2.10.2012

Miesten II joukkue aloitti kautensa.

B-pojat

IkU - YPA  5-4

Tähän otteluun lähtökohtana oli että vain voitto kelpaisia jotta toiveet jatko(karsinta)paikasta olisi realistisia. Ottelun alku oli kuitenkin kaikkea muuta kuin odotettu kun vaarallisessa puulaatikossa kotijoukkue siirrtyi heti 1 erän alussa johtoon lisäten johtonsa erän lopulla kahteen maaliin maalin takana menetetystä pallosta.

Toisen erän alkuun Ypa sai hieman lisää vauhtia koneeseen, kaventaen tilanteen Jere Pohjosen komella laukauksella.Valitettavasti vaan vastu pääsi paria miuuttia myöhemmin jälleen lisäämään johtoaan.

3. erä alkoi pahimmalla mahdollislla tavalla kun IkU sai jo neljännen maalinsa.

Tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue, tai paremmin sanottuna yksi pelaaja. Ensin T. Taavitsainen kavensin lukemat 4-2:een Jeren syötöstä. Ja hetkeä myöhemmin verkko heilui helpolla rankkariharhautuksella. Ypan taistelu huipentui puoli minuuttia ennen loppua ilman maalivahtia tehdyllä tasoituksella. Maalintekijänä jälleen T. Taavitsainen.

Ottelun draama ei kuitenkaan päättynt tähän vaan erän viime sekunneilla Ypa-puolustus rikkoi kulmassa vetopaikkaann nousemassa ollutta pelaajaa.

Summerin soidessa veto meni J. Nihdin torjunnasta ohi.

Tästä nuori tuomari päätti ottaa hieman roolkia ja lahjoitti vielä kotijoukkueelle rankkarin, joka valitettavasti meni sisään.

Urho - YPA 6-3

toinen ottelu alkoi samaan tapaan kuin ensimmäinen kun kun Urho siirtyi 2-0 johtoon kahden pallonmenetyksen jälkeen. 10 minuutin kohdalla Ypa kuitenkin kavensi S. Tervosen kovalla laukauksella, mutta mieltä painoi vain puoli minuttia myöhemmin oman puolustajan jalasta sisään kimmonnut 3-1 osuma.

Tätä johtoa Urho ei enää hukannutkaan vaan siirtyi 2 erän alussa 4-1 johtoon, vaikkakin S. tervonen kuittasi sen vain minuuttia myöhemmin.

Kollmas erä oli jo väsynytta taistelua jossa Urho käytti paikkansa paremmin hyväksi, tosin päivän teeman mukaisesti toinen tämänkin erän maaleista tuli rankkarista. Ypa taisteli vielä muutama minuutti ennen loppua tiensä 5-3 lukemiin Toni Latosaaren laukaiksella, mutta Urho niittasi loppulukeman tyhjään maaliin.

Poislähtiessä' vielä jänmnitetttiin ottaisiko Iku yllättäen sarjan toisen voirttonsa ja pelastaisi täten Ypa:n karsintaan, mutta Happee oli ottelun kuluessa kääntänyt 0-3 tappion voitokseen ja täten YPa:n pelit jatkuu aikanaan alemmassa jatkosarjassa.

Miehet II

YPA II - Vauhti&Lämäri2    tulos: 3-7 (1-2,2-2,0-3)

Kauden ensimmäisessä koitoksessa vastaan asettui Vauhti&Lämäri2.Peli oli tasaista joukkueidemme välillä alusta lähtien vaikka rosterimme oli hieman vajavainen. Ensimmäisen ottelun mailanpuristus ja parketin pomppuisuus hieman myös vaikutti ryhmäämme ja laukaukset viipyivät liikaa. Tästä hyvä puristaa eteenpäin.

Pisteet:Jyri Hietaniemi 1+1, Miika Alasorvali 1+0 ja Petteri Isotalo 1+0

NOPS - YPA II   tulos: 11-6 (3-3,3-2,5-1)

Toisessa pelissä vastaamme asettui juoksuvoimainen ja paljon laukova Nops. Nyt yritimme pitää pakan tiiviinä ja siinä mukavasti onnistuttiinkin. Taistelimme ja annoimme painetta lähietäisyydellä pallolliselle sekä laukaukset lähtivät nyt hanakasti. Alussa johdimme tukevasti 2-0 jonka jälkeen Nops nousi maalinpäähän. Pian kuitenkin johdimme jälleen kahdella maalilla mutta harmiksi erän lopulla Nops kiri tasoihin 3-3 tilanteeseen Toinenkin erä mentiin tasaisesti tiukasti taistellen. Maalivahdeila oli riittävästi hommia kummassakin päässä. Kolmannessa erässä tasatilanteessa 5-5 Nops onnistui jälleen ja jonka osuman jälkeen hukkasimme pari todella maukasta maalipaikkaa joissa vastustajan molari veti pidemmän korren jopa hieman tuurilla. Tämän jälkeen Nops onnistui omistaan ja loppu olikin sitten kosmetiikkaa kun jouduimme venyttämään pakkien ja hyökkääjien välit karvauksessa liian pitkiksi ja jälleen yhtä miestä vähemmällä rosterilla (8+molari) jouduimme tunnustamaan Nopsin tällä kertaa paremmaksi. Näimme kuitenkin yritystä, komeita koppeja ja hienoja maaleja/sommitelmia meiltä. Pelimme oli aika ajoin hyvinkin kuosissaan ja haastoimme vastustajaa kunnolla!

Pisteet:Timo Hietaniemi 3+1,Jyri Hietaniemi 2+0,Oskari Ahoniemi 1+1, Miikka Alasorvali 0+2, Janne Eloranta 0+1 ja Otto Valli 0+1

C97 pojat

YPA - Steelers stones 5 - 8

Eka peli olis ollut voitettavissa jos pojat olis pelannu yhtä hyvin kun toisessa. Valmentajan neuvo peliasennosta tuppas unohtumaan ja vastustaja pääsi laukomaan suoraan syötöstä.

PirPi - YPA  10 - 4

Toisessa pelissä oli taas kerran kova vastus, mutta pelattiin edes koko peliaika :) !