1.3.2015

Naisten II -joukkueelle voitto ja tasapeli.

NAISET II

Rientola-Akatemia - YPA II 5-5
Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli tuttuakin tutumpi Rientola, joka kauden avausturnauksessa päihitettiin komeasti 8-1. Tälläkin kertaa ainekset vastaaviin lukemiin oli olemassa, sillä vastustaja oli jo pelannut yhden pelin alle ja heillä oli käytössä ainoastaan 8 kenttäpelaajaa.
YPA aloittikin räväkästi, kun Saila Lammi täräytti Henna Marjakosken syötöstä avausmaalin ensimmäisessä vaihdossa. Ottelun kuva oli selkeä, YPA pyrki pitämään palloa ja Rientola sinnittelisi mukana sen minkä pystyisi.
Avauserä päättyi YPAlle 0-2. Toiseen erään saatiin jo komeasti 0-3 johto, kun vastustaja kavensi välittömästi keskialoituksen jälkeen. Kahden maalin välille aikaa jäi ainoastaan 4 sekuntia. Kolmanteen erään mentiin 3-4 johtoasemassa. Erän alkuun saatiin jälleen hieno lähtö, kun 8 sekunnin pelin jälkeen palloa kaivettiin taas Rientolan verkosta. Ottelun lopussa Rientola kavensi vielä 4-5:een ja otti viimeisellä minuutilla jäähyn. Tämän piti olla sinetti ottelulla, vaan toisin kävi - liian innokas hyökkääminen kostautui ja vastustaja pääsi puolittain läpi laidasta, vetäen komeasti takayläkulmaan ainoastaan 9 sekuntia ennen loppua. Näin ollen tuloksena oli katkeraakin katkerampi tasapeli.

Tehot: Elina Vuoristo 2+0, Mervi Lehtiniemi 2+0, Rosa Kivelä 0+2, Emmi Mäenpää 0+2, Saila Lammi 1+0, Henna Marjakoski 0+1

YPA II - NoPS 6-4
Toisen pelin vastustaja oli NoPS Nokialta ja etukäteistiedon mukaan he olivat vieläkin ohueammalla rosterilla liikenteessä verrattuna avausvastustajaamme. Peli oli vieläkin enemmän YPAn pallonhallintaa ensimmäiseen peliin verrattuna. YPAn peli vaikutti olevan loputonta YV-peliä, jossa vastustaja puolusti maalin edustan tiukasti. Ottelun avausmaali syntyi kuin varkain, tekijänä vielä viime kaudella NoPSin paidassa pelannut Marjukka Vellonen. Sama nainen oli asialla myös erän toisen maalin tekijänä. Toisen erän maalintekijänä kunnostautui Henna Marjakoski, joka teki pakin paikalta kahteen peräkkäiseen vaihtoon komeilla maaleilla YPAn johdoksi jo 4-0. Pienen huolimattomuusvirheen ansiosta NoPS pääsi kaventamaan erätulokseksi 4-1. Kolmanteen erään piti lisätä vielä entisestään liikettä, jotta vastustaja hyytyisi. Marjukka Vellonen teki jo ottelun kolmannen maalinsa, kunnes sattui taas jotain odottamatonta. YPAn maalille heitetty roikkopallo sählättiin omaan maaliin. Ottelun lopussa vastustaja sai vielä jonkinlaisen kirin aikaiseksi ja pääsi kaunistelemaan loppulukemat 6-4. Tehot: Marjukka Vellonen 3+0, Henna Marjakoski 2+0, Marianna Poranen 1+1, Mervi Lehtiniemi 0+2, Johanna Hieta-aro 0+1

MIEHET III

"The stars of Jasu" -työnimikkeen alla pelaavat YPAn  kolmosjoukkueen pelaajat ovat huikeassa voittoputkessa, vallankin huomioiden joukkueen historia takavuosilta. Pariin voittoon ja useampiin ottelukeskeytyksiin takavuosina tyytynyt joukkue on lähtenyt viimeisissä turnauksissa lentoon.

Toijalassa edellisenä viikonloppuna saatiin ekat pisteet kutosdivarin alemmasta sarjasta. SC Inter voitettiin jännittävien ja yleisöön menevien loppuvaiheiden jälkeen 7-6. Toisessa pelissä pelattiin tasan 6-6 paikallista kakkosjoukkuetta vastaan, joka oli siihen asti sarjassa puhtaalla pelillä.

Lauantaina 28.2. YPAlla oli kotiturnaus Ylöjärven liikuntakeskuksella, jossa kaatui ensin TamThu 8-5 ja päivän viimeisessä ottelussa Classicin vitosjoukkue keskeytyksellä 18-6. Maali-iloittelussa Classic oli "tiivistänyt" joukkueen pelaamista vain kahdeksaan pelaajaan.

YPAn miesten kolmosjoukkue  on tällä kaudella pelannut ihan tasaisia otteluita, joita on yleensä  alussa johdettu, mutta kolmas erä on ollut liikaa. Kuluneena vuonna on joukkueessa pelattu laajemmalla materiaalilla antaen vasta C-ikäisillekin junioreille myös peliaikaa. Joukkueen keski-ikäkin on muotoutunut samalla näppärästi iskukykyisemmäksi.