02-pojat tämän vuoden ensimmäisiä

7.1.2018

02-pojat Lammin turnauksessa.

Vuoden 2018 turnaukset alkoivat Hämeelinnan Lammilta sunnuntaina 7.1. Vastassa sarjakärki Classic sekä SB Luja.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli sarjakärki Classic, jota vastaan olimme viime vuoden lopussa pelanneet yllätyksellisen tasapelin. Jälleen Classic hallitsi pallollista peliä ja kilautteli useasti meidän maalitolppia. YPA pelasi kuitenkin hienoa peliä ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne olikin tasan 3-3. Toisessa erässä ei sitten tullutkaan muita pöytäkirjamerkintöjä kuin yksi YPA:n rangaistus, joten kolmannesta erästä tuli taas jännittävä. YPA siirtyi johtoon, mutta Classic väänsi tasoihin. Sitten Classic siirtyi johtoon ja YPA tasoitti. Tilanne oli 5-5 ja kellossa 5 minuuttia peliaikaa. YPA siirtyi jälleen johtoon, mutta Classic tasoitti ja siirtyi taas johtoon. Summeri pärähti soimaan ja valitettavasti sarjapisteet Classicin laariin tuloksella 7-6. Hienoa peliä jälleen koko joukkueelta kivikovaa vastusta vastaan.

Toisessa pelissä vastassa oli SB Luja, jota vastaan emme olleet vielä tällä kaudella pelanneet. YPA:n peli oli jostain syystä täysin sekaisin alusta asti. Vaikka vastustaja oli huomattavasti helpompi kuin ensimmäisessä pelissä niin silti meidän pelistä ei tullut yhtään mitään. Muutama epämääräinen tuomio tuomareilta katkaisi YPA:n selkärangan kokonaan ja SB Lujan voittolukemat 1-6 oli jotain muuta kuin mitä lähdettiin hakemaan. Seuraava turnaus on jo ensi viikonloppuna Nokialla, joten nyt nopea nollaus ja toivottavasti seuraava turnaus sujuu paremmin.