04-pojat

YPA – Classic 4-6

Muurame Reds – YPA 3-2

Muurame Blacks – YPA 11-1

Ensimmäinen peli oli odotettu tasonmittari perinteikästä Classic:n joukkuetta vastaan. Ottelu alkoi upeimmalla mahdollisella tavalla, ensimmäinen hyökkäys ja kaunis maali Sutisen Eeron toimesta hienon syötön saatuaan. YPA teki toisenkin maalin, se hienon syöttöpelin jälkeen ja ottelu ansaitusti jo 2-0. Classic kavensi erän lopulla 1-2 lukemiin ja näistä lähdettiin toiseen erään. Toinen erä oli yhtä hienoa peliä kuin ensimmäinenkin ja maaleja tehtiin tasatahtiin 4-4 tilanteeseen saakka. Classic teki ottelun lopussa pari maalia ja voitti näin ottelun 6-4; vaikka rehellisyyden nimissä on sanottava, että voitto olisi voinut pomppia toisinkin. Yksi kauden upeimmista peleistä oli nähty.

Toinen peli Muuramen Reds- joukkuetta vastaan alkoi täysin eri tavalla kuin ensimmäinen peli. Muurame meni heti pelin alkuun nopeasti kahden maalin johtoon ja tämän jälkeen palloa piti YPA. Vaikka paine oli vastuksen puoliskolla, ei maaleja ensimmäisessä erässä saatu, Muurame kieltämättä puolusti aktiivisesti. Erä 2-0 Muuramelle. Toiseen erään YPA:n F-04 tuli ryhdikkäästi ja yritteliäisyys palkittiin 2-2 tasoitukseen asti. Pelin lopun harmittava puolustuspään virhe johti kuitenkin Muuramen 3-2 voittomaaliin, peli päättyi näihin lukemiin.

Kolmas peli oli lukemien valossa heikon ottelu, toki vastus oli omaa luokkaansa. Muuramen Blacks-joukkue oli taitava, ikäryhmän vanhemmasta päästä oleva kahden joukkueen yhdistetty kokoonpano, joka pyöritti nuoria YPA:n poikia lopulta 11-1 numeroin.

Joukkue on taas kolme kovaa peliä kokeneempi ja kehitys on ollut silminnähden havaittavissa.

M 40

SC-Teho - YPA 12-3
Ensimmäisen ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat varsin kelvollista peliä. Sarjan kärkiporukoihin kuuluvaa SC Tehoa vastaan.
Kahden erän jälkeen ottelu oli tilanteessa 4-2, mutta sitten YPA:n taktiikan muutos rupesi puremaan, mutta ei toivotulla tavalla.

Kremlins - YPA 8-3

Toinen ottelu oli hieman tahdotonta yrittämistä, joten ottelu ansaitusti kotijoukkueelle.