C02-pojat Eliittisarjassa

27.11.2017

Avausturnaus Turkussa

Joukkueemme yksi suuri unelma täyttyi, kun pääsimme mukaan eliittisarjaan täksi kaudeksi. Sarja alkoi Suomen entisen pääkaupungin Leaf-areenalla, joka on Hellaksen lakritsitehtaasta muokattu 10000 neliön liikuntapaikaksi. Matkaan lähdimme lähes täydellä bussilla, joten hyvä tunnelma oli taattu sekä matkoilla että peleissä.

Yhtään helppoa vastustajaa sarjassa ei ole, joten mitään tulostavoitetta emme ensimmäiseen turnaukseen asettaneet. Ensimmäisessä pelissä vastustajat tulivat sahdistaan tunnetusta Lammista, joka kuntana yhdistettiin Hämeenlinnaan vuonna 2009. Vastustajat eivät olleet nauttineet paikallista juomaa ennen peliä, sillä peli näytti sujuvan hyvin. Maalit olivat tiukassa, sillä ensimmäinen erä päättyi LaSB:n ylivoimalla tekemään 0-1 johtolukemaan. Toisessa erässä mekin saimme avattua eliittisarjan maalihanat, mutta lammilaiset kasvattivat johtoaan lukemiksi 1-3. Kolmannessa erässä yritimme tasoitusta ilman maalivahtiakin, mutta lopussa valotaululla oli lammilaisten voittolukemat 2-5.

Toisessa pelissä vastassa oli kotijoukkue TPS. Ensimmäisessä erässä joukkueet etenivät tasatahtia kuin Matti ja Teppo, sillä erä päättyi lukemiin 2-2. Toisessa erässä lukemat olivat vielä 3-3, mutta sitten TPS pääsi karkaamaan kahden maalin johtoon 5-3. Peli ei kuitenkaan missään vaiheessa ratkennut TPS:n hyväksi, sillä pääsimme usein maalin päähän, mutta TPS pysyi kuitenkin aina askeleen edellä. Kun oli 10 minuuttia peliä jäljellä niin TPS johti 6-5. Lopussa oli raivoisa taistelu, jonka yritimme voittaa ilman maalivahtiakin, mutta niin se pallo kuitenkin lipui tyhjään maaliin kuin Suomen Joutsen. Lopussa valotaululla TPS:n hunajaiset voittolukemat 8-5.

Turnauksessa oli tiukat pelit vaikka ensimmäiset eliittisarjan sarjapisteet jäikin vielä saamatta. Jos samanlaista peliä on tulevissakin turnauksissa niin sarjapisteitä kyllä ropisee meidänkin tilille. Tervetuloa seuraamaan huippusäbää seuraavaan turnaukseemme Ylöjärven liikuntakeskukselle 10.12. klo 11:00 ja 17:00. Lupaamme, että ainakin klo 17:00 olevassa pelissä on tunnelma katossa kun vastaan asettuu AC Nokia.