YPAn pesismiesten neljän "pelin" putki toi vain pisteen.

20.8.2012

Kahdeksan vuorokauden aikana sarjaan merkatut neljä peliä toivat ainoastaan yhden jaksovoiton Turkua vastaan.

Otteluohjelman hienosäätö jäi keväällä tekemättä, kun selvisi, että kotiottelut pelataan Kaupissa. Pelipaikan oltua vapaa juuri oikeina päivinä syntyi tilanne, jossa neljä peliä olisi ollut kahdeksan päivän aikana.

Otteluputken piti aloittaa Loimaan vierailu lauantaina 11.8. Kaupissa. Joukkueen, kuten monen muunkin kärsiessä kauden lopulla pelaajavähyyttä, täytyi kuitenkin luovuttaa ja tuloksena oli sarjasta sulkeminen.

Asian positiivinen puoli oli, että Kauppiin kerääntynyt joukkue pääsi pitämään ensimmäiset harjoitukset suuremmalla joukolla hyvällä kentällä. Treenit eivät kuitenkaan pelastaneet pisteitä seuraavan päivän vieraspelistä Eurajoelta, sillä paikallinen yhdeksikkö voitti YPAn puhtaasti 2-0. Jaksot 14-7 ja 9-1. YPAn otteet olivat jälleen ailahtelevia ja ensimmäisen jakson lopun herääminen ja syttyminen ei enää jatkunut toisella jaksolla.

Keskiviikkona matkattiin Poriin, jossa molemmat joukkueet sinnittelivät ilman täyttä jokeripakkaa. Ensimmäisen jakson heikko ulkopeli, jossa Pori paukutti kahdeksan juoksua, ratkaisi sen. Toisella jaksolla sinniteltiin kohtuulliset lukemat. Jaksot hävittiin lukemin 12-2 ja 5-3.

Sunnuntaina 19.8. pelattiin kotiottelu Turkua vastaan. Päätöskierrosten malliin Turku tuli vain yhdeksällä pelaajalla. YPAn otteet olivat taas vaihtelevia ja selkeään voittoon (11-4) päättyneen ensimmäisen jakson jälkeen tuli jälleen notkahdus  toisella jaksolla, joka hävittiin niukasti 9-11. Superin Turku vei 2-1.

Sarjassa on pelaamatta enää vierasottelu Jokioista vastaan. Hyvin alkaneen kauden päätös on toivottavasti voitto ensi sunnuntaina. Köyliön alkukaudesta hallitsema sarja on syyskierroksella tasoittunut ja  Eurajoki, Pori sekä Pöytyä ovat nousseet sen haastajaksi. Ylöjärven hävittyä kaikille näille joukkueille on se valunut nyt sarjassa viidenneksi. Viimeisen kierroksen voitto varmistaisi viidennen sijan ja pitäisi nousukiitoon lähteneen Laitilan takana.

Myöhäisiä raportointeja työ/siviilikiireisiin vedoten PL. Ja olisivatko tuloksetkin vaikuttaneet kirjoitusmotivaatioon ;-)