Naisille täydet pisteet

4.3.2016

Naiset vahvistivat sijoitustaan keskikastissa

Lauantaina 27.02. Naisten Edustus jatkoi taisteluaan kauden 9. turnauksessa Kaukajärven Spiral-Halleilla.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan juoksi KooVeen 2 joukkue.  Juniori tytöistä pääosin koostuva KooVee2 on aina ollut mukava vastustaja, koska he pelaavat hieman erilailla kuin sarjan muut joukkueet, KooVeen aseet on taidossa ja taktiikassa, kun taas fyysisyydessä he antavat paljon tasoitusta muille. Vaikka pallolinen peli oli koko pelin ajan Ylöjärveläisten hallussa, niin Tamperelaiset tekivät pahoja vastaiskuja pitäen pelin tasaisena, ainakin taululla. Ottelun ratkaisu tuli vajaassa 8 minuutissa, ajassa 26.18 YPA tasoitti pelin 2-2 ja ajassa 34.05 taululla olikin 5-2 lukemat Ylöjärveläisille. Vaikka KooVee vielä taisteli itsensä peliin mukaan, niin pisteet lähtivät Ylöjärvelle 5-4 lukemin.

Tehot: Pyykkö Iiris 2+1, Nurmi Essi 1+1, Pesonen Tanja 1+0, Vuori Anu 1+0, Mäkinen Johanna 0+1, Mäki-Äijö Hannele 0+1

Toisessa pelissä vastassa oli SCU Janakkalasta. Pelit SC Urbansia vastaan on aina olleet mielenkiintoisia, koska ikinä ei etukäteen tiedä mitä tulee tapahtumaan, SCU kun tykkää pelata välillä todella fyysistä peliä. Onneksi tällä kertaa mitään ylilyöntejä ei tullut ja siksi peli olikin tasaista vääntöä, jossa kumpikaan joukkue ei saanut peliä selvästi haltuunsa. Pelin erikoisuus nähtiin toisen erän puolen välin jälkeen, kun vain 27 sekunnin sisään pelissä tehtiin peräti kolme maalia. Ensin ajassa 25.17 YPA siirtyi 2-1 johtoon Riikka Lehtisen maalilla, 25.35 SCU tuli tasoihin ja ajassa 25.44 YPA siirtyi 3-2 johtoon Essi Nurmen maalilla. Kolmannen erän ensimmäisessä vaihdossa Laura Lahtisen tekemä maali siivitti YPAn lopulta 4-3 voittoon.

Tehot: Haikonen Elina 1+1, Lehtinen Riikka 1+1, Lahtinen Laura 1+0, Nurmi Essi 1+0, Mäki-Äijö Hannele 0+1, Savukoski Anu 0+1
Kun sarjaa on pelaamatta 3 kierrosta, niin YPA taistelee vielä sarjan neljännestä sijasta SCU:n ja SBS Tampin kanssa, kärkikolmikko on jo karannut Ylöjärveläisiltä. Seuraava peli pelataan sunnuntaina 13.03. Kaukajärvellä ja kauden viimeinen turnaus on vuorossa lauantaina 19.03. Janakkalassa.