C1-pojat turnausvoittoon Espoossa

18.9.2017


Mainio kenraaliharjoitus ennen sarjakauden alkua

Tämän kauden pelit aloitettiin Puffet cupissa lauantaina 16.9.2017 Espoossa. Koska kyseessä oli yksipäiväinen turnaus, niin edessä oli pitkä päivä. Aamulla 6:30 oli pirteä poikajoukko jo istumassa bussissa valmiina lähtemään kohti Espoota.

Meidän ikäluokkaan oli ilmoittautunut kymmenen joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen alkusarjaan. Meidän alkusarjassa oli meidän lisäksi FBC Turku, Ervi Valkoinen, Tuomarilan Urheilijat ja OG Veikkola. Pääsimme siis mukavasti pelaamaan monia sellaisia joukkueita vastaan, joita vastaan emme olleet aikaisemmin pelanneet.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Tuomarilan Urheilijat, joka oli jo aamun ensimmäisessä pelissä ottanut ensimmäisen voittonsa. Tuomarilan voittoputki ei kuitenkaan saanut jatkoa, vaan voitimme pelin selvänumeroisesti 7-2. Toisessa pelissä vastassa oli Ervi Valkoinen, joka oli myös voittanut päivän ensimmäisen pelinsä, mutta YPA:n kynsissä Ervi oli paperia kun YPA takoi puhtaan 6-0 voiton.

Kahden voiton jälkeen alku näytti hyvältä. Seuraava vastustaja olikin sitten FBC Turku, jota vastaan olimme keväällä kärsineet kirvelevän 4-5 tappion. Nyt oli revanssin paikka, mutta valitettavasti voitto turkulaisista jäi tälläkin kertaa saamatta. Peli päättyi tasapeliin 2-2. Alkusarjan viimeinen peli olikin sitten jännitysnäytelmä OG Veikkolaa vastaan. Tällä kertaa peli kääntyi meidän voitoksi 4-3 ja sen johdosta voitimme alkusarjan.

Alkusarjan voittaja pääsi finaaliin, jossa meitä vastassa oli Panthers toisesta alkusarjasta. Panthers antoi kovan vastuksen. Ensimmäisen erän jälkeen johdimme 2-1 ja Panthers pysyi aina maalin päässä 3-2 ja 4-3. Lopussa saimme kuitenkin rutistettua kahden maalin eron ja summerin soidessa valotaululla oli meidän voittolukemat 5-3. Kultamitalit ja pokaali matkasivat siis Ylöjärvelle ja voittojuhlat olivat valmiina alkamaan.