Pesismiesten kausi käynnistynyt tahmeasti

3.6.2016

YPA:n miesten maakuntasarjajoukkueen kausi on lähtenyt käyntiin nihkeästi, neljän ottelun jälkeen kasassa on yksi voitto ja kolme tappiota.

Miesten maakuntasarjan lounaislohkon sarjaohjelma

Ajantasainen sarjataulukko

su 22.5. Jokioinen - YPA

Loimaalla kauden ensimmäisessä ottelussa kärsityn tappion jälkeen miehet lähtivät hakemaan avauspisteitä Jokioisilta. Ottelun alku olikin hyvä, YPA hallitsi selvästi ensimmäisen jakson kahta ensimmäistä vuoroparia. Tämän jälkeen ote kuitenkin siirtyi kotijoukkueelle. Molempien pelatessa tiivistä ulkopeliä ottelu ratkesi Jokioisten piirun verran parempaan ja virheettömämpään sisäpeliin. Muutamilla hyvillä lyönneillä Koetus teki tarvittavat juoksut ja vei täydet sarjapisteet jaksoin 2-0.

su 29.5. YPA - Eurajoki

Kolmannessa ottelussa Hämeenkyrön kentälle vastustajaksi saapui Eurajoki, joka oli liikkeellä vain yhdeksän pelaajan voimin. Kauden avausvoitto tuli näytöstyyliin, YPA vei ottelua alusta asti. Ensimmäinen jakso keskeytettiin kolmannen vuoroparin tasoittavalla, kun YPA takoi taululle ylivoimaisen 20 juoksun eron. Toinen jakso päästiin sentään pelaamaan kokonaisuudessaan, kun vierailla oli käytettävissään tasoittava sisävuoro. Sekä joukkueen juoksuero että henkilökohtaiset tilastot kaunistuivat ottelun myötä roimasti, lyötyä kunnaria pääsi juhlimaan peräti kahdeksan pelaajaa, 15 tehopistettä tehnyt Tatu Terho jopa kahdesti.

ke 1.6. Humppila - YPA

YPA matkasi kesäkuun alkajaisiksi Humppilaan Veikkojen vieraaksi. Humppilan hiekkakentällä nähtiin heikkotasoinen pesäpallo-ottelu, liekö sitten lämmin keli vienyt parhaan terän kummankin joukkueen pelaamisesta. Sisäpelin molemminpuolisen huonouden johdosta lukemat pysyivät tasaisina. Hyvästä lyöntikelistä huolimatta kummallakaan ei pallo oikein käynyt keppiin ja ottelu ratkesikin ulkopelivirheisiin. YPA teki selvästi enemmän virheitä ulkokentällä, harhaheittoja nähtiin enemmän kuin kauden kolmessa ensimmäisessä pelissä yhteensä. Sarjapisteet jäivät ansaitusti kotijoukkueelle.

Humppilan Veikot – YPA 2-0 (4-3, 4-3)