Miehet III ja E02-pojat areenalla.

26.11.2012

E02-pojat

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli sarjakärki Koovee, joten tiedossa oli kovaa kyytiä. Maalivahdin hommia hoiti tuttuun tapaan Atte ja kapteenin nauha luovutettiin Juholle. Saimme peliin hyvän alun, paljon maalipaikkoja. Toisessa vaihdossa Mikael syötti nappisyötön Rikulle ja Riku sijoitti hienosti vastustajan maalivahdin taakse. Ensimmäisen viiden minuutin aikana vastustajalla oli kaksi pahaa maalipaikkaa, mutta Atte maalilla hoiteli hommansa tuttuun tapaan. Sarjan kärkijoukkue pääsi kuitenkin nopeasti vauhtiin ja niinpä tilanne oli toisessa erässä jo 1-5 Kooveelle. Kolmannessa erässä Niko maalasi 3 maalia 16 sekunnissa. Tämä ei valitettavasti riittänyt, joten voittolukemat Kooveelle 6-12.

Toisessa pelissä vastassa Steelers ja kapteenin tehtäviä hoiti Atte. Alussa Steelers siirtyi 1-0 johtoon, kun me emme olleet vielä päässeet edes kunnolla vauhtiin. Kone käynnistyi kuitenkin hienosti ja saimmekin monta maalipaikkaa. Kun kaksi tasaväkistä joukkuetta otti yhteen niin pelissä oli sähköä kuin Olkiluodon ydinvoimalassa. Vastustaja pääsi jo 2-0 johtoon, mutta Onnin hieno kavennus tasoitti tilanteeksi 2-1. Steelers sai jäähyn ajassa 12:10, mutta emme valitettavasti pystyneet sitä hyödyntämään. Hienon kannustuksen saattelemana Nikon syötöstä Tomi maalasi toisen erän loppulukemiksi 4-2. Viimeinen erä oli valitettavasti Steelersin näytöstä, joten loppulukemat Steelersille 7-2.

Miehet III

Tämä sunnuntain piti olla meidän. Valmistautuminen oli aloitettu jo autossa matkalla hallille iskelmäradiota kuunnellen. YPAn miesten kolmosjoukkue joutui kuitenkin nöyrtymään molemmissa illan otteluissaan. Tuomaria lainataksemme ”YPA teki kaiken työn otteluissa, vastustaja teki maalit”.

Lepo-YPA3 10-1

YPAn ainokaisen teki Jere Pohjonen Sami Virtasen ”passista”.

YPA3-TFT2 4-8

Turnauksessa oli mukana kolme hyökkäysketjua ja neljä puolustajaa. Tapparan Rautakorven peluutustyyliä matkien yksi hyökkäysketju muodostettiin parin kaksitahtibensiinille tuoksuvan B-junnun ja kokeneen Arto Paanasen varaan. Ketju sai hyvin paikoittain tilanteita aikaan.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tasaväkinen 1-2. Toisessa erässä TFT takoi neljä maalia YPAn Tomi Kemppisen tekemää ainokaista vastaan ja tilanne toisen erän lopussa oli TFT:n hyväksi 6-2. Koko ottelun ajan YPA sai hyvin aikaan hyökkäyksiä vastustajan päässä, mutta vedot kilpistyivät milloin mihinkin vaikka vaihtopenkiltäkin ohjeistettiin laukomaan tolppien väliin. Kolmas erä oli hetkittäin YPAn täydellistä hallintaa vastustajan päädyssä. Nämä hyökkäykset kostautuivat ohilaukauksina ja pallonmenetyksinä, joista vastustaja iski ylivoimahyökkäyksin maaleja murhaavan tehokkaasti. Edes YPAn puolustajien sulava liike oman maalin edustalla ei estänyt vastustajaa viimeistelyssä kun TFTn tekopaikka avautui.

Asioiden tekemistä joukkueena tulee parantaa etenkin pallonmenetystilanteissa. Koko viisikon tulee osallistua pelaamiseen molempiin päihin ja laukauksien laatua tulee parantaa.

Pistemiehet: Ruohonen 2+0,Kemppinen 1+1,Hiltunen 1+0,Vainiola 0+1, Partio 0+1 ja Pohjonen 0+1.

Seurajohto harkitsee epävirallisen lähteen mukaan Jääkiekon puolelta tutun Hannu Jortikan palkkaamista kolmosjoukkueen valmentajaksi, jos otteet eivät muutu seuraavassa turnauksessa.