C00 Thunderille täysi potti

2.2.2015

Miesten II joukkue aloitti sarjanousun tavoittelemisen. Tuloksena voitto ja niukka tappio kotikentältä.

C00 Thunder

Urho - YPA Thunder 4-10
Reilusti 01:llä vahvistettu Thunder matkusti aluejatkosarjan peleihin Jyväskylään. Ensimmäiseen otteluun vastaan tulu Suolahden Urho joka enenne joulua oli voitettu selvästi, liekö tämä hieman vaikuttanut asenteeseen pelin alussa sillä tuolloin Urho oli ollut selkeästi heikompi. Ottelun alkuun YPA menikin 0-2 johtoon, mutta erän viime sekunnilla Urho kavensi harmilliesti 1-2:een.
2.erän puolivälissä Ypa siirtyi jo helpottavan tuntuiseen 1-4 johtoon
peräkkäisissä vaihdoissa Santun ja Taavin maaleilla. Tämän jälkeen iski ottelun
pahin musta hetki jossa Urho tuli tasoihin parin minuutin välein ehdyillä
maaleilla, joista viimeisen he sai ylivoimalla.
Tämä kuitenki kuitattiin viimeisellä minuutilla SAntun pallonriistosta tekemällä
maalilla selä Santerin rankkarilla jossa pallo vaikutti liikkuvan taaksepäin
muttei niin paljoa että tuomari olisi sitä viheltänyt.
Viimeinen erä olikin numeroiden kaunistelua kun Taavi katkaisi Urhon selkärangan

nopeasti Taavin yv-maalilla. SAnttu vei joukkueen vielä ennen erän lopusa
johtooon, mutta jälleen erän loppuun tuli harmittava tasoitus Yv:llä 2-2:een.

Toisen erän alkuun Miro kuitenkin katkaisi Kooveen selkärangan pommittamalla
YV:llä viivasta yläkulmaan.. Kun vielä erän puoliväliin Severi sai rauhassa
maalinedessä sijoittaa ensimmäisen maalinsa tässä ikäluokassa, päästiin
viimeiseen erään hieman rauhallisemmin mielin.
aikaisemmin kaudella ole peleissä nähty oki heilläkin sattui mustat hetkensä
kun Koovee:ta olisi voitu rankaista kovemminkin väkivaltaisesta pelistään.
Päivän tehot: Taavi 6+1, Santtu 4+2, Santeri 3+1, Miro 1+2, Rasmus 0+2, Roope
0+2, Severi 1+0, Eetu A. 0+1, Jere 0+1

MIEHET II

YPA II – Vastuu                           4 – 5

YPA:n miesten kakkosjoukkue aloitti kutosdivarin ylemmän jatkosarjan kotisalissaan Ylöjärven liikuntakeskuksella. Vastaan asettui Vastuu. Vajaalla miehistöllä otteluun lähtenyt YPA oli tavanomaiseen tapaan kohmeessa ottelun alussa, ja ensimmäinen takaisku koettiin ajassa 0:51. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli jo 0 – 3. YPA:llakin oli paikkansa, mutta vedot paukkuivat pääasiassa päätyseinään.

Toisen erän ensimmäisellä minuutilla Tuomo Aunola nousi laitaa pitkin ja syötti poikki kentän Sami Pettiselle, joka viimeisteli varmasti. Peli pyöri pääasiassa vastustajan päädyssä, mutta vastustaja lisäsi johtoaan vastahyökkäyksen päätteeksi. Erätauolle siirryttiin lukemissa 2 – 4, kun Marko Kujansivu sai iskettyä kavennuksen keskisektorista Pettisen mainiosta passista.

Kolmannessa erässä YPA jatkoi myllytystä. Ensin Pettinen onnistui tekemään kavennusosuman. Sitten hyökkäyspään vapaalyönnistä Roope Grönlund siirsi pallon Aunolalle, joka laukoi ranteella tasoitusosuman ylänurkkaan. Peli jatkui YPA:n hallinnassa, mutta puolitoista minuuttia ennen pelin loppua vastustaja karkasi jälleen vastahyökkäykseen ja viimeisteli hallitusti. Lopussa kotijoukkue sai aikaan näennäisen pyörityksen, mutta todellisiin maalipaikkoihin ei enää päästy.

Ottelu tehopisteet: Sami Pettinen 2+1, Tuomo Aunola 1+1, Marko Kujansivu 1+0, Roope Grönlund 0+1, Olli Kesäläinen 0+1.

PirHi – YPA II                                4 – 7

Toisessa ottelussa vastassa oli PirHi. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Neljän minuutin jälkeen vastustajan pelätty maalitykki laukoi ottelun ensimmäisen maalin. Reilun minuutin kuluttua Tuomo Aunola laukoi puolesta kentästä. Pallo otti kimmokkeen vastustajan puolustajasta, ja Teemu Niemi siirsi irtopallon verkkoon takatolpalta. Hetken kuluttua tutkapari Sami Pettinen – Olli Kesäläinen värkkäsi johto-osuman, viimeistelijänä Pettinen. Erätauolle siirryttiin tasatilanteessa, kun vastustaja katkaisi syötön ja karkasi maalintekoon.

Toisessa erässä YPA sai ylivoiman. Roope Grönlund laukoi välittömästi vapaalyönnistä johto-osuman. Hetken kuluttua sama mies teki illan toisen osumansa jälleen vapaalyönnin jälkeen, tällä kertaa lähes puolesta kentästä kierteisellä sivalluksella. Vastustajan kavennuksen jälkeen Pettinen vapautti Kesäläisen puolittaiseen läpiajoon, ja numerot kaunistuivat jäätävällä ylänurkkalaukauksella.

Kolmannessa erässä YPA piti palloa ja vastustaja kärkkyi vastahyökkäyksiä.  YPA karkasi kuitenkin jo neljän maalin johtoon, tekijöinä Pettinen ja Kesäläinen, syöttäjinä Kesäläinen ja Pettinen. Vastustaja onnistui vielä kaventamaan, maalin tekijänä sama mies kuin kaikissa aikaisemmissakin osumissa. Ottelun loppu kului YPA:n hallitessa palloa järkevästi.

Ottelun tehopisteet: Olli Kesäläinen 2+2, Sami Pettinen 2+2, Roope Grönlund 2+0, Tuomo Aunola 0+2, Teemu Niemi 1+0, Marko Kujansivu 0+1.