Miehet II ja III:n tulessa

27.2.2012

Lomaviikon alussa ei otteluita ollut kuin miesten kahdella joukkueella. Miehet II:lle voitto ja tasuri III:lle voitto ja tappio.

YPA III – SC Inter  7-2 (2-0, 2-2, 3-0)

Aamupelissä YPA:n joukkue oli ajoissa jalkeilla ja heti hereillä. Hyvän pallokontrollin avulla pystytttiin säännöllisesti luomaan maalipaikkoja ja niistä viimeistelemäänkin tasaiseen tahtiin. Vastustaja ei missään vaiheessa hätyytellyt ypalaisia, joten pisteet ansaitusti YPA:lle.

YPA III – YPA II  4-9 (1-4, 0-1, 3-4)

Ypalaisten keskinäisen ottelun voiton vei II-joukkue. Nuorista pelureista koostuva joukkue oli pallollisessa pelissä astetta III-joukkuetta edellä. Kello näytti vasta 0:31 ja II-joukkue johti jo 2-0. Jere Nenosen huimat 5+3 kertoo jäätävästä viimeistelytaidosta. Aikaisemman ottelun oli voittanut III-joukkue lukemin 4-3, joten puntit tasoittuivat ja keskinäinen paremmuus II-joukkueelle maalierolla 12-8.

TFT II - YPA II  4-4 (1-1, 2-1, 1-2)

Toisessa ottelussa YPA:n voimat eivät aivan riittäneet täysiin pisteisiin. Mainiosti maalissa debytoinut Joonas Lahti oli YPA:n  viimeinen lukko toisen erän heikolla jaksolla. Erittäin tiukan ottelun tasoitusmaali tuli vain 23 sekuntia ennen päätösvihellystä ja ilman maalivahtia pelaten. Tasapelistä jäi hieman karvas maku, mutta piste oli kuitenkin hyvä suoritus sarjan liikkuvimpiin kuluvaa joukkuetta vastaan.

YPA II:n tehopisteet: Jere Nenonen 6+1, Riku Tervonen 2+3, Miika Ruuskanen 1+3, Ville Kiiala 3+0, Vesa Häkkinen 1+0, Ville Vento 0+1

YPA III:n tehopisteet: Lauri Kalliala 2+2, Mikko Välisaari 2+1, Arto Paananen 1+0, Otto Valli 1+0, Miikka Alasorvali 0+3, Timo Hietaniemi 3+1, Janne Eloranta 0+2, Jyri Hietaniemi 1+1, Aleksi Soranummi 1+0