23.1.2017

Kausi jatkui Mäntän parketilla

YPA -02 suuntasi Mänttään jo kolmannen kerran tällä kaudella. Mäntän pieni parkettilattiainen kenttä on ollut meille aina hankala, joten helppoja pelejä ei ollut edessä.

Urho - YPA 6-6

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Urho Äänekoskelta. Ennen turnausta YPA oli sarjan kärjessä ja Urho toisena, joten kysessä oli tiukka kärkikamppailu. Kärkikamppailun tunnelmat näkyivät kentälläkin, sillä laidat ryskyivät, mailat katkeilivat, kylmäpakkauksia kului ja rangaistuspenkki oli kovassa käytössä. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet tekivät kaksi maalia, joista yhtä lukuunottamatta kaikki oli ylivoimamaaleja. Toisen erän jälkeen olimme niukassa 4-5 johdossa, joten kaikki oli valmista jännittävään päätöserään. Kolmannessa erässä ei sitten enää rangaistuksia jaettukaan ja maalitkin olivat aika tiukalla. Molemmilla joukkueilla oli omat hyvät ja huonot hetkensä, mutta lopputulos sopuisa 6-6.

YPA - Koovee keltaiset 9-6

Toisessa pelissä vastaan vuorostaan asettui sarjataulukon alareunassa majaileva Koovee. Viimeksi kun pelasimme Kooveeta vastaan Mäntässä oli lopputulos 5-5, joten Koovee ja Mäntän kenttä on meille vaikea yhdistelmä. Nyt kuitenkin saimme pidettyä päämme kylmänä ja keskityimme omaan pelaamiseen, joten loppusummerin soidessa valotaululla meidän ansaittu 9-6 voitto.

Artulla oli tänään tehopäivä, sillä maalintekijäsarakkeessa Artun numero 10 oli päivän aikana yhteensä 7 kertaa. Muuten tehopisteet jakautuivat aika tasaisesti joukkueen kesken. Seuraava turnaus onkin jo ensi sunnuntaina 29.1. Äänekoskella, joten edessä tämän joukkueen pisin turnausmatka tähän mennessä.