C97-pojille kokemusta Raholan turnauksesta

23.10.2012 klo 09:00

Syysloman lopulla jatkui salibandyottelut.

C97 pojat

Syysloman seurauksena raholan turnauksesa pelaajia oli kovin vähän paikalla vain 3 vaihtomiestä, Niimpä väsymys näkyi molemmissa peleissä.

Steelers stones - YPA  10 - 3

Mikko oli maalissa ja Samuli teki kaikki kolme maalia, Joonaksen syötöistä.

YPA - PirPi 3 - 13

Tässä pelissä Niko oli maalissa.

Mikko 1 + 1

Samuli 1 + 0

Joonas 0 + 1

Kolmas maali merkattiin omaksi maaliksi.

Miehet II

VISARS - YPA M2  : 10-3 (3-2,1-1,6-0)

Turnauksen ensimmäisessä pelissä vastaamme asettui juoksuvoimainen ja runsaslukuinen Visars. Nyt rosterissamme kokonaisuudessaan paikalla 7 pelaajaa, johtuen erinäisistä tapaturmista ja päällekäisistä bookkauksista,puhelinnumeroista,muista menoista jne. Valitettavasti myös vakkarimolarimme oli telonut sormeaan ja joten jouduimme vielä uhraamaan maaliin lainavarusteilla Oskarin yllättäin ja niinpä pelasimme kuudella kenttäpelaajalla. Koitimme pitää puolustusta tiiviinä, siinä melko lailla onnistuen. Ja jos paikkaa niin iskimme nopeilla hyökkäyksillä, joissa Miika oli vahvalla jalalla ja tarkkoilla laukauksilla lähes pysäyttämätön. Jannella myös riitti hienosti jalkaa puolustuksessa ja välillä nopeana kärkenä. Myös Jaakko oli elementissä ja liikkui pirteästi. Kaksi erää taistelimme ja pidimme vastustajaa todella tiukalla ja kolmanteen erään mentiinkin vain maalin tappiolla ja pelisuunnitelmalla iskeä vielä lopussa viimeisellä viidellä minuutilla kaikki peliin mitä jaloista irtoaisi. Kolmannessa erässä meillä oli jopa paikka nousta rinnalle ja ohi vastustajan ottaessa jäähyn. Valitettavasti jalkamme ei ollut sitten enään kovin lennokastaja ja vastustajan juoksuvoimaisimmat kipittivät jalkamme hyytelöiksi ja lisäksi rokottivat kahdella alivoimamaalilla ja valitettavasti vastustaja vei viimeisen erän 6-0 ja samalla koko pelin. Hatun-nosto kaikille taistelusta yhdellä vaihtomiehellä. Lisäksi maaliin puhuttu/heitetty/uhrautunut Oskari koppaili/liimaili reikäpallot upeasti (kuin kolleegat änärissä konsanaan) samalla pitäen joukkueen moraalia korkealla. Hienoa yritystä kaikilta!

Pisteet:Miikka Alasorvali 2+1, Jyri Hietaniemi 1+0 ja Janne Eloranta 0+1

YPA M2 - SW    : 2-14 (0-8,2-6)

Toisessa koitoksessa vastaan asettui vahva lohkokärki.Pelissä maaliin hyppäsi/suostuteltiin Eero (luetaan "Errori") vuorostaan, muuten jatkoimme muutaman tunnin tauon jälkeen jälleen yhdellä vaihtopelaajalla ja vastustaja käytti tilanteen hyödykseen pitämällä vauhtia.Tulos 0-8 avauserässä. Toisessa erässä saimme muutaman paikan Antin ja Jyrin passeista, joista Janne ja Oskari onnistuivat maalinteossa hienosti. Ensimmäisen ottelun puurtaminen ja vaihtomiehien puute vei meiltä vauhdin ja peli olikin viivytystaistelua kohti vääjäämätöntä. Peli päättyikin ennen täyttä aikaa. Peruspelimme silti turnauksessa ihan hyvässä uomassa. Tästä pelistä huolimatta puristetaan eteenpäin tiukasti kohti kauden avausvoittoa. Vaihtomiesten vähyys tosin kirvoitti hieman jutustelua ja joukkueen tiedoitukset yleisesti toivotaan jotenkin kaikkien tietoon/"ilmoille" hieman aiemmin jotta pelaajia saadaan peleihin riittävästi. Katse ja tavoite käännetty jo kuitenkin kohti seuraavaa turneeta.

Pisteet:Oskari Ahonniemi 1+0,Janne Eloranta 1+0,Jyri Hietaniemi 0+1 ja Antti Saarinen 0+1