YPA:n koripallomiehet avausvoittoon

23.10.2012 klo 11:00

Koripallomiehet ovat valmistautuneet lokakuussa alkavaan kauteen 4.divisioonassa edelliskaudesta tutulla, täysin samalla kokoonpanolla.

YPA - HAKA 82-53 (44-19).

YPA aloitti sarjan kotiottelulla, vastassa sarjanousija Valkeakosken Haka. Ottelun ensimmäinen neljännes osoitti ottelun suunnan - YPA karkasi heti jakson kuluessa 22-9 johtoon pääkapellimestareina Andrus Aleknavitsjus ja Manu Eskola.

Toinen neljännes jatkui samaan tahtiin. Mikko Eskolan ja Andruksen tulittaessa lähes kaikki YPA:n pisteet. Puoliajalle siirryttiin YPA:n johtoasemassa 44-19.

Ottelun loppupuolisko pelattiin lähes tasatahtiin YPA:n viedessä sen 38-34.

YPA:n pisteistä Andrus Aleknavitsjus pussitti hurjat 38 pistettä, Mikko Eskola hallitsi hyökkäyskorilla 20 pisteen edestä, Manu Eskola hyvän avausneljänneksen turvin 11 ja Juha Mähönen 7.

Sarjan kärkeen veikkaan tuttuja joukkueita; YPA:n lisäksi ViiVi Viialasta, Tampereen Pyrinnön Pyrsä, Vehmaisten Urheilijat Tampereelta ja Pispalan Tarmo.