Kuntopesiksen ottelut lähestyvät huipennustaan

5.9.2012


Tiistaina 4.9. pelasivat YPAn sekajoukkue ja miesten joukkue ottelunsa. Sekajoukkue voitti pelinsä ja miesten joukkue hävisi.

Sekajoukkue on kärsinyt kuluvana kesänä naisten puuttumisesta ja monet pelit on jouduttu pelaamaan seitsemällä pelaajalla. Tiistaisessa pelissä Hämeenkyrön Räpsää vastaan löydetiin sentään kolme naista ja päästiin pelaamaan kahdeksalla. Peli oli hyvätasoinen, vaikka kyseessä olikin alin lohko. YPA vei sen nimiinsä 3-1.

Myöhemmin alkaneessa miesten ylemmän sarjan pelissä haettiin asetelmia la 15.9. Kaupissa pelattaviin mitalipeleihin. Pesäpallon yllätyksellisyys tuli ottelussa hyvin esille. Eka vuoro Kooveeta vastaan pelattiin 0-0. Toisen vuoron aloittavallaan Koovee teki 13 juoksua ja YPA oli jo valmistautumassa kotiin lähtöön. Kaksi paloa syntyi YPAn miehistä nopeasti, mutta sen jälkeen saatiin aikaan ajolähtö, josta otettiin ukkoja yksittäin kotipesän turviin. Juuso Aallon tyhjättyä pajatson 1+3 arvoisesti kakkospesän takaa ja kohta perään Vesa Välimäen säestäessä 1+2 läpärillään olikin tilanne enää 13-11 Kooveelle. Hämärtyvässä illassa onnistui Kooveen tehdä kuitenkin kolmannen palon ja näin YPA tulee pelaamaan pronssimitaleista Räpsää vastaan kuntopesishuipentumassa la 15.9.

Lauantaina 15.9. pidetään illalla Bricksissä kesän kuntopesiskauden päättäjäiset kaikille Tampereen kuntopesisjoukkueille. Ovet aukeavat klo 19 ja virallinen ohjelma alkaa klo 20.