Loimaalta tiukka tappio pesismiehille!

13.8.2014

Selkeisiin tappioihin tai voittoihin syyllistyneet miehet saivat vihdoinkin aikaiseksi tiukan taiston, jossa nähtiin kauden ensimmäiset todelliset turpakäräjät.

La 9.8. pelatussa vieraspelissä oli saatu liikekannalle 11 enemmän tai vähemmän iskukykyistä pelaajaa. Heti ensimmäisistä ottelun hetkistä lähtien oli aistittavissa tasaisen mittelön tuntua, jossa Loimaan hyvä kärki toimi YPAn antaessa siimaa pelinjohdon korkeintaan keskinkertaisilla suorituksilla.

Ensimmäinen jakso päättyi tasalukemiin 5-5 ja näin pisteet jäivät odottamaan ottajaansa. Toinen jakso alkoi loistokkaasti Kalle Kuukan lyötyä ykkösenä kunnarin tyhjään kenttään. Se ei kuitenkaan pelastanut YPAa toisella jaksolla. Tiukkoilla pesäkilvoilla, rajan pintaan tulleilla lyönneillä ja parran pärinällä höystetty toinen jakso päättyi 6-5 kotijoukkueelle.

Superpesistuomareita löytyi ottelusta tuomariston lisäksi YPAn pelaajista ja Loimaan pelinjohdosta. Tuomariparina superissa toimiva Laitinen-Mäkinen oli tällä kertaa nenäkkäin kiilassa. Jää nähtäväksi, pystyykö tämä pari jatkamaan yhteistyötään tuomarikaksikkona ;-)

Seuraava peli on vieraspeli Jokioisissa. Superin pudotuspelien tuomarivuorojen selviämisen jälkeen torstaina voi pelaajista olla todellinen pula. YPAn sijoitus on kuluvalla kaudella jo varmistunut. Se on 10 joukkueen lohkossaan neljäs tai viides.