Viikonlopun tuloksia

22.2.2016

YPA:n miesten kakkosjoukkue jatkoi kauttaan Kaukajärven Spiral-hallissa. Tuloksena oli kaksi harmittavaa tappiota.

Miehet II

YPA II – Visars  3-5

Aamupäivän ottelussa vastassa oli tamperelainen Visars.  Visars oli ottelun alussa liikkeellä selkeästi raikkaammalla jalalla. YPA oli koko ajan potkun verran perässä. Visars veikin ensimmäisen erän puhtaasti 0-3.

Toinen erä oli ensimmäistä tasaisempi. YPA alkoi esittää heräämisen merkkejä ja pääsi paikoille, mutta maalinteko oli tuskaista. Toinen erä kirjattiin tasan 1-1.

Kolmanteen erään YPA tuli terävästi iskien kavennusmaalin vain puolen minuutin pelin jälkeen. Tämänkin maalin Visars kuitenkin kuittasi nopeasti. Lopun takaa-ajossa YPA oli selkeästi kuskin paikalla, mutta tulosta ei nyt tullut millään ilveellä. Niinpä pisteet jäivät Visarsille lukemin 3-5.

tehot:  Jan-Erik Järä 1+1, Tuomo Aunola 1+0, Roope Grönlund 1+0 , Sami Pettinen 0+1, Olli Kesäläinen 0+1

Sc Lahjotut – YPA II  7-4

Toiseen otteluun lähdettiin ennakkoon tasaisista lähtökohdista. Molemmat joukkueet olivat vahvasti mukana taistossa nousukarsintapaikoista. Lisäksi taustana oli joukkueiden edellisestä kohtaamisesta YPA:n niukkaakin niukempi yhden maalin voitto.

Ensimmäinen erä oli YPA:n kannalta hyvin hallussa. Erä oli tasainen mutta YPA oli hiuksenhienosti hallitsevampi. Lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen 1-2.

Toinen erä oli YPA:n näkökulmasta sanalla sanoen katastrofi. Pakka hajosi pahasti ja Lahjotut pääsi iskemään osittainen onnenkin säestämänä helppoja maaleja, joita tuli vajaan seitsemän minuutin sisällä peräti viisi kappaletta. YPA:llakin oli paikkoja, mutta tehottomuus vaivasi. Vastustaja sen sijaan kuittasi omista vastaiskuistaan kovalla prosentilla sisään.

Kolmannen erän Lahjotut pelasi järkevästi liikuttaen palloa nätisti pitäen YPA:n samalla pois maalintekosektorista. Loppulukemat kirjattiin lopulta aivan ansaitusti Lahjotuille maalein 7-4.

tehot: Sami Pettinen 2+2, Akseli Kaivola 2+0, Olli Kesäläinen 0+1, Roope Grönlund 0+1

Vaikka kauden jälkimmäinen puolisko on sujunut YPA:lta varsin mollivoittoisesti, on  lohkon päätösturnauksessa 12.3 kuitenkin edelleen kaikki mahdollista. Vain lohkovoitto ja sitä kautta suora nousu karkasi saavuttamattomiin. Nousukarsintapaikka on edelleen omissa käsissä.