Naisten edustusjoukkueelle voitto ja tappio. F06-pojat pisteiden makuun.

17.11.2014

NAISET

Koovee II - YPA  1-7

YPA - RSS Panthers 1-5

Naisten edustusjoukkueelle voitto ja tappio Forssasta. Ensimmäisessä ottelussa YPA oli Kooveeta parempi lukemin 7-1. Toisessa ottelussa sarjakakkonen otti voiton YPA:sta lukemin 5-1. Naiset ovat tiukassa sarjassa neljäntenä neljä pistettä kärkijoukkue Pirkkalan Pirkkoja jäljessä.

F06-POJAT

NoPS - YPA Valkoinen  3-3

Ottelu eteni tasaisesti. NoPS aloitti maalin teon.  YPA tasoitti ja meni sen jälkeen maalin johtoon.   NoPS sai tehtyä tasoittavat maalit joten peli päättyi tasan 3-3.  Pelaajat suoriutuvat pelistä hyvin.

Koovee Mustat - YPA Valkoinen  7-3

Koovee olikin sitten kovempi vastus. Nyt Kooveen parempi syöttely ja   kovempi yrittäminen laittoi YPAn lujille. Puolustuspelin virheet antoivat   vastustajalle hyviä vetopaikkoja ihan maalin edestä. Myös muutama oman maalin eteen tehty syöttö tavoitti vastustajan josta heti rokotettiin maalilla.

Neljän maalin eron jälkeen YPA sai viidennen pelaajan mukaan. Nyt peli vähän tasoittui mutta silti Koovee pääsi tekemään maaleja.  Kaikki YPAn maalit teki tällä kaudella aloittaneet pelaajat.

Koovee Mustat - YPA Sininen  7-1

Koovee pelasi tasaisesti ja käytti puolustuksen virheet hyväksi. Tässä pelissä  ei huomattu laittaa viidettä pelaajaa kentälle neljän maalin eron jälkeen.  Ottelun kulku olisi saattanut muuttua pikkaisen. Ensi kerralla yritetään olla tarkempia.

Koovee Punainen - YPA Sininen  4-3

Tasaista vääntöä. YPAn puolelta nähtiin hyviä yksilösuorituksia ja tällä kaudella aloittaneen  pelaajan hieno loppuun asti pelattu tilanne kun hän teki maalin reboud tilanteesta.  Kokonaisuudessaan YPA-06 pelasi ihan hyvän sarjaturnauksen. Puolustuspelissä, niin pakeilla kuin hyökkääjilläkin, on selkeästi parannettavaa. Myös oman maalin editse syöttämiset aiheuttaa todella vaarallisia tilanteita ja myös maaleja. Tästä on hyvä jatkaa.

E03-POJAT

YPA – Classic 3 - 15

Eliittisarjan karsinnassa on nähty paljon taistelua ja hienoja riemukkaita onnistumisia – jos kohta paljon kohdattu myös pettymyksiä ja lunastamattomia odotuksia. Kaiken kaikkiaan sarja on kuitenkin näyttänyt sen mitä sen alkujaan pitikin. Joukkueiden paremmuusjärjestyksen tässä lohkossa, tällä hetkellä. YPA on taistellut urheasti kahdella hyvällä ketjullaan ja pojat ovat tunnollisesti opiskelleet uusia pelipaikkoja ja omaksuneet omaa pelitapaansa. Suunta ja asenne on kohdallaan – silti muutama lisäpelaaja, vaikka kokonainen lisäketju ei olisi todellakaan pahitteeksi.

Lauantain ensimmäisessä pelissään YPA lähti ottamaan revanssia Classicista. Valkeakoskella oli taisteltu hyvin ja tultu takaa useamman kerran 2 maalin päähän, mutta harmittavasti kuitenkin jouduttu nöyrtymään laajemman materiaalin edessä. Ylöjärvellä ottelu alkoi tunnustellen ja varovaisesti. YPA siirrellessä palloa mallikkaasti mieheltä toiselle Classic tarkkailee. Kuten aikaisemmista peleistä Classicia vastaan oli jo tuttua, ei kovin suuriin virheisiin kuitenkaan ole varaa. Samoin käy tässäkin pelissä jo kahden minuutin pelin jälkeen. Pieniä virheitä ja Classic on hereillä 0-1. Noin minuuttia myöhemmin Classic syöttelee ja pääsee 2-0 hyökkäykseen eikä erehdy. Tilanne 0-2 kun peliä kulunut 3.15. Hyvällä joukkueella on mukana myös annos tuuria. Pallo pomppii nollakulmasta maalille ja maaliviivalle – YPAn harmiksi väärällä puolella viivaa 0-3. YPA saa hetkeksi otteen pelistä. Juuso ajaa röyhkeästi maalille ja antaa maukaan syötön Markille, mutta niukasti yli. Vain hetkeä myöhemmin Artturi heittää lätyn maalille miinuskulmasta – ja pallo pomppaa onnekkaasti maalivahdista maaliin 1-3. Classic terästäytyy nopeaan vastahyökkäykseen josta lähtee vastustamattoman kova ja tarkka kuti suoraan yläkulmaan 1-4. Artturi on hereillä ja nousee pallon kanssa sektoriin ja lataa alanurkkaan 2-4. Classic neppailee maalin edessä ja tilanne 2-5. Maalille vaihdetaan Miikka. Jälleen pieni virhe pallon haltuunotossa ja Classic rankaisee 2-6. Lopussa Juuso murtautuu vielä yksin läpi, muttei osu maaliin. Tilanne ensimmäisen erän jälkeen 2-6.

Toinen erä alkaa Classicin komennossa. Jalka liikkuu vilkkaasti – aivan samoin tekee pallo. YPAn ihmetellessä hienoa peliä ja liikkuvaa joukkuetta tilanne on kohta 2-11. YPA terästäytyy hetkeksi ja kaventaa 3-11. Sitten alkaa Classicin materiaalin leveys tulla toden teolla esille. YPA revitään kentällä täysin palasiksi, kun Classic painaa lisää kaasua. Ottelu päättyy kolmannen erän alkupuolella keskeytykseen tilanteessa 3-15. Joukkueiden tasoero näkyy ennen kaikkea materiaalin leveydessä ja rutiinissa kääntää pelejä kerta toisensa jälkeen.

YPA – Koovee 2 - 14

Toiseen otteluun YPA lähtee nöyränä, väsyneenä, mutta täynnä tahtoa taistella. Asenteella, ettei mitään menetettävää ole. Peli aloitetaankin mainiosti taistellen ja pallo liikkuu pelimieheltä toiselle hienoilla syötöillä. Peli näyttää heti alusta asti hyvin saman kaltaiselta kuin päivän ensimmäinenkin. Ensimmäinen erä jaksetaan pysyä vastustajan vauhdissa ja omaa peliä saadaan rakennettua aika-ajoin mallikkaastikin. Ottelun edetessä käy kuitenkin selväksi kuka sitä vie. YPAn maalipaikat jäävät suurelta osin käyttämättä, ja välillä tuntuu, ettei mikään onnistu. Samaan aikaan vastustajan kaikki yrityksen tuntuvat onnistuvan. Toinen ja kolmas erä taistellaan ja pelataan hyvällä asenteella kolmannen erän puoliväliin asti, jolloin tuomarin pilli katkaisee ottelun keskeytyksellä. Hatunnosto ja iso kiitos pojille siitä, että he näyttivät päivän peleissä hyvää ja nöyrää asennetta työnteossa. Lannistumisen merkkejä ei ollut nähtävissä, vaikka keskeytys näytti jo pitkään olevan tulossa. Ottelun tulos lopulta 2-14.