C02-pojille voitto ja tappio

5.3.2018

Paikallisvastustaja Nokian krp kaatui kauden viimeisessä ottelussa.

YPA -02 päätti sarjakautensa Luopioisten Luja-Lukko areenalla lauantaina 3.3. Ensimmäisessä pelissä oli vastassa FBC Turku, joka oli jo ennen meidän peliä siirtynyt sarjakärkeen. Edellisessä kohtaamisessamme turkulaiset olivat voittaneet meidät 7-2. Hiihtoloman johdosta meidän joukkueesta puuttui muutamia pelaajia, joten senkin osalta turkulaisilla oli pieni etulyöntiasema. Hyvin pysyimme kuitenkin sarjakärjen tahdissa, sillä ensimmäisen erän jälkeen FBC johti 1-0. Toisessa erässä mekin saimme kaksi maalia, joten tilanne oli toisessa erässä tiukka 3-2. Tämän pidemmälle meidän puhti ei tällä kertaa riittänyt ja turkulaiset tekivät pelin neljä viimeistä maalia. Loppulukemat samat kuin ensimmäisessä kohtaamisessammekin eli 7-2.

Sarjan viimeinen peli oli kiihkeä paikalliskamppailu AC Nokiaa vastaan, olihan Nokian joukkueessa useita tuttuja ylöjärveläisiä pelaajia. Kummallakaan joukkueella ei ollut pelissä sen suurempaa panosta kuin kunnia, sillä sarjatilanteeseen tämän pelin tuloksella ei olisi vaikutusta. Edellinen pelimme oli päättynyt tasalukemiin, joten nyt taisteltiin siitä kenelle luokkakaverit saisivat kuittailla koko loppukevään. Etenimme rinta rinnan, ensimmäisen erän jälkeen 1-1, toisessa erässä 2-2 ja kolmannen alussa 3-3. Neljännen maalimme jälkeen nokialaiset yrittivät tasoitusta ilman maalivahtiakin, mutta Nokian joukkueestakin osa oli poissa, joten paras teho heidänkin joukkueesta puuttui. Tällä kertaa kuninkuusottelun voitto matkasi Ylöjärvelle ja sarjakausi päätettiin iloiseen voittoon.