:n hallussa, eikä erätauolla ollut aihetta palopuheelle. Liike ja laukaukset olivat toiseenkin erään resepti, jonka toimivuutta olisi ollut turha epäillä. Toista erää oli pelattu vajaa neljä minuuttia, kun SFC:n maalivahti Jarkko Jalaskoski joutui poimimaan Akseli Kaivolan laukauksen selkänsä takaa. Simo Sinkkonen kirjautti avausmaalin syöttöpisteen itselleen. Kaksi ja puoli minuuttia edellisestä ja tällä kertaa Lauri Leinosen selvästi yli suuntautunut laukaus tipahtaa SFC-maalivahdin sormien kautta putoavana lehtenä verkon perukoille.
Onnenkantamoisen jälkeen YPA sai viritettyä kollektiivisen maalivainunsa oikealle taajuudelle, eikä toiselle erätauolle lähdettäessä ollut enää syytä pohtia maalinteko-ongelmia. Viimeinen erä alkoi SFC:n kannalta lohduttomasta 7-2-tilanteesta.

Vaikka viimeisen erän kaksi ensimmäistä maalia tekikin SFC, niin viimeistään Jan-Erik Järän kliininen kuittaus suoraan aloituksesta -kellon ehtiessä naksahtaa ainoastaan neljä sekuntia SFC:n kavennuksesta- lukemiin
8-4 lopettivat käytännössä pelin. Lopputulos tyylikkään esityksen jälkeen 11-5.

YPA-D-Kone 14-2

Toisessa ottelussa vastassa oli D-Kone, jonka vaihtopenkki ammotti tyhjyyttään lupaavasti. Kaksi vaihtomiestä ja vastassa sarjan liikkuvin joukkue ei ollut varmaan ennakkoon mikään herkullisin tilanne.

Suolaa haavoihin kaadettiin ensimmäisen kerran ajassa 2.51, kun oma koira puraisi: viime kaudella vielä D-Konetta edustanut Juha Vainiola pääsi kapteeni Timo Mäntylän syötöstä rokottamaan vanhaa seuraansa.
Toinen maali nähtiin kolme minuuttia ensimmäisestä, tällä kertaa maalintekijänä oli -pelissä huimat neljä maalia tehnyt- Jan-Erik Järä. Syötön antoi stratosfääriset 3+5-tehot peliin saalistanut Olli Louhimo.

Ensimmäinen erätauko tuli pelin ollessa 4-0, mikä sai YPA:n asettamaan tavoitteen pelin keskeyttämiseksi, joka vaatii 12 maalin eron. Toisen ja kolmannen erän pallosirkus sai D-Koneen selkärangan raksahtelemaan niin kriittisesti, että 30 sekuntia ennen virallisen peliajan loppumista tuomari keskeytti ottelun Akseli Kaivolan vapautettua Lauri Leinosen läpiajoon, jota ei D-Koneen raivokas metsurointikaan saanut estettyä maalinteolta. Lopputulos 14-2.

YPA:n pistemiehet: Olli Louhimo 5+7, Lauri Leinonen 3+4, Jan-Erik Järä 6+0, Akseli Kaivola 2+4, Tuomo Aunola 2+2, Sami Pettinen 3+0, Topi Mäkinen 2+0, Timo Mäntylä 0+2, Simo Sinkkonen 0+2, Esa Huiskonen 0+2, Olli Kesäläinen 1+0, Juha Vainiola 1+0

Jatkosarjaa on jäljellä vielä neljä peliä, joista YPA:lle sarjanousuun riittää yksi voitto.
Lunastusta ensi kaudelle sarjaporrasta ylemmäs YPA lähtee tavoittelemaan 11.maaliskuuta Kaukajärvelle, jolloin ensimmäisessä pelissä 10.30 vastassa on Soolo ja toisessa pelissä 13.30 vastaan asettuu RoPo 2.

B-pojat

FBC Dux - YPA 4-5 (3-1, 0-3, 1-1)

Kauden viimeisessä turnauksessa lähdettiin tiiviillä kuuden pelaajan porukalla. Lainaksi muista joukkueista oli saatu Joonas Nihti ja Niko Tervonen, jotka molemmat hoitivat vakuuttavati oman tonttinsa. Pelin eka erässä vastustaja aloitti maalinteon ja hallitsi ensimmäistä erää. Peliä tasoitti kuitenkin erän lopussa Miikan vaparista tekemä alivoimamaali. Toisessa erässä joukkue tarkensi puolustuspeliä ja tulosta alkoi tulla.

Erässä nähtiin parempaa syöttöpeliä ja hyviä viimeistelyjä. Viimeiseen erään lähdettiin maalin etumatkalla, mutta vastustaja tasasi tilanteen heti erän alussa. Erä oli tasainen, mutta joukkueen kova yrittäminen palkittiin viimeisen minuutin johtomaalilla ja ansitulla voitolla. Joukkueen tehoista huolehtivat Jere 2+1, Miika 1+2, Jussi 1+0 ja Antti 1+0.

YPA - PirPi 2 - 5 (1-4, 0-0, 1-1

Viimeisessä ottelussa lohkon kärkijoukkuetta vastaan oli paineet vastustajalla. Voitolla Pirkkala pääsisi jatkokarsintoihin sarjassa. Tavoittena oli järjestää tiukkaa vastusta pirkkalalaisille. Ottelun ekassa erässä vastustaja vyörytti hyökkäyksiä ja pallo tuntui pomppivan vastustajan eduksi. Ottelun kaksi seuraavaa erää olivatkin tasaista vääntöä. Valitettavasti maalipaikkoja ei pystytty hyödyntämään hyvästä yrityksestä huolimatta ja Pirkkala puolusti tiukasti ekassa erässä hankittua etumatkaa. Tehot tutusti Jere 1+1 ja Miika 1+1.

E00-pojat

BS - YPA tulos: 5-6 (2-1,2-4,1-1)

Ensimmäisessä koitoksessa vastaan asettui taitava ja vahva BS. Peli oli tasaista joukkueidemme välillä alusta lähtien. Parin minuutin kohdalla Veli syötti Joakimin puolittaiseen läpiajoon ja tuloksena taululle 0-1 johtomme. Sitten BS sai lisävaihteen päälle erän loppupuolella ja paineli ohi muutamalla komealla sommitelmalla ja erätauolle numeroissa 2-1. Toisessa erässä tasoitimme Valtteri Vireahon 0-kulmalaukauksella ja sen jälkeen BS meni 3kertaa maalinjohtoon erässä, mutta emme antaneet periksi ja tasoitimme aina pian takaiskun jälkeen tasalukemiin ja erän lopussa siirryimmekin jo johtoon 4-5.Tehoilijoina kakkoserässä Niko"Hirvo"Hirvosen kahdella ja Valtteri"VK"Kuusimäki maalilla. Kolmaskin erä jatkui ensimmäisten erien mukaisesti tiukkana, värikkäänä ja näimme kummassakin päässä hienoja sommitelmia ylärimoja, tolppia ja veskareiden komeita venytyksiä. VK täräytti kellon näyttäessä 41.36 meidät kahden maalin karkumatkalle mutta ei kauaakaan kun BS kavensi jälleen maalinpäähän. Loppuminuuttien aikana pystyimme pitämään johtomme, vaikka BS painoi hyökkäyksiä puoliskollemme ankarasti. Jännitysnäytelmän loppulukemat taululla 5-6 hyväksemme fanikatsomon kannustuksen kaikuessa YPA.

Joukkueen sisäinen piste/tähti/trophypörssi päivittyy pian joukkueen omalle sivulle.

Pisteet: Niko Hirvonen 2+0, Valtteri Kuusimäki 2+0,Joakim Hietaniemi 1+0, Valtteri Vireaho 1+0, Antti Huotari 0+1, Joel Hietaniemi 0+1 ja Veli Uosukainen 0+1

Erikoismaininnat: 3 tähteä: Valtteri Kuusimäki, 2 tähteä: Valtteri Vireaho,1 tähteä :Niko Hirvonen -00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :Eetu Kuusimäki

FoSu - YPA tulos: 14-5 (3-2, 7-1,4-2)

Toisessa pelissä vastaamme asettui taitava ja vaarallinen FoSu. Nyt yritimme painostaa Forssalaisia pakkeja ja siinä alussa onnistuen. Taistelimme ja annoimme painetta lähietäisyydellä pallolliselle. Erän lopulla taululla tilanne 3-2. Toisessa erässä Forssa puhkoi puolustuksemme ja latoi taululle jo hieman jalkojemme painaessa toisessa pelissämme tiukan ensimmäisenpelin jälkeen tilanteeksi 103. Asennetta ja yritystä löytyi meiltä, mutta nyt FoSun liike oli askeleen edellämme ja summerin soidessa lukemat 14-5. Kapteeni Antti ja Elias olivat joukkueen terävimmät sekä Marcus V teki kauden ensimmäisen maalin komealla ohjauksella Antin syötöstä. Pelimme oli aika ajoin kuitenkin kuosissaan ja haastoimme ja tsemppasimme kunnolla, kuitenkin loppuun saakka!

Pisteet: Antti Huotari 1+3,Elias Siira 2+0,Marcus Vuorenmaa 1+0, Eetu Kuusimäki 1+0 ja Valtteri Kuusimäki 0+1

Erikoismaininnat: 3 tähteä: Veli Uosukainen, 2 tähteä: Joel Hietaniemi, 1 tähteä:Elias Siira -00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :Antti Huotari

99-pojat

YPA- Happee 0-12

YPA- RoPo 7-8

Nuorempien D-poikien pelit jatkuivat lauantaina Tenniskeskuksella. Viikolla oli pelattu harjoituspeli Pirkkalan ikäluokassaan alueella suvereeneja D-tyttöjä vastaan tiukasti tasan 3-3. Pirkkalan tytöt osoittivat pojille, miten joukkuepelejä tulee pelata.

Pelit Tennarilla sujuivatkin mallikkaasti, vaikka eka peli Happeeta vastaan meni keskeytykseen. Peli päättyi lähes ottelun viime hetkillä Happeen tehdessä loppulukemat 12-0. Matsi pelattiin tasaisen vauhdin taulukolla kaikkien erien päättyessä 4-0 Happeelle. Ylimääräisen ongelman turnaukseen toi pakkikaluston hupeneminen turnauksen lähestyessä. Viimeisessä erässä tehtiin kokeiluja päivän toista peliä varten.

Toisessa pelissä vastaan asettui lohkon toiseksi paras joukkue RoPo. Edellinen kohtaaminen Raholan hyytävässä hallissa oli päättynyt RoPon murskavoittoon ja keskeytykseen. Minuutin pelin jälkeen RoPo johti jo 2-0. Eetu Vuorenmaa sytytti joukkueen kaventamalla mv. Mikael Juntusen heitettyä Eetun läpi ajassa 4.48. RoPon sorruttua jäähyilyyn teki puolustukseen siirretty Ville Toivonen rangaistuslaukauksesta tasoituksen.

Kaksi ensimmäistä erää pelattiin tasan 2-2 RoPon tehtyä aina ensin maalit. Kolmannessa erässä sama käsikirjoitus jatkui. 6-6- tilanteessa Ropo teki maalin ja YPA kavensi. Valitettavasti viimeinen maali kirjattiin kuitenkin Ropolle, vaikka lopussa yritettiin tasoitusta ilman maalivahtiakin.

YPA:n poikien peli oli yksi kauden parhaista. Erityisesti jäi mieleen joukkueen kolmas maali, jossa Jaakko K. ykköskosketuksella pelasi Leevin avauksen hienolla pystysyötöllä kärjessä olevalle Jyrille, joka päätti läpiajon maaliin. Jos joukkue saadaan pelaamaan kauden aikana tämän pelin malliin, on sitä ilo katsella. Hienosti taistelleesta joukkueesta tulee nostaa esille puolustuksesta loistavasti tilanteita luonut joukkueen päivän paras pelaaja Ville Toivonen. Jaakko Järvenpää luki jälleen loistavasti peliä ja onnistui katkomaan oikealla ajoituksella vastustajan avauksia. Tiitus Toivonen oli herkkänä hyökkäyspäässä tehden hattutempun ja syöttäen yhden. Leevi jaksoi sairastelusta huolimatta tehdä nöyrästi töitä. Kokonaisuudessaan joukkue taisteli mallikelpoisesti niillä voimilla, jotka mukana olivat ja piste olisi lämmittänyt jopa tiukkana tunnettua valmennusjohtoakin. Hienoa oli myös huomata joidenkin joukkueen pelaajien mailatekniikan ja peliälyn kehittyminen.

Tehot: Tiitus Toivonen 3+1, Leevi Ruuhikorpi 0+2, Ville Toivonen 1+0, Eetu Vuorenmaa 1+0, Joona Vokkolainen 1+0, Jyri Rapatti 1+0, Jaakko Kotiranta 0+1, Jere Rapatti 0+1 ja mv Mikael Juntunen 0+1. (Oho! Olipas piste"miehiä" paljon, vaikka ei tehtykään kuin seitsemän maalia ja kaikkiin lukuunottamatta rankkaria löytyi syöttäjäkin.)

C97-pojat

YPA – RoPo 7-4

KU-68 – YPA 4-8
Ensimmäinen peli RoPoa vastaan päättyi YPAn 7 - 4 voittoon.

Ensimmäisen erän jälkeen oltiin 4-0 johdossa. Toisessa erässä pojat pelasivat löysäillen ja peli oli 4-4.

Onneksi 3. erä oli taas YPA:n ja tehtiin 3 maalia.

Joonas 3+0, Samppa 1+1, Ola 1+1, Topias 2+0, Tommi 0+1, Niko K. 0+2

Toisessa pelissä oli vastassa KU-68. Lopputulos YPAlle 4 - 8!

Ensimmäinen erä oltiin unessa ja meni KUlle 0-2.

Toinen erä oli tasaista ja päättyi 4-4 lukemiin.

Kolmannessa erässä tehtiin 4 maalia Eliaksen johdolla!

Elias 3+0, Joonas 1+2, Samppa 2+0, Ola 1+3, Niko K. 1+0, Topias 0+1

F04-pojat

Steelers Vihreät – YPA 5-6

Steelers Mustat – YPA 2-5

Hämeenlinnan Steelersin vihreät jäivät ensimmäisen pelin alussa täysin vastaantulijoiksi kun YPA laukoi hanakastija meni jo 1-4 johtoon. Myös aktiivinen puolustuspelaaminen näkyi, eikä Steelers päässyt juurikaan hätyyttelemään YPA:nmaalia. Toisen erän alkuun YPA teki jo 1-5 maalin ja tämän jälkeen kotijoukkue alkoi viidennen kenttäpelaajan turvin kiriä

peliä. Steelers tuli maalin päähän, mutta rinnalle ei päässyt. Toisen erän loppupuolisko pelattiin jännissä 5-6 lukemissa YPA:lle,mutta johto kesti ja hieno voitto Ylöjärvelle.

Toinen peli oli sitten Steelersin mustia vastaan. YPA:n -04 pojat jatkoivat samalla ryminällä kuin ensimmäisenkin pelin. Erä oli kuitenkin numeroiden valossa tiukka, 1-2 YPA:lle. YPA-04 hallitsi peliä ja loi selkeästi enemmän maalipaikkoja, mutta osittain

kotijoukkueen hyvän maalivahtipelaamisen ansiosta numerot tasaiset. Toinen erä alkoi jännittävästi kun Steelers sai tasoitusmaalin 2-2.

Hetki puristeltiin tasoissa, mutta erän viidennellä minuutilla YPA riuhtaisi komeat kolme maalia kotijoukkueen verkkoon ja peli alkoi olla selvä.Pelin loppu mentiin 2-5 numeroissa päätösvihellykseen saakka. YPA:n peleistä näkyi tasapainoinen ote eikä helppoja notkahduksia tullut tiukoissakaan paikoissa, tästä on hyvä jatkaa.

F03-pojat

Steelers Vihreä – YPA 3 - 6

Ensimmäinen peli paikallista Steelersin joukkuetta vastaan alkoi rauhallisesti mutta selkeässä YPA:n hallinnassa. Heti pelin alussa syntyi loistava maalipaikka kun Luukas syötti poikittain Santeri G:lle jonka maila ei aivan ehtinyt oikealle paikalle – ja tulosta ei syntynyt. Hetkeä myöhemmin koeteltiin taas Steelersin puolustuksen ja maalivahdin taitoja kun Santeri G syötti tarkan syötön Luukaksen lapaan ja ensimmäinen maali oli syntynyt alle 1,5 minuutin pelin jälkeen. Peli aaltoili päästä päähän ja Nea torjui mallikkaasti monta hyvää maalintekoyritystä. Hetken pelin jälkeen Severi taisteli maalin edustalla ja sai kuin saikin pallon maalivahdin taakse. Tilanne 0-2. Erän puolivälin tienoilla pääsi Steelers tekemään aivan maalin edestä kavennusmaalin, joka hylättiin korkean mailan vuoksi. Hyvin koko pelin puolustanut ja avauksia jaellut Juho pääsi koittamaan kaukolaukausta ja onnekkaasti Steelersin puolustus ohjasi sen sisään 0-3. Kun Luukas sijoitti Artturin hienon avauksen päätteeksi pallon maaliin oli tilanne 0-4 turvallisen oloisesti. Vastustajalle tässä tilanteessa 1 pelaaja lisää. Alivoimalla pelaaminen ei ole helppoa ja sen saivat tuntea myös YPA:n 03 pelaajat. Steelersin hyökätessä viidellä pelaajalla YPA:n neljän pelaajan keskittyminen puolustustehtäviin oli koetuksella aika nopeasti. 1-4 kavennus oli tosiasia. Erän loppuun vielä tutkapari Santeri G ja Luukas toimi tehokkaasti. 1-5 maalintekijänä nyt Santeri G ja syöttäjänä Luukas. Toinen erä pelattiin kirjavaa ja sekavaa salibandyä. Steelers pommitti Nean vartioimaa maalia innokkaasti, mutta Nea taisteli hienosti. Miikka pääsi vielä vastahyökkäyksen päätteeksi työntämään maalin edestä tilanteeksi 1-6. Loppu pelattiin käytännössä yhtä maalia – YPA:n päädyssä. Steelers teki 2 maalia YPA:n seuratessa tilannetta pari askelta myöhässä - lähes joka tilanteesta. Steelersin takaa-ajon päätti kuitenkin ottelukello. Lopputulos oli kuitenkin hieno 3-6 voitto. Tehot: Luukas 2+1, Santeri G 1+1, Severi 1+0, Miikka 1+0, Juho 1+0, Artturi 0+1.

Steelers Musta – YPA 5 - 5

Toinen peli aloitettiin edellisen pelin tapaan rauhallisesti ja päästä päähän aaltoillen. Hetkittäin taisteltiin kovasti ja useita kaksinkamppailuita myös voitettiin – varsinkin vastustajan päässä. Ensimmäisen erän alkupuolella nähtiin kaksinkamppailutilanteesta lähtenyt avausmaali, kun Petteri taisteli laidassa pallon itselleen ja tavoitti maalilta täysin vapana olevan Leevin. Leevin kädet toimivat kuten pitääkin ja pallo alanurkkaan - tilanne 0 – 1 YPA:lle. Juhlat eivät jatkuneet pitkään, sillä Steelers pomputteli onnenkantamoisen Nean selän taakse ja tilanne 1-1. Hetkeä myöhemmin YPA:n puolustuksen etsiessä vielä sijoittumispaikkaa teki Steelers vapaalyönnistä 2-1. Pomppiva parketti alusta toi omat haasteensa pallon hallintaan. Markin periksi antamaton taistelu pallosta palkittiin hienolla tasoitusmaalilla erän puolivälin kohdalla. Tilanne 2-2. Maalin jälkeiset tilanteet ovat vaarallisia ja niin Steelers maalaa tilanteeksi 3-2. Nea taisteli jälleen maalillaan urheasti. Erän lopussa päivän toinen tutkapari Juho ja Markus tekivät tuhojaan. Aluksi Markus syötti hienon oivalluksen Juholle viivaan, josta kova kuti matalana ja verkot tötterölle. Vähän myöhemmin pallo on jälleen Juholla viivassa, josta kova syöttö Markukselle maalille. Markuksen ohjaus joka kimpoaa puolustajan kautta maaliin. Tilanne erätauolle mentäessä YPA:n johto 3-4. Toinen erä oli melkoista jännitystä ja taistelua puolin toisin. Steelers tasoitti heti erän alussa pelin 4-4. Erän puolivälin paikkeilla YPA saa hyvältä paikalta viivan tuntumasta vapaalyönnin ja ampumaan kovakätinen Juho. 4-5 maali on tosiasia. Loppua kohti painopiste siirtyi YPA:n puolustusalueelle. Ankaran taistelun jälkeen Steelers tasoittaa vielä 5-5 ja nämä jäivät vielä onneksemme loppunumeroiksi. Kovan taistelun jälkeen tasapeli tuntui aivan kuin voitolta. Tehot: Juho 2+1, Markus 1+1, Leevi 1+0, Mark 1+0, Petteri 0+1.

E02-pojat

Syksyn pelisääntöpalaverissa sovimme, että keväällä menemme yhteen turnaukseen linja-autolla. Tämä kaikkien odottama hieno matkustuspäivä oli sunnuntai 19.2. Kokoonnuimme aamulla Ylöjärven liikuntakeskuksen pihaan, josta hieno Atro Vuolteen bussi otti meidät kyytiin. Suuntasimme Jyväskylän lähelle kohti 9500 asukkaan kuntaa, jonka nimi on Muurame. Muuramessa on esimerkiksi maailman johtava kiuasvalmistaja Harvia, käykääpä katsomassa onko teidänkin Kiuas kotoisin Muuramesta.

Talven influenssa-aalto oli valitettavasti saanut otteen useasta meidän joukkueen pelaajasta, joten jouduimme lähtemään peleihimme vajaalla joukkueella. Ensimmäisessä pelissämme vastassa oli MuurY Blacks. Kapteenin nauha laitettiin Onnin käsivarteen ja maalitolppien väliin asettui Niko. Vastustaja pääsi heti ensi sekunneilla johtoon ja ennen kuin huomasimmekaan niin tilanne oli vastustajalle 3-0. Tämän jälkeen loppupeli oli tasaista, mutta emme valitettavasti saaneet kurottua alun etumatkaa kiinni. Lopussa valotaululla oli MuurYn voittolukemat 7-3.

Toisessa pelissä vastassa oli MuurY Reds. Kapteenin vastuullisia tehtäviä hoiti Tuukka. Ensimmäisessä pelissämme toinen maalivahtimme Lauri loukkasi kätensä, joten Niko sai kunnian toimia maalivahtina tässäkin pelissä. Jouduimme pelaamaan yhdeksällä kenttäpelaajalla lähes kaksi peliä, joten hyvän lopputuloksen saaminen näillä resursseilla on lähes mahdotonta. Niinpä lopussa tulostaulu näytti MuurYn voittolukemia 10-0.

Pelillisesti reissusta ei jäänyt kerrottavaa jälkipolville, mutta pelimatkana tämä oli joukkueemme paras. Kotimatkalla palkittiin ensin kultaiset pelaajat. Ensimmäisessä pelissä Juho ja Markus valitsivat kultaisiksi pelaajiksi Onnin, Tomin ja Tuukan. Toisessa pelissä Onni ja Oula valitsivat kultaisiksi pelaajiksi Fransin, Jimmyn ja Nikon. Onnea kultaisille pelaajille! Palkintoseremonioiden jälkeen alkoi huikea kilpailu, jossa etsittiin parasta esitystä. Bussin mikrofonin varteen tarttui lähes kaikki pelaajat. Matkustajat saivat kuulla laadukkaita esityksiä kristillisistä kuorolauluista painokelvottomiin vitseihin. Paras esitys palkittiin kultaisilla palloilla.