Naisten edustusjoukkueelle voitto ja tappio

26.10.2016

Vastassa RSS Panthers ja Tamppi

Naisten Edustus kävi lauantaina 22.10. pelaamassa kauden toisen turnauksen Hervannan Tamppi Areenalla.

Edelleen edustuksen suurin ongelma on pelata hyvällä tasolla koko pelin ajan.  Jokaisessa pelissä tulee pitkiä notkahduksia, jolloin vastustaja yleensä ratkaisee pelin edukseen. Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli viime kauden jälkeen ykkösestä alaspäin tippunut RSS Panthers.  Peli oli alusta asti tasaista vääntöä, kuitenkin hieman Ylöjärveläisten hallussa.  Ennen kaikkea maalivahti Jaana Anttikoski ja hyökkäjä Susanna Mäenpää pelasivat aivan upean ottelun.  Vaikeina aikoina Jaana teki huikeita torjuntoja pitäen joukkueen pelissä mukana, kun taas Susanna rohmusi lopulta peräti tehot 4+0.  YPAn voittoa pohjusti myös tällä hetkellä tappavan tehokas ylivoimapelaaminen, Ylöjärveläiset tekivät molemmista ylivoimistaan maalit.  Lopputulos 7-3.

Tehot:  Susanna Mäenpää 4+0, Sini Ruohomaa 1+1, Johanna Mäkinen 0+2, Essi Nurmi 1+0, Outi Paldanius 1+0, Elina Haikonen 0+1, Pia Mäenpää 0+1, Anu Savukoski 0+1, Milla Välisaari 0+1

Toisessa pelissä vastassa oli, viime kaudella ylipääsemätön vuori, emäntäjoukkue SBS Tamppi.  Ottelu oli kokoajan Ylöjärveläisten hallussa, mutta maalintekopaikoille pääsy osoittautui tässä pelissä yllättävän vaikeaksi.  Jo viime kaudella tutuksi tullut vastustajan tehokkuus maalipaikoissa on näköjään edelleen tallella.  Emäntäjoukkue käytti ihan älyttömällä prosentilla paikkansa hyväksi ja vähistä paikoista huolimatta Tamppi johti toisen erän jälkeen lukemin 3-0.  Kolmanteen erään YPA tiivisti pelaamista ja tulosta alkoi heti tulemaan, 2 minuuttia erää pelattu ja tilanne 3-2.  Mutta valitettavasti seuraava puolustuspään nukahdus kostautui ja Tamppi kahden maalin johtoon.  Tätä YPA ei enää pystynyt ottamaan kiinni, vaikka kavennuksen saikin vielä aikaan.  Ottelu päättyi lopulta 5-3, Tampin tehtyä viimeisen maalin tyhjiin.

Tehot:  Essi Nurmi 2+0, Milla Välisaari 1+0, Pia Mäenpää 0+1, Outi Paldanius 0+1, Anu Savukoski 0+1