1-0 tappio Jokioisilta

20.8.2014

Ypan pesismiesten maila heiluu vielä...
Ypan pesismiesten maila heiluu vielä...

Edellisottelun tapaan eka jakso pelattiin tasan ja toinen hävittiin. Tunnelmaa saatiin edellisottelun malliin.

Jonkin verran varamiehisenä Jokioisille lähtenyt YPA joutui käyttämään "parasta ennen päivämäärän ohittanutta kalustoaan..." ja positiivisena asiana tarjoamaan nuorille mahdollisuuden pelata. C-poikien joukkueesta oli mukana lukkari Niko Markkula ja etenijäjokerina täysin uutena pelaajana Tommi Sankelo.

Ensimmäinen jakso päättyi tasan 3-3  Nikon syötellessä vakiolukkarin ja mörssäriosastoon kuuluvan Teemu Petäjistön ollessa kotiuttajajokerina.Sisäpelissä oli ongelmana tilanteen luonti ja Teemun palveluksiin ei päästy turvautumaan.

Toiselle jaksolle kokoonpanoja hieman muutettiin Jokioisten aloitettua sisältä. Sen onnistui tehdä kaksi juoksua. YPA vastasi viidellä lukkariksi tulleen Teemun lyödessä mm. tkaa läpi 1+2 arvoisesti. Seuraavassa ulkovuorossa YPA sortui heikkoon ulkopelliin ja tilanteeksi tuli 5-5.

Sisäpelissä saatiin edelleen luotua tilanteita, mutta ne kuivuivat joukkuetta rissaavalla tavalla ja kun ykköspaloja tuli tuhottoman paljon kopin noston epäonnistuessa kärjen takana, mentiin viimeiseen vuoroon tasatilanteessa. Siinä Jokioinen onnistui kahdesti YPAn jäädessä nollille.

YPAn viimeinen peli on ke 20.8. kotikentällä Hämeenkyrössä klo 18.