21.10.2015

Pistetili aukesi, tuomisina voitto ja tappio.

Naiset II

YPA II - Hanka 4-2

Kauden kolmanteen sarjapeliin lähdettiin toistaiseksi ilman pisteitä,  tarkoituksena avata pistetili Hankasalmelaisten kustannuksella.  Ottelun alku näyttikin lupaavalta ja jo toisessa vaihdossa YPA siirtyi johtoon Noora Seilon hienon taistelun ansiosta.    Erän lopussa Rosa Kivelä pääsi läpiajoon, rike ja rankkari tuloksena.  Rankkari oli näyttävä suoritus ja erätauolle mentiin 2-0  johdossa.    Toisessa erässä sama kuvio jatkui, YPAn pallonhallinta oli aika-ajoin komeaa katsottavaa.  Elina Vuoristo lisäsi johtoa jo 3-0:aan heti erän aluksi.  Erän lopussa vastustaja kavensi.  Kolmannessa erässä molemmat joukkueet tehtailivat maalit molempiin päihin.  Näin ollen YPA otti ensimmäisen voittonsa Hangasta.

Tehot: Noora Seilo 2+0,  Rosa Kivelä 1+0, Elina Vuoristo 1+0, Saara  Launis 0+1, Henna Marjakoski 0+1

YPA II - SB Luja 2-3

Toiseen peliin vastaan asettui SB Luja, joka on viime vuosina tarjonnut erinomaisen vastuksen ja pelit ovat olleet tasaisia.  YPA sai taas salamastartin, kun Sini Peltola teki 1-0, kun ottelua oli pelattu ainoastaan 1:36.   Tästä eteenpäin vauhtia oli molemmilla joukkueilla paljon ja mailarikkeitä puolin ja toisin aika paljon.  Tuomarit eivät näitä kovinkaan aktiivisesti viheltäneet pois, vaan mailaviidakko oli sankka.   Erän loppupuolella YPAlle sattui erikoinen nukahdus ja SB Luja pääsi kuin varkain 1-3 johtoon, tehden kolme maalia alle 1,5 minuutissa.  Viimeinen maali osui vielä ikävästi aikaan 14:59.   Toiseen erään saatiin kuitenkin kavennusmaali aikaiseksi kun joukkueen uusimmat tulokkaat näyttivät osaamistaan:  Rosanna Raitanen syötti ja Milla Mannismäki teki pakin tontilta hienolla laukauksella maalin.  Kolmanteen erään tehtiin vielä muutoksia ketjuihin.  Tällä kertaa tiivistys ei tuottanut haluttua tulosta, ja vaikka peli pyörikin aika ajoin mallikkaasti Lujan päässä, maaleja ei saatu tehtyä ja näin ollen ensimmäisen erän viimeisellä sekunnilla tehty maali jäi  voittomaaliksi.

Tehot:  Sini Peltola 1+0, Milla Mannismäki 1+0, Peppi Viitaharju 0+1,  Rosanna Raitanen 0+1