C02-pojille täydet pisteet

20.2.2018

Uudenkaupungin turnauksesta kaksi voittoa

Sarjakausi kääntyy jo loppusuoralle ja kauden toiseksi viimeinen turnaus oli edessä. Tällä kertaa bussin nokka suuntasi kohti Uuttakaupunkia, jossa joukkueemme ei ollut ennen vieraillutkaan. Vastassa oli rannikon joukkueet isäntäjoukkue USB sekä TPS.

Ensimmäisen pelin vastustaja USB on meille ollut aina vaikea vastustaja ja pelit ovat herättäneet suuria tunteita. Vaikka kotijoukkue olikin kyseessä, niin tällä kertaa onneksi katsomo osasi käyttäytyä asiallisesti eikä kotijoukkueen kannustustakaan paljon kuulunut. Pohitullin koulun parkettilattia hieman pelotti, mutta maalivahdit olivat kyllä hyvin hereillä pomppivien pallojen kanssa eikä maalikarkeloita syntynyt. Pelissä mentiin aika pitkälle jalkapallolukemin, sillä kolmanteen erään menimme 0-1 johdossa. Kolmannessa erässä kasvatimme johtomme kahteen maaliin, mutta pian myös USB sai avattua maalihanat, joten tilanne tiukka 1-2. Kolme minuuttia peliä jäljellä ja YPA:n pelaaja astelee rangaistusaitioon. Erikoistilannepeli oli hallussa molemmilla joukkueilla, sillä rangaistuksen aikana saatiin tehtyä sekä ali- että ylivoimamaali. Minuutti ennen loppua tilanne siis 2-3, mutta onneksi saimme täräytettyä tyhjään maaliin voittolukemiksi 2-4.

Toisessa pelissä TPS avasi maalihanat, mutta YPA tasoitti nopeasti tilanteeksi 1-1. Näissä lukemissa mentiin toiseen erään, jonka alussa TPS siirtyi taas johtoon. Rangaistuksia oli suhteellisen vähän, mutta tässä välissä tuomari ohjasi YPA:n pelaajan kahden minuutin tauolle. Kuten edellisessäkin pelissä niin myös tässä pelissä AV-pelaaminen sujui mallikkaasti ja tasoitimme tilanteeksi 2-2. Vaikka osa pelaajista makasikin sairasvuoteella kotona niin peli sujui hienosti koko mukana olevalta joukkueelta. Ehkä osa TPS:n pelaajista oli talvilomamatkoilla, eivätkä he saaneet riittävän suurta joukkuetta kasaan. Vastustajan jalka alkoi painamaan ja kolmella kentällisellä pelaava YPA tykitti kaksi maalia. Näistä 4-2 johtolukemista kolmanteen erään ja kolmannen erän alussa johtolukemat jo 5-2. Johdossa on vaikea olla, joten ennen kuin huomasimmekaan niin TPS oli tullut taas maalin päähän 5-4. Viimeiset 5 minuuttia olivat taas jännittäviä ja maaliverkko soi molemmissa päissä. Minuutti peliaikaa ja valotaululla loisti 6-5 johtolukemat. Edellisen pelin tavoin kolme sekuntia ennen loppua saimme reikäpallon tyhjään maaliin, joten voittolukemat 7-5. Ei saatu Uudestakaupungista uusia Mersuja, mutta neljä sarjapistettäkin ihan mukavat tuliaiset.