Salibandypelit jatkuivat E02- ja F04-pojilla voitokkaasti

5.11.2012

E02-pojille voitto Janakkalassa ja F04-pojilla turnaus Ylöjärvellä

D02-pojat

Pelasimme kauden ensimmäiset sarjapelimme Janakkalassa lauantaina 3.11. Vastassamme oli MäntU sekä MuurY. Matkaan lähdimme vajaalla miehityksellä, koska sairaudet ja muut menot olivat vieneet meiltä monta hyvää pelimiestä.

YPA - MäntU 6-1

Ensimmäinen peli alkoi tasaisissa merkeissä. Kapteenin vastuullista tehtävää hoiti Riku ja maalitolppien väliin asettui Frans. Ensimmäisen viiden minuutin aikana Rikulla, Tomilla ja Mikaelilla oli monta hyvää maalipaikkaa, mutta pallo ei mennyt tolppaa lähemmmäksi maalia. Tuukka siivosi hienosti maalin edustaa ja Lauri pystyi moneen arvokkaaseen katkoon. MäntU sai jäähyn ajassa 9:25, mutta emme pystyneet hyödyntämään ylivoimaamme. Tilanteessa 0-0 pelattiin yli 12 minuuttia, kunnes vastustaja rankaisi siirtyen maalin johtoon. Näissä lukemissa menimme ensimmäiselle erätauollo. Toinen erä alkoi paremmissa merkeissä, kun Laurin syötöstä Mikaelin kaukolaukaus upposi vastustajan verkkoon. Heti perään Riku maalasi Markuksen syötöstä, jolloin siirryimmekin jo 2-1 johtoon. Toisen erän loppuun vastustaja otti jäähyn jonka aikana Eliaksen kaukolaukaus löysi tiensä vastustajan maalivahdin taakse, joten toiselle erätauolle siirryimme 3-1 johdossa. Kolmas erä jatkui siitä mihin toinen päättyi. Jatkoimme maalintekoa tässäkin erässä. Ensin Lauri teki Tuukan syötöstä, sitten Mikael ja lopuksi Tuukka. Lopussa valotaulu näytti YPA:n voittoa 6-1, hyvä alku sarjaan.

MuurY - YPA 12-3

Toisessa pelissä jatkoimme muuten samalla kokoonpanolla, mutta kapteenin mustaa nauhaa kantoi arvokkaasti Lauri. Ajassa 3:51 vastustaja sai tuurilla pallon Fransin selän taakse. Tästä voimme ehkä hieman syyttää raskasta ruokailua pelien välissä, puolustusta ei jaksettu tulla auttamaan riittävästi. Hampurilaisten pyöriessä vatsoissamme, ajassa 6:10 vastustajan hienon syöttöpelin päätteeksi tilanteeksi tuli 2-0. Ensimmäisen erän loppupuolella MuurY maalasi vielä taukolukemiksi 3-0. Toisen erän alussa tilanteeksi tuli 4-0 Tuukan lämmittäessä jäähypenkkiä. Vastustajan viides maali tuli rangaistuslaukauksesta Laurin pitäessä jäähypenkkiä lämpimänä. Meidän ensimmäinen maali tuli Rikun maalatessa tilanteeksi 6-1, mutta vastustaja jatkoi vahvaa esitystään tehden heti perään 7-1. Toisen erän lopussa tilanne oli 9-1.Kolmas erä oli meidän paras erä jolloin Riku teki toisen maalinsa ja Onni viimeisteli Tomin syötöstä meidän kolmannen maalin. Lopputulos MuurY - YPA 12-3. Tässä pelissä emme jaksaneet puolustaa niin suurella sydämellä kuin ensimmäisessä pelissämme. Toinen ongelmamme oli, että emme pystyneet tekemään yhtään maalia jäähypenkiltä, vaikka siellä niin ahkerasti istuimmekin.