Naiset III:lle 3 pistettä

16.1.2018

Kahdella maalilla kolme pistyettä

YPA III - RoPo II  1-0

Aikaisin lauantaiaamuna terveenä jalkeille saatu YPan joukko kohtasi Spiral-hallilla sarjan keskisijoilla majailevan RoPon. Edellinen kohtaaminen oli päättynyt harmillisen pomppupallon jälkeen maalin tappioon, jota tällä kertaa ei haluttu toistuvan. Sairastelut ja poissaolot pakotti pieniin muutoksiin totutuista pelipaikoista ja kokoonpanoista. Tämä aiheutti pientä hermostuneisuutta alussa mutta maalittoman ensimmäisen erän jälkeen pallo pyöri koko ajan enemmän vastutajan päässä. Kun toista erää oli jäljellä 5 minuuttia saatiin viimein vapauttava maali, joka kuvasti koko päivän peliä. Laitaväännössä kaatuessaan Kirsti saisiirrettyä pallon viivan tuntumaan Merville jonka laukaus alakulmasta sisään. Näin toiselle erätauolle päästiin 1-0 johdossa.
Viimeinen erä jatkui samalla teemalla, pallo oli enimmäkseen vastutajan päädyssä ja Satu nappasi varmasti vastahyökkäyksistä tulleet vedot.4 minuuttia enenn loppua vastutajan järjesteli rivejään uusiksi aikalisällä ja sai paineen pulusustukselle mutta viimeisell' minuutilla astui kokemus esiin. Pallon riiston jälkeen maalille ajamisen sijaan Mervi vei pallon vastustajan maalin taakse pystyen suojaamaan siellä viimeiset 30 sekuntia. Näin tuloksena makea 1-0 voitto.

MIG III - YPA III  1-1

Tuntia myöhemmin oli vastassa Ypan tavoin alkukaudesta vahvistunut MIG. Tämä näkyi varsinkin ottelun alussa MIG:n painostaessa vahvasti ja pienen puolustuspään hermoilun päätteeksi palloa kaivettiin pois maalin alanurkasta. Lisää jännityksen hetkiä saatiin pari minuuttia myöhemmin Adelen nyrjäyttäessä nilkkaansa purkaessaan palloa hyökkäyspäähän. Tästä sisuuntuneena Emilia toimitti pallon laidasta maalille josta Mervi survoi tasoitusmaalin. Tästä eteenpäin peli aaltoili päästä päähän mutta molempia joukkueita vaivannut maalinteon vaikeus piti tuloksen 1-1:ssä. Kolmannen erän puolivälissä YPA sai yllättäen ylivoiman vastustajn väärästä vaihdosta. Tämä yllätti koko joukkueen eikä kentälle marssitettu ylivoimaviisikkoa, niinpä palloa siirreltiin tehokkaasti mutta laukaukset jäivät uupumaan. Näin maalit jäi ylivoimalla puuttumaan kuten ne jäivät myös viimeisiltä minuuteilta. Täten pisteet jaettiin rakkaan paikallisvastuksen kanssa 1-1.

Maalinteko oli koko päivän vaikeaa, mutta onneksi se tehtiin vielä vaikeammaksi vastustajalle ja saatiin 3 pistettä 2:lla tehdylä maalilla.

Turnauksen tehot: Mervi 2+0, Kirsti 0+1, Emilia 0+1