C1-poille tuplatasurit

11.12.2017

Tasainen kotiturnaus, tuloksena kaksi tasapeliä.

Sarjan toinen turnaus oli meidän kotiturnaus Ylöjärven liikuntakeskuksella. Vastassa oli sarjan ennakkosuosikki Classic sekä meille niin rakas AC Nokia, jossa pelaa tuttuja ylöjärveläisiä. Tavoitteena oli avata eliittisarjan pistetili tässä turnauksessa lähinnä nokialaisten kustannuksella.

Classic teki ensimmäisen maalinsa reilun minuutin jälkeen ja yleisössä lähinnä toivottiin, että peli ei päättyisi kovin rumiin lukemiin. Saimme kuitenkin ensimmäisessä erässä pallon jopa kahdesti Classicin maaliin, joten voitiin olla tyytyväisiä, että ei jääty ihan nollille. Ensimmäisen erän jälkeen Classic johti 2-4. Toinen erä oli kuitenkin ennakko-odotuksista huolimatta YPA:n näytöstä. Toisen erän jälkeen olimme 5-4 johdossa. Classic osaa kuitenkin takoa maaleja, joten pelin viimeiselle minuutille mentiin Classicin 6-8 johtolukemissa. Viimeisen puolen minuutin aikana saimme kuitenkin kahden maalin ansiosta tasoitettua lukemiksi 8-8, joten peli päättyi tasapeliin joka tuntui voitolta.

Toisessa pelissä AC Nokia jäi meidän jalkoihin jo alussa ja voitto tuntui mahdolliselta heti ensimmäisistä minuuteista lähtien. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 1-0, toisen erän jälkeen 3-1 ja kun 5 minuuttia peliaikaa jäljellä niin meidän johtolukemat olivat jo 5-1. Nokialaiset aloittivat hurmiomaisen nousunsa runsaslukuisen nokialaisyleisön avustuksella. Nokialaisten neljä maalia ja loppulukemat 5-5, mutta tällä kertaa tasapeli tuntui häviöltä.