Vieraissa käynti piristi, muttei paisuttanut pistepussia!

9.6.2015


YPAn maakkarimiesten eka virallinen vierasottelu suuntautui Eurajoelle su 7.6.2015 . Jaksot hävittiin 4-2 ja 9-6.

Kauden ensimmäinen vierasottelu pelattiin Eurajoella sunnuntaina. Etukäteen oli puskaradio kertonut Eurajoen saaneen vahvistuksia Suomisarjasta luopuneesta Köyliöstä.

Kärjen kiinnipelaaminen oli todella haastavaa ja lukkari Manu Vartia teki sen mitä leirin ja flunssan jälkeisessä tilassa oli mahdollista. Ensimmäisellä jaksolla YPAn sisäpeli ontui. Toisella se parani, mutta kun vastustaja onnistui tekemään tasaisesti juoksuja ei kuusi tuotua riittänyt.

Ottelun lähtötilanne oli haastava joukkueen kokoamiseksi, mutta lopulta matkaan oli saatu ihan kelpo miehitys. Joukkueen ykköspalkinnolla palkittiin nyt ykkösvahtina pelannut Tatu Terho (yksi lyöty ja kaksi tuotua juoksua) ja kakkosena lukkari Manu Vartia, jonka saldona oli sisäpelissä 1/1.

Tommi Sankelo pelasi ensimmäisen ulkopelinsä ja oli sisäpelissä kärkenä. Saldona oli kaksi tuotua ja yksi lyöty. Jari Vatanen oli kopparin tontilla tutun varma ja sisäpelissäkin oli saldona yksi tuotu ja kaksi lyötyä. Topi Kokkosen saldona oli yksi lyöty ja tuotu. Yhden juoksun toi Kalle Kuukka. Juoksun mieheen löivät myös Juho Syrjälä ja Arto Paananen.

Sarja tulee tänä vuonna olemaan erityisen tasainen ja se kumpaan jatkosarjaan Ylöjärvi tulee päätymään on kenties yhden ottelun tuloksesta kiinni. Yksinkertaisen alkusarjan jälkeen kuusi parasta jatkavat omassa lohkossaan ja loput viisi omassaan.

Seuraava ottelu on vieraspeli Turussa su 14.6.2015. Sen jälkeen on kaksi "kotiottelua" juhannuksen jälkeisellä viikolla Hämeenkyrössä.